Widok

Cena za zespół muzyczny 2009/2010

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Wiecie moze, jak wyglada koszt 'wynajecia' kapeli na wesele?
Bo np. Cocktail liczy sobie 5.000, co wydaje mi sie byc wysoka cena. A jak jest z innymi zespolami?
[url="http://www.whenismywedding.com/"]image[/url] image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
zespół Coctail jest rewelacyjny. Maja "bogate" instrumentarium" jak na zespół weselny wiec cena jest moim zdaniem adekwatna do tego co prezentuja.
Hmm... a ja mysle ze 5tys to przesada... Ja płace 1,8tys za zespół i też maja bardzo pozytywne opinie, z reszta sama ich oceniłam bawiac sie na weselu przez nich prowadzonym.
image
ag_86 - a co to za zespol?

Inne zespoly, np. Bravoton, maja cene ca. 3000 PLN.
[url="http://www.whenismywedding.com/"]image[/url] image
quantos 3000zł/ rok 2009
ja place 2600 ale pewnie drozej by bylo gdyby to nie byl luty:)
image
image
[url=http://www.suwaczek.pl/][img]http://www.suwaczek.pl/cache/0e1c9f4112
ja też płace 2600 i to w czerwcu:) Chociaż cena zapewne taka bo rezerwowaliśmy rok wcześniej.
ja za zespół płace 1700 za wesele i 700 za poprawiny w sumie 2400
asienkaj - czy mogłabys podac namiary na swoj zespół? moze jakis piosenki na maila i jaki jest jego sklad? podaje maila moniac3@wp.pl
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Spokojnie dziewczyny :) można zawsze coś znaleźć co będzie nam odpowiadało. Ja mam zespół z Wejherowa dwóch rewelacyjnych panów Tomka i Wojtka za wesele i poprawiny płacę 2500 zł wesele mam w sierpniu. Uważam, że cena jest bardzo przystępna.:)
5000 zł to chyba trochę za dużo.
Ja płacę 2400 bez poprawin, ślub odbędzie się w czerwcu a z zespołem umowę podpisałam chyba we wrześniu.
image
image
Ślub mamy w sierpniu a My płacimy 3150zł. (bez poprawin) zespół z Chojnic. Normalnie zapłacilibyśmy 3500zł ale ze względu że śłub mamy w piątek to dostaliśmy -10% a umowę podpisywaliśmy rok wcześniej czyli w sierpniu 2008.
image
Nasz zespół nazywa sie non stop na spotkaniu z nimi dostaniesz ich demo na płycie:)
image
My płacimy 3200 bez poprawin zespół Remaband. Ślub odbedzie sie 16.01.2010
1500 z poprawinami
image
image
zulusa jaki to zespół?

quantos, 3000zł bez poprawin
image
Yacotaco 3.000 :)
carilka, mój zespół to Alibi z Chojnic
image
dzięki. sporo sobie liczą wg mnie :)
pytam, bo moi rodzice mieszkają w Brusach i tam też biorę ślub.
image
4000 ALLABAMA-DREAM
j.w. yacotaco 3000 zł polecam:)
Emil i Kasia 11.07.2009 Sopot
wiem, ze sporo biorą ale z tego co widdziałam na stronie i z osobistego spotkania myślę że dobrą decyzję podjęliśmy :)
image
carilka, wiem, ze sporo biorą ale z tego co widdziałam na stronie i z osobistego spotkania myślę że dobrą decyzję podjęliśmy :)
image
W Brusach też są fajne i duuużo tańsze zespoły. Np. Wrak, albo kapela p.Rodzenia. Jakość? ;) ...kwestia gustu.
Dla zainteresowanych: http://www.zespolalibi.pl/

Jak obejrzałam ich stronkę to też pomyślałam ze pewnie się przeceniają ale gdy spotkaliśmy się osobiście to wszystkie wątpliwości zniknęły, ten zespół zyskuje przy bliższym poznaniu. Mają twarde zasady dzięki czemu wesele jest dobrze zorganizowane.
image
witam czy moglabys napisac cos wiecej o tym zesple, bardzo prosze i podac ich stronke, z gory wilkie dzieki
Poszukuje zespolu i powiem tak tyle orkiestr sie oglasza jak znajde ta jedyna:(pomozcie!!
Cocktail to zespół który ma już swoją renomę, bardziej graja na koncertach, niż na weselach, stąd pewnie ich ceny,
Zespół technicznie świetny, rewelacyjny wokalista, dobry kontakt z ludźmi, ale też wydaje mi się, że im sława troszkę przewróciła w głowach :]
[url=www.nawieszaczku.pl]image[/url]
zulusa najważniejsze żebyś ty była zadowolona!

ja zespołów z okolic chojnic i brus w ogóle nie brałam pod uwagę :)
chciałam zespół bardziej profesjonalny. i mam ;)
image
Dla zainteresowanych: http://www.zespolalibi.pl/

Jak obejrzałam ich stronkę to też pomyślałam ze pewnie się przeceniają ale gdy spotkaliśmy się osobiście to wszystkie wątpliwości zniknęły, ten zespół zyskuje przy bliższym poznaniu. Mają twarde zasady dzięki czemu wesele jest dobrze zorganizowane.
image
Carilka? A co to znaczy twoim zdaniem "profesjonalny"?
Czy zespół "ze wsi" nie może być profesjonalny twoim zdaniem?
Sama pochodzisz ze wsi /Brusy/ i myślisz, że wyprowadzka to Gdańska zrobiła z ciebie "mieszczucha"?. Pamiętaj. Historia zna tylko jeden przypadek, gdy pocałunek księcia z żaby zrobił królewnę. Drugiego takiego już nie będzie. ;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
chwila, chwila...
profesjonalny, w moim odczuciu znaczy z wykształceniem muzycznym :) każdy oczekuje czegoś innego...

to, że pochodzę z małego miasteczka (Brusy wsią przestały być prawie 21 lat temu) nic nie znaczy. nie wstydzę się tego, to raczej ty masz z tym problem skoro tak się oburzasz...

wyraziłam tylko swoje zdanie, a do tego każdy ma prawo...
powodzenia w przygotowaniach :)
image
My płacimy 1800 i będziemy mieć zespół Non stop, o którym już tu wspomniała ag_86. I to właśnie po jej opiniach postanowiłam sie z nimi spotkać. Ale na spotkaniu też zrobili na mnie świetne wrażenie.
Misza- A ja polecam "dobry band" lub mnie :-) 3 osoby- 1800+dojazd..
to co masz do zaoferowania?:)
image
a co to dla ciebie jest zespół "profesjonalny", bo mam wrażenie, że to taki który gra z dyskietek-podkładów, bo takie macie jakieś dziwne wyobrażenia, że to trzeba nawet szczekać hip-hop czy inne dziwactwa, no i przy tym dużo gadać, zabaw i przerywników. A zapytajcie się czasem gości czy oni wolą się bawić (tańczyć) i zjeść czy też słuchać pierdół przez prawie godzinną zabawę i w tym czasie z nudów się spić jak już nie powiem co. Takie właśnie odnoszę wrażenie WASZEGO PROFESJONALNEGO ZESPOŁU. Ja jak mam słuchać pierdół i podkładów to sobie puszczam mp3 z kompa lub innego nośnika muzyki i to różnych wykonawców a nie tylko ciągle ten sam głos "PROFESJONALNY". Zastanów się nad tym co ty piszesz i co lubisz. Czy wolisz zagłaskanie gości zabawami, bo ty tak chcesz, czy też w pełni profesjonalny zespół grający, tyle tylko, że na żywo a nie tam z jakiejś płytki, bo takie COŚ to nawet dzieciak może przyjść włączyć i też wszyscy będą skakać, żeby CI nie zrobić przykrości. Trzymaj się i przemyśl to. Masz jeszcze czas. NARA............
My płacimy 3700 za 4 osoby z poprawinamy- mamy zespół Toma-to, myślę ze to nie szalona cena biorąc pod uwagę że przecież to kapela ma władzę nad tym czy wesele będzie udane czy nie- zrezygnowaliśmy z kilku przystawek - bo tego goście i tak nie będą wiedzieć ani pamiętać jedynie pod koniec imprezy zakiepowaliby w nich papierosy ;-) ble a zespół to podstawa więc owszem nie przepłacać (5 tyś to zdecydowanie za drogo) ale też nie należy skąpić i myśleć że przy dju za 500 zł będzie fajnie (byłam i na takim weselu)
papuszek
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Misza podasz kontakt do tego zespołu
na naszym weselu zagra viva koszt 5000 zł 1 dzień ale uważam ze warci sa swojej ceny
zespół Life
1700 wesele, poprawiny 800
imageimage
no niestety co lepsze zespoły, bardziej profesjonalne cenią sie. myślę że te 3000 trzeba za taki dać. podczas szukania zobaczyliśmy, że wszystko co się nam podobało przekraczało tą kwote. chyba że ktoś nie ma akurat na punkcie muzycznym i wystarczy mu jakikolwiek zespól grajacy typowo weselnie. aczkolwiec zawsze są wyjątki :-)
imageimage
1800zł bez poprawin, bo nie robimy
[url=http://zasuwaczki.bejbej.pl/]
image
[/url]
2600 i tez bez poprawin :)
3500 zł bez poprawin- orkiestra z Grajewa Qadro- data: 08-08-2009r.
u nas było 2700 z dojazdem za 3 osoby za jeden dzień a grał zespół z Bydgoszczy Toma-to, można ich znaleźć w necie jak kto chce. Za poprawiny chcieli 3600 ale u nas i tak takiej opcji nie było.
2500 za jeden dzien
2.500 z poprawinami :)
co sadzicie o zespole Diament z Zamościa??
dj 1500 bez poprawin :)
image
którego masz DJ Roksana?
image
m. jozefowicz
image
My płacimy 2500 zł z poprawinami
imageimage
2500 z poprawinami-> orkiestra Relax z Kiełpina
image

image
2700 z poprawinami Lotos z Kartuz
Zespół "Paczka"-3 osobowy -2100 bez poprawin kontakt 661 573 746
avanti-live.mp3.wp.pl

myslę,że w tym wypadku bedziemy bezkonkurencyjni. Pozdrawiam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
zespol Odeon 3400 z poprawinami
ja płacę 4500 za wesele + poprawiny
ja płacę 3500 za skład 3 osoby na 2011 ale wiem że większe składy 5 osób czy 6 biorą od 5 tysięcy wzwyż a że pracuję w lokalu organizującym wesela to wiem że zespoły za 2 tysiące czy mniej są najczęściej po prostu tragiczne i dziwię się niejednokrotnie jak pary młode same sobie szkodzą i gościom ale pewnie to wynika z ograniczeń finansowych a tanie zespoły a zarazem dobre po prostu nie istnieją chyba że jakieś wyjątki ;)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
jestem z konina moja narzeczona z poznania, tam też będzie wesele, zespoły grające na żywo z poznania wołają sobie od 4000 do 12000, zespoły przyjezdne z konina i okolic np Effectiv Band, Majka , Ogórki , Next, ceny od 4000 do 7500. Chyba zdecyduję sie na koniński band bo zespoły z poznania grają tylko jazz albo samego rocka, naprawdę w poznaniu nie ma w czym wybrać, na żywo nie ma zespołu, który gra normalną taneczną muzykę
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
A ceny na 2011/2012?
Best 6 tys
Allabama 7 tys
Malibu Latnio 4500 tys....
Normalnie porazka- szkoda ze moja pensja nie wzrosta o 300 %
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
My za wesele+6 godzin poprawin płacimy 3000 zł :)
my płacimy 4500- 5osobowy skład
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
podajcie nazwy zespołów
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
podaj maila to przesle nazwe
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
http://www.applause.panator.com wesele na 2012 - 2800zł z poprawinami (2 osoby) , polecam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 8
Hej zespół DWIE osoby to tak na moje trochę mało...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
http://www.youtube.com/watch?v=JcC7Yyy_zug

Inne tematy z forum Wesele

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (217 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

sukienki wieczorowe (58 odpowiedzi)

dziewczyny, wiecie gdzie można dostać ładne sukienki wieczorowe?? proste i eleganckie, dla matki...

dobry...i nie drogi dentysta (51 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

do góry