Widok
Carilka? A co to znaczy twoim zdaniem "profesjonalny"?
Czy zespół "ze wsi" nie może być profesjonalny twoim zdaniem?
Sama pochodzisz ze wsi /Brusy/ i myślisz, że wyprowadzka to Gdańska zrobiła z ciebie "mieszczucha"?. Pamiętaj. Historia zna tylko jeden przypadek, gdy pocałunek księcia z żaby zrobił królewnę. Drugiego takiego już nie będzie. ;)
Czy zespół "ze wsi" nie może być profesjonalny twoim zdaniem?
Sama pochodzisz ze wsi /Brusy/ i myślisz, że wyprowadzka to Gdańska zrobiła z ciebie "mieszczucha"?. Pamiętaj. Historia zna tylko jeden przypadek, gdy pocałunek księcia z żaby zrobił królewnę. Drugiego takiego już nie będzie. ;)
chwila, chwila...
profesjonalny, w moim odczuciu znaczy z wykształceniem muzycznym :) każdy oczekuje czegoś innego...
to, że pochodzę z małego miasteczka (Brusy wsią przestały być prawie 21 lat temu) nic nie znaczy. nie wstydzę się tego, to raczej ty masz z tym problem skoro tak się oburzasz...
wyraziłam tylko swoje zdanie, a do tego każdy ma prawo...
powodzenia w przygotowaniach :)
profesjonalny, w moim odczuciu znaczy z wykształceniem muzycznym :) każdy oczekuje czegoś innego...
to, że pochodzę z małego miasteczka (Brusy wsią przestały być prawie 21 lat temu) nic nie znaczy. nie wstydzę się tego, to raczej ty masz z tym problem skoro tak się oburzasz...
wyraziłam tylko swoje zdanie, a do tego każdy ma prawo...
powodzenia w przygotowaniach :)
a co to dla ciebie jest zespół "profesjonalny", bo mam wrażenie, że to taki który gra z dyskietek-podkładów, bo takie macie jakieś dziwne wyobrażenia, że to trzeba nawet szczekać hip-hop czy inne dziwactwa, no i przy tym dużo gadać, zabaw i przerywników. A zapytajcie się czasem gości czy oni wolą się bawić (tańczyć) i zjeść czy też słuchać pierdół przez prawie godzinną zabawę i w tym czasie z nudów się spić jak już nie powiem co. Takie właśnie odnoszę wrażenie WASZEGO PROFESJONALNEGO ZESPOŁU. Ja jak mam słuchać pierdół i podkładów to sobie puszczam mp3 z kompa lub innego nośnika muzyki i to różnych wykonawców a nie tylko ciągle ten sam głos "PROFESJONALNY". Zastanów się nad tym co ty piszesz i co lubisz. Czy wolisz zagłaskanie gości zabawami, bo ty tak chcesz, czy też w pełni profesjonalny zespół grający, tyle tylko, że na żywo a nie tam z jakiejś płytki, bo takie COŚ to nawet dzieciak może przyjść włączyć i też wszyscy będą skakać, żeby CI nie zrobić przykrości. Trzymaj się i przemyśl to. Masz jeszcze czas. NARA............
My płacimy 3700 za 4 osoby z poprawinamy- mamy zespół Toma-to, myślę ze to nie szalona cena biorąc pod uwagę że przecież to kapela ma władzę nad tym czy wesele będzie udane czy nie- zrezygnowaliśmy z kilku przystawek - bo tego goście i tak nie będą wiedzieć ani pamiętać jedynie pod koniec imprezy zakiepowaliby w nich papierosy ;-) ble a zespół to podstawa więc owszem nie przepłacać (5 tyś to zdecydowanie za drogo) ale też nie należy skąpić i myśleć że przy dju za 500 zł będzie fajnie (byłam i na takim weselu)
papuszek
papuszek
no niestety co lepsze zespoły, bardziej profesjonalne cenią sie. myślę że te 3000 trzeba za taki dać. podczas szukania zobaczyliśmy, że wszystko co się nam podobało przekraczało tą kwote. chyba że ktoś nie ma akurat na punkcie muzycznym i wystarczy mu jakikolwiek zespól grajacy typowo weselnie. aczkolwiec zawsze są wyjątki :-)
ja płacę 3500 za skład 3 osoby na 2011 ale wiem że większe składy 5 osób czy 6 biorą od 5 tysięcy wzwyż a że pracuję w lokalu organizującym wesela to wiem że zespoły za 2 tysiące czy mniej są najczęściej po prostu tragiczne i dziwię się niejednokrotnie jak pary młode same sobie szkodzą i gościom ale pewnie to wynika z ograniczeń finansowych a tanie zespoły a zarazem dobre po prostu nie istnieją chyba że jakieś wyjątki ;)
jestem z konina moja narzeczona z poznania, tam też będzie wesele, zespoły grające na żywo z poznania wołają sobie od 4000 do 12000, zespoły przyjezdne z konina i okolic np Effectiv Band, Majka , Ogórki , Next, ceny od 4000 do 7500. Chyba zdecyduję sie na koniński band bo zespoły z poznania grają tylko jazz albo samego rocka, naprawdę w poznaniu nie ma w czym wybrać, na żywo nie ma zespołu, który gra normalną taneczną muzykę
http://www.applause.panator.com wesele na 2012 - 2800zł z poprawinami (2 osoby) , polecam