Widok

Cedrowy Dworek

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Jeśli ktoś ma jakieś informacje na temat Cedrowego Dworku prosze o wpisy.... Lokal bardzo mi sie podoba!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3
Myśle że 80% wpisów na tym portalu robione są przez właścicieli lokali
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2
Też mi się wydaje,że to niestety podszywanie-a szkoda,bo obiekt ładny.Wiadomo,że musi minąć trochę czasu,zanim zyska swoich klientów.Ale zyska ich chyba rzetelnością a nie takimi naiwnymi zabiegami.Pozdrawiam.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
akurat mala mi (czyli ja) z cedrowym dworkiem nie mam nic wspólnego, oprócz tego, że będę miała tam wesele.
Z łaski - zwróć uwagę na numer IP, bo nie wydaje mi się, żeby mój był tak sam jak te które podałaś.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
Nie ma się co dziwić... Większość nieufnie spogląda na nowe lokale szczególnie jeśli chodzi o organizację takiej imprezy jak wesele, która do najtańszych przecież nie należy. Ale dobrze, że ktoś zwrócił uwagę na takie "podszywanie się" pod klientów... szkoda, bo teraz nie wiadomo, kto rzeczywiście miał juz do czynienia z lokalem :(
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dziwne jest to że IP 95.51.173. Cedrowego Dworeka posiada również Aśka. Podobnie IP 81.95.206 ma Aga, która później zowie się Mała Mi. W innym wątku też zwrócono na to uwagę. Tam zamiast Małej Mi znajdujemy Misie, Anie..

http://forum.trojmiasto.pl/poszukuje-Dja-ktory-gra-z-plyt-nie-z-laptopa-t62618,1,11.html
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
nie wydaje mi się, żeby cedrowy był jakiś mega drogi. Ceny normalne, jak w więkoszści lokali. A jeśli chodzi o dostepność terminów - rezerwowałam salę zanim obiekt był oddany do użytku. We wrześniu nie było już wolnym terminów na 2013 (chodzi mi o letnie miesiace, pewnie w listopadzie coś by sie znalazło) a i na 2014 część sobót była zarezerwowana.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5
To odpowiedż na posta,który przed chwilą zniknął...Hallo!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Cedrowy Dworek to bardzo ładny,elegancki obiekt na odpowiednim poziomie.Ceny również są odpowiednie-najtańsze menu za 185 zł-dosyć ubogie.I trudno się dziwić,bo za takie wnętrza się płaci.Jest to obiekt raczej dla ludzi zamożnych,więc nie chce mi się wierzyć,że wszystkie terminy na 2013 i część na 2014 są już zajęte.Może coś żle zrozumiałaś?A może miałaś za mało osób a obiekt czeka raczej na większe rezerwacje?Chyba nie warto przekładać ślubu z takiego powodu:)Pozdrawiam i życzę powodzenia.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 6
To radzę się śpieszyć, bo na 2014 rok też już mają niektore terminy zarezerwowane (wakacyjne)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
Byłam, równiez mi się podobała :))) Narzeczony jednak nie podzielał zachwytu a rodzina stanęła za nim murem :P Ale faktycznie miejsce fajne, trafiłam na bardzo miłą kelnerkę i mniej miłą straszą panią :D
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Sala jest pieeeekna , jeny jak z bajki , klimatyczna , przestronna , jasna , obsługa bardzo miła :) teren w około restauracji jak i hotelu robi wrażenie wszystko takie zadbane i przemyślane. Mi sie bardzo podoba , ale radzę przekonać sie na własne oczy :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
co nowego?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Byłam tam, pracownik Cedrowego Dworku oprowadził mnie po całym obiekcie. Śliczne sale (aż 3, ale sala na górze to raczej tylko na kawę czy obiad) dwie na dole duże, pięknie przystrojone, z parkietami do tańca. Patio ze stołami, pokoje hotelowe, apartament dla nowożeńców robi wrażenie. Wszystko jest nowe i obsłudze bardzo zależy na pozyskaniu klientów. Mnie się bardzo podobało, ceny również są przystępne.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
ceny są niższe, dużo niższe :)
są rabaty dla gości weselnych, i to spore (bynajmniej my takie mamy) ale sugeruje samemu skontaktować sie z właścicielem by dowiedzieć się o ceny (sam wole ich nie podawać bo może to jakaś tajemnica albo coś;P)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
czy ktos moze sie wypowiedziec jak ksztaltuja sie ceny noclegu dla gosci weslenych? czy sa takie jak na stronie w cenniku czy moze oferuja jakies znizki przy noclegu dla 50 osob?
podbijam
czekamy na opinie
Spokojnie nie zmieniamy kucharza, my tylko wzmacniamy nasze szeregi! :-)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
tak przypadkiem wpadłam na to
http://ogloszenia.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/poszukujemny-zdolnego-ambitnego-kucharza-ogl5462816.html

mam nadzieję, że po zmianie kucharza jedzenie będzie równie pyszne...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
do góry