Widok
My kupiliśmy przez internet. piękna butelka (nie trzeba już nic naklejać) i zawartość bardzo wysokiej klasy, a za butelkę zapłacilismy 21 zł powyżej 100 butelek dają rabat w wysokości 3% na butelce a z własnym transportem jeszcze 5%. tak więc nie jest tak źle! Polecam Jeśli jest jakiś chętny to podam adres strony internetowej na priv.
POzdrawiam
POzdrawiam
My kupiliśmy wczoraj Wyborową i pomimo iż w Makro wcale nie jest najtaniej to za dwupak promocyjny zapłaciliśmy 36.99 (za dwie 0.5L) to bardzo tanio. Kupiliśmy parę kartonów takich dwupaków i wyszło super. Zaraz poszperam w moich notatkach bo spisywałam w różnych hipermarketach ceny, zaraz napiszę . mam ceny Bolsa, Smirnoffa, Wyborowej i chyba jeszcze coś zaraz sprawdzę i napiszę:))
Witam wszystkich!!! Ja robię wesele w zamku Sobieskim i niestety alkohol muszę zakupić u nich. Będę miała wódkę Sobieski za 24,99 zł. za 0,5l i jakieś winko za 28 zł za l. Drogo ale nie mogłam wprowadzić swojego alkoholu. I też nie wiem ile za to wszystko zapłacę bo rozliczenie za to nastąpi po ślubie w zależności ile tego wszystkiego pujdzie. Będę miała 50 - 60 osób. Pozdrawiam

ceny ( CENA KONCESJA ) SELGROS obowiązujące od dnia 1 sierpnia:
* LUKSUSOWA 700 ML - 24,02 bez zmian
* LUKSUSOWA 500 ML - 16,29 v bez zmian
* LUKSUSOWA 200 ML - 7,65 v bez zmian
* ABSOLWENT 700 ML - 21,90
* ABSOLWENT 500 ML - 15,19
* ABSOLWENT 200 ML - 8,04 BUTELKA OKRĄGŁA
* ABSOLWENT 200 ML - 6,89 BUTELKA PŁASKA
* PAN TADEUSZ 700 ML - 27,23
* PAN TADEUSZ 500 ML - 19,29
ale tak na marginesie, czemu polter kojarzy się z wioską ;))
ja jak powiedziałam w szkole kolezanka o polterze to pootwierały buzie, tylko te z koscierzyny i okolic wiedziały o co chodzi...;)
a ja jestem z Gdańska a moj L. z Zaspy i polter będzie!!! ;)
to jest suuuper jak ci natłuka szkła i wogóle to całe zamieszanie ;)))
ja jak powiedziałam w szkole kolezanka o polterze to pootwierały buzie, tylko te z koscierzyny i okolic wiedziały o co chodzi...;)
a ja jestem z Gdańska a moj L. z Zaspy i polter będzie!!! ;)
to jest suuuper jak ci natłuka szkła i wogóle to całe zamieszanie ;)))
Polecam hurtownię alkoholi w Kartuzach!
Finlandia 0,5l - 23,57
Sobieski 0,5l - 15,85
Andre Brut 0,75l - 22,87
Canelli peach 1l - 9,01
Są to ceny netto, ale nawet jak przeliczyć na brutto, to na butelce oszczędza się prawie 10zł.
A obok jest hurtownia spożywcza, gdzie kupujemy napoje i słodycze na bramy.
Caprio 2l - 3zł z groszami
I nikt nie zmusza do kupowania całymi skrzynkami. Można kupić nawet dwie sztuki.
Finlandia 0,5l - 23,57
Sobieski 0,5l - 15,85
Andre Brut 0,75l - 22,87
Canelli peach 1l - 9,01
Są to ceny netto, ale nawet jak przeliczyć na brutto, to na butelce oszczędza się prawie 10zł.
A obok jest hurtownia spożywcza, gdzie kupujemy napoje i słodycze na bramy.
Caprio 2l - 3zł z groszami
I nikt nie zmusza do kupowania całymi skrzynkami. Można kupić nawet dwie sztuki.
To jest na Węglowej, ale wchodzi się od strony podwórka. Żeby tam wjechać, trzeba jadąc od strony Gdańska wjechać nie w Węglową, a w następny wjazd. Tam jest taki wyłożony kostką wjazd na plac przed hurtowniami.
Narzeczony był tam wczoraj dokupić wódki. Kupił 15 butelek Luksusowej, ale nie pamięta po ile była.
A w hurtowni spożywczej kupił 3kg Trufli za 39,81zł całość (w środku jest gratis Tonik przeciwzmarszczkowy do twarzy Kolastyny :)))
W hurtowni alkoholi, ani spożywczej nie dostaliśmy szampana dla dzieci, ale kupiliśmy Piccolo brzoskwiniowego w Carosie za 6zł. W końcu potrzebowaliśmy tylko jeden :)
Narzeczony był tam wczoraj dokupić wódki. Kupił 15 butelek Luksusowej, ale nie pamięta po ile była.
A w hurtowni spożywczej kupił 3kg Trufli za 39,81zł całość (w środku jest gratis Tonik przeciwzmarszczkowy do twarzy Kolastyny :)))
W hurtowni alkoholi, ani spożywczej nie dostaliśmy szampana dla dzieci, ale kupiliśmy Piccolo brzoskwiniowego w Carosie za 6zł. W końcu potrzebowaliśmy tylko jeden :)
Faktycznie wszystko szybko drożeje - nawet w makro w ciągu tyg cena poszła z "mojego" poloneisa z 22,30 na 24,99 za 0,7l. Na szczęście trafiłam na promocje weselną tej wódki w zwykłym sklepie monopolowym i za 0,7 było 22,20 a za 0,5 15,30. A wódka dobra, bo jak obu Tatom smakuje, to i Goście powinni być zadowoleni:)
hej ja prawdopodobnie bede meic na ok 70 osob 140-150 połówek ale żby wszytko wyszło taniej możliwe że bedziemy mieć poprostu rozrobiony spirytus gdański smakuje jak dobra wódka jak ktoś umie oczywiscie go dobrze rozrobic np. sposobem przepalania a ansze rodzinka to umieja wiec problemu nie bedzie wychodzi że potrzebuje ok 40-45 butelek spirytusku gdzie kazda kosztuje góra 30zł na dzień dzisejszy:)