Widok

Cena za zespół muzyczny 2009/2010

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Wiecie moze, jak wyglada koszt 'wynajecia' kapeli na wesele?
Bo np. Cocktail liczy sobie 5.000, co wydaje mi sie byc wysoka cena. A jak jest z innymi zespolami?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
http://www.youtube.com/watch?v=JcC7Yyy_zug
Hej zespół DWIE osoby to tak na moje trochę mało...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
http://www.applause.panator.com wesele na 2012 - 2800zł z poprawinami (2 osoby) , polecam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 8
podaj maila to przesle nazwe
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
podajcie nazwy zespołów
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
my płacimy 4500- 5osobowy skład
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
My za wesele+6 godzin poprawin płacimy 3000 zł :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Best 6 tys
Allabama 7 tys
Malibu Latnio 4500 tys....
Normalnie porazka- szkoda ze moja pensja nie wzrosta o 300 %
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
A ceny na 2011/2012?
a co to dla ciebie jest zespół "profesjonalny", bo mam wrażenie, że to taki który gra z dyskietek-podkładów, bo takie macie jakieś dziwne wyobrażenia, że to trzeba nawet szczekać hip-hop czy inne dziwactwa, no i przy tym dużo gadać, zabaw i przerywników. A zapytajcie się czasem gości czy oni wolą się bawić (tańczyć) i zjeść czy też słuchać pierdół przez prawie godzinną zabawę i w tym czasie z nudów się spić jak już nie powiem co. Takie właśnie odnoszę wrażenie WASZEGO PROFESJONALNEGO ZESPOŁU. Ja jak mam słuchać pierdół i podkładów to sobie puszczam mp3 z kompa lub innego nośnika muzyki i to różnych wykonawców a nie tylko ciągle ten sam głos "PROFESJONALNY". Zastanów się nad tym co ty piszesz i co lubisz. Czy wolisz zagłaskanie gości zabawami, bo ty tak chcesz, czy też w pełni profesjonalny zespół grający, tyle tylko, że na żywo a nie tam z jakiejś płytki, bo takie COŚ to nawet dzieciak może przyjść włączyć i też wszyscy będą skakać, żeby CI nie zrobić przykrości. Trzymaj się i przemyśl to. Masz jeszcze czas. NARA............
jestem z konina moja narzeczona z poznania, tam też będzie wesele, zespoły grające na żywo z poznania wołają sobie od 4000 do 12000, zespoły przyjezdne z konina i okolic np Effectiv Band, Majka , Ogórki , Next, ceny od 4000 do 7500. Chyba zdecyduję sie na koniński band bo zespoły z poznania grają tylko jazz albo samego rocka, naprawdę w poznaniu nie ma w czym wybrać, na żywo nie ma zespołu, który gra normalną taneczną muzykę
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
ja płacę 3500 za skład 3 osoby na 2011 ale wiem że większe składy 5 osób czy 6 biorą od 5 tysięcy wzwyż a że pracuję w lokalu organizującym wesela to wiem że zespoły za 2 tysiące czy mniej są najczęściej po prostu tragiczne i dziwię się niejednokrotnie jak pary młode same sobie szkodzą i gościom ale pewnie to wynika z ograniczeń finansowych a tanie zespoły a zarazem dobre po prostu nie istnieją chyba że jakieś wyjątki ;)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja płacę 4500 za wesele + poprawiny
zespol Odeon 3400 z poprawinami
avanti-live.mp3.wp.pl

myslę,że w tym wypadku bedziemy bezkonkurencyjni. Pozdrawiam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Zespół "Paczka"-3 osobowy -2100 bez poprawin kontakt 661 573 746
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
2700 z poprawinami Lotos z Kartuz