Widok
My kupiliśmy przez internet. piękna butelka (nie trzeba już nic naklejać) i zawartość bardzo wysokiej klasy, a za butelkę zapłacilismy 21 zł powyżej 100 butelek dają rabat w wysokości 3% na butelce a z własnym transportem jeszcze 5%. tak więc nie jest tak źle! Polecam Jeśli jest jakiś chętny to podam adres strony internetowej na priv.
POzdrawiam
POzdrawiam
My kupiliśmy wczoraj Wyborową i pomimo iż w Makro wcale nie jest najtaniej to za dwupak promocyjny zapłaciliśmy 36.99 (za dwie 0.5L) to bardzo tanio. Kupiliśmy parę kartonów takich dwupaków i wyszło super. Zaraz poszperam w moich notatkach bo spisywałam w różnych hipermarketach ceny, zaraz napiszę . mam ceny Bolsa, Smirnoffa, Wyborowej i chyba jeszcze coś zaraz sprawdzę i napiszę:))
Witam wszystkich!!! Ja robię wesele w zamku Sobieskim i niestety alkohol muszę zakupić u nich. Będę miała wódkę Sobieski za 24,99 zł. za 0,5l i jakieś winko za 28 zł za l. Drogo ale nie mogłam wprowadzić swojego alkoholu. I też nie wiem ile za to wszystko zapłacę bo rozliczenie za to nastąpi po ślubie w zależności ile tego wszystkiego pujdzie. Będę miała 50 - 60 osób. Pozdrawiam

ceny ( CENA KONCESJA ) SELGROS obowiązujące od dnia 1 sierpnia:
* LUKSUSOWA 700 ML - 24,02 bez zmian
* LUKSUSOWA 500 ML - 16,29 v bez zmian
* LUKSUSOWA 200 ML - 7,65 v bez zmian
* ABSOLWENT 700 ML - 21,90
* ABSOLWENT 500 ML - 15,19
* ABSOLWENT 200 ML - 8,04 BUTELKA OKRĄGŁA
* ABSOLWENT 200 ML - 6,89 BUTELKA PŁASKA
* PAN TADEUSZ 700 ML - 27,23
* PAN TADEUSZ 500 ML - 19,29