Widok
Byłam tam, pracownik Cedrowego Dworku oprowadził mnie po całym obiekcie. Śliczne sale (aż 3, ale sala na górze to raczej tylko na kawę czy obiad) dwie na dole duże, pięknie przystrojone, z parkietami do tańca. Patio ze stołami, pokoje hotelowe, apartament dla nowożeńców robi wrażenie. Wszystko jest nowe i obsłudze bardzo zależy na pozyskaniu klientów. Mnie się bardzo podobało, ceny również są przystępne.
Cedrowy Dworek to bardzo ładny,elegancki obiekt na odpowiednim poziomie.Ceny również są odpowiednie-najtańsze menu za 185 zł-dosyć ubogie.I trudno się dziwić,bo za takie wnętrza się płaci.Jest to obiekt raczej dla ludzi zamożnych,więc nie chce mi się wierzyć,że wszystkie terminy na 2013 i część na 2014 są już zajęte.Może coś żle zrozumiałaś?A może miałaś za mało osób a obiekt czeka raczej na większe rezerwacje?Chyba nie warto przekładać ślubu z takiego powodu:)Pozdrawiam i życzę powodzenia.
nie wydaje mi się, żeby cedrowy był jakiś mega drogi. Ceny normalne, jak w więkoszści lokali. A jeśli chodzi o dostepność terminów - rezerwowałam salę zanim obiekt był oddany do użytku. We wrześniu nie było już wolnym terminów na 2013 (chodzi mi o letnie miesiace, pewnie w listopadzie coś by sie znalazło) a i na 2014 część sobót była zarezerwowana.
Dziwne jest to że IP 95.51.173. Cedrowego Dworeka posiada również Aśka. Podobnie IP 81.95.206 ma Aga, która później zowie się Mała Mi. W innym wątku też zwrócono na to uwagę. Tam zamiast Małej Mi znajdujemy Misie, Anie..
http://forum.trojmiasto.pl/poszukuje-Dja-ktory-gra-z-plyt-nie-z-laptopa-t62618,1,11.html
http://forum.trojmiasto.pl/poszukuje-Dja-ktory-gra-z-plyt-nie-z-laptopa-t62618,1,11.html
Nie ma się co dziwić... Większość nieufnie spogląda na nowe lokale szczególnie jeśli chodzi o organizację takiej imprezy jak wesele, która do najtańszych przecież nie należy. Ale dobrze, że ktoś zwrócił uwagę na takie "podszywanie się" pod klientów... szkoda, bo teraz nie wiadomo, kto rzeczywiście miał juz do czynienia z lokalem :(
Ochłonęliśmy już po weselu, więc lista plusów i minusów od nas:
+ organizacja na 5+, wszystkie pomysly Pary Młodej są brane pod uwagę i realizowane. Właściciele służą dobrą radą i wszelką pomocą, pamiętają o tych wszystkich rzeczach, o których para zapomina w ferworze walki. No i mogą pójść na pewne ustępstwa :)
+ obsługa, krząta się, uwija, a prawie jej nie widać
+ wystrój i klimat sali, choć de gustibus non est disputandum
+ jedzenie wyśmienite, świeże, orygianalne ale uwaga co do ilości: w przypadku dobrze bawiących się, wygłodniałych gości, wcale dużo nie zostanie
+ nocleg tuż obok, w dodatku w świetnych warunkach i za świetną cenę
+- w przypadku rzeczy extra (np. stołu wiejskiego, prosiaka czy dzika) lepszym rozwiazaniem byłoby określenie ilości/wagi i zapłata za całość (a nie od osoby)
+- rozliczenie. Nie wątpiąc w dobre intencje właścicieli, to jednak może być trudno o rzetelne wyliczenie ile butelek/kartonów/... w rzeczywistości zeszło
+- cena, nie jest wygórowana jak na jakość usługi, którą otrzymujemy, ale do najniższych też nie należy
- wydanie resztek jedzenia/picia, niestety może się okazać że goście skonsumowali znacznie więcej wbrew naszemu oraz ich przekonaniu
Reasumując:
Czy polecamy dworek innych parom: TAK
Czy jeszcze raz zdecydowalibyśmy się tam na wesele: zdecydowanie TAK
+ organizacja na 5+, wszystkie pomysly Pary Młodej są brane pod uwagę i realizowane. Właściciele służą dobrą radą i wszelką pomocą, pamiętają o tych wszystkich rzeczach, o których para zapomina w ferworze walki. No i mogą pójść na pewne ustępstwa :)
+ obsługa, krząta się, uwija, a prawie jej nie widać
+ wystrój i klimat sali, choć de gustibus non est disputandum
+ jedzenie wyśmienite, świeże, orygianalne ale uwaga co do ilości: w przypadku dobrze bawiących się, wygłodniałych gości, wcale dużo nie zostanie
+ nocleg tuż obok, w dodatku w świetnych warunkach i za świetną cenę
+- w przypadku rzeczy extra (np. stołu wiejskiego, prosiaka czy dzika) lepszym rozwiazaniem byłoby określenie ilości/wagi i zapłata za całość (a nie od osoby)
+- rozliczenie. Nie wątpiąc w dobre intencje właścicieli, to jednak może być trudno o rzetelne wyliczenie ile butelek/kartonów/... w rzeczywistości zeszło
+- cena, nie jest wygórowana jak na jakość usługi, którą otrzymujemy, ale do najniższych też nie należy
- wydanie resztek jedzenia/picia, niestety może się okazać że goście skonsumowali znacznie więcej wbrew naszemu oraz ich przekonaniu
Reasumując:
Czy polecamy dworek innych parom: TAK
Czy jeszcze raz zdecydowalibyśmy się tam na wesele: zdecydowanie TAK
Znalazłam wpisy, które jednak w innym świetle przedstawiają to miejsce..link poniżej
http://www.trojmiasto.pl/Cedrowy-Dworek-o47537.html
Opinie także są pozytywne.
Anonimowość daje nam swobodę wypowiedzi na forum.....ale czy zawsze zgodnie z prawdą?
http://www.trojmiasto.pl/Cedrowy-Dworek-o47537.html
Opinie także są pozytywne.
Anonimowość daje nam swobodę wypowiedzi na forum.....ale czy zawsze zgodnie z prawdą?