Widok
Hej,
Ostatnio zrobiłam rundkę po kilku kwiaciarniach w Gdańsku (i w tych alternatywnych i tradycyjnych) i wszędzie usłyszałam tą samą cenę za bukiet ślubny - czyli od 150 zł. Za kwiatki do butonierek i do włosów też wszędzie mniej więcej tyle samo: 20 - 30 zł. Powiedziano mi, że wszystko zależy od rodzaju kwiatów, jakie się wybierze. Może ktoś zna kwiaciarnie, gdzie jest taniej?
Pozdrawiam
Ostatnio zrobiłam rundkę po kilku kwiaciarniach w Gdańsku (i w tych alternatywnych i tradycyjnych) i wszędzie usłyszałam tą samą cenę za bukiet ślubny - czyli od 150 zł. Za kwiatki do butonierek i do włosów też wszędzie mniej więcej tyle samo: 20 - 30 zł. Powiedziano mi, że wszystko zależy od rodzaju kwiatów, jakie się wybierze. Może ktoś zna kwiaciarnie, gdzie jest taniej?
Pozdrawiam
Byłam w kwiaciarni w Rumi kolo Foto Mira i powiedzieli mi że bukiet 200-220zł. Panie powiedziały że zrobią mi bukiet taki jak chcę a po zamówieniu bukietu okazało się że dodatki na których mi zależeło byłyby w kolorze sianka a nie w srebrnym (taki kolor chciałam) bo oni mają tylko siankowe. Nieżle bym się wpakowała bo siankowy do moich dodatków srebrnych nijak by nie pasował (do złota owszem)
Byłam w Gdyniance na świętojańskiej i za bukiet 150 (ale za mały profesjonalizm), Powiedzieli mi że jak położe pukiet to woda mi się wyleje a ja chcę by było zrobione tak by się nie wylało!
Byłam w klifie i bardzo przemiła Pani poświęciła mi godzinę by mi podoradzać. Bukiet 200zł. Ale panie taki miała zmysł artystyczny że do mojego bukietu nim się zorientowałam dobrałyśmy astry i coś fioletowego. Za wielka awangarda jak na mój gust. I bukiety dla rodziców ok 75zł.
Byłam w Casablance (lub Złota Jesień - jak kto woli) na Obużu koło byłej policji (bukiet 200zł). Zdecydowałam się na Casablankę. Pani sprowadzi dodatki i mam przyjechać je obejrzeć na tydzień przed zrobieniem bukietu a jak mi się nie spodobają to sprowadzi nowe.Kwiat do butonierki gratis. A bukiety dla rodziców 30zł. Słyszałam o niej wiele dobrego więc się zdecydowałam :)
Byłam w Gdyniance na świętojańskiej i za bukiet 150 (ale za mały profesjonalizm), Powiedzieli mi że jak położe pukiet to woda mi się wyleje a ja chcę by było zrobione tak by się nie wylało!
Byłam w klifie i bardzo przemiła Pani poświęciła mi godzinę by mi podoradzać. Bukiet 200zł. Ale panie taki miała zmysł artystyczny że do mojego bukietu nim się zorientowałam dobrałyśmy astry i coś fioletowego. Za wielka awangarda jak na mój gust. I bukiety dla rodziców ok 75zł.
Byłam w Casablance (lub Złota Jesień - jak kto woli) na Obużu koło byłej policji (bukiet 200zł). Zdecydowałam się na Casablankę. Pani sprowadzi dodatki i mam przyjechać je obejrzeć na tydzień przed zrobieniem bukietu a jak mi się nie spodobają to sprowadzi nowe.Kwiat do butonierki gratis. A bukiety dla rodziców 30zł. Słyszałam o niej wiele dobrego więc się zdecydowałam :)
Bardzo fajna kwiaciarnia jest we Wrzeszczu na Partyzantów za centrum Handlowyn , a dokladniej na przeciwko strazy pozarnej. Kwiaciarnia jest mala i miesci sie poczatku "malego ryneczku" ale pani ma fajne pomysly. Mi robila bukiet na prezent slubny i zrobila go w ... kapeluszu slomkowym , natomiast mojej kolezance robila bukiet slubny. Bardzo ladny zreszta.
Druga fajna kwiaciarnia jest na Jagiellonskiej obok stacji Orlen. Nazywa sie Sonia (chyba).
Druga fajna kwiaciarnia jest na Jagiellonskiej obok stacji Orlen. Nazywa sie Sonia (chyba).
A JA POLECAM KWIACIARNIE W GDYNI "GDYŃSKĄ" NA SWIETOJAŃSKIEJ,MAM NADZIEJE ZE ABRA NIE PISZE O TEJ SAMEJ. UWAZAM ,ZE KWIATY UKŁADAJĄ WIELKIM PROFESJONALIZMEM,MAJĄ BARDZO DUZY WYBÓR KWIATÓW I DODATKÓW. TYLE ,ZE CENY ???? ZA WIAZANKE SLUBNĄ PŁACIŁAM 300ZŁ, BUKIETY DLA RODZICÓW W KOSZU 120 ZŁ.(BYŁY TAKIE Z PRAWDZIWEGO ZDARZENIA) ,BUTONIERKA 30ZŁ ZŁ.,BUKIECIK POD OBRAZ MATKI BOZEJ 50ZŁ ,KOKARDY DO OZDOBY KLAMEK SAMOCHODU 20 ZŁ.
W GDAŃSKU -DROGA ALE PROFESJONALNA W ETC.
W SOPOCIE - OGRODNICTWO ZDROJEWSCY CENY BARDZO DOBRE BUKIET MAŁY Z RÓZYCZEK OK 80PLN, LEJĄCY Z CANDENSKICH Z FREZJAMI - PIĘKNY, JEDYNY W SWOIM RODZAJU - 130PLN, BUKET DLA ŚWIADKOWEJ W ŁEZKĘ - 70PLN, BUTONIERKI Z CANDENSKICH, FREZJI I ZIELONEGO PO 12PLN, KWIATY DLA RODZICÓW 75 PLN, SERCE Z RÓŻ I ZIELONEGO NA SAMOCHÓD 150 PLN. CAŁOŚĆ Z KWIATAMI ZAMÓWIONYMI OD RODZICÓW ZA OK 70PLN, KWIATAMI DO WŁOSÓW ZABEZPIECZONYMI W ODPOWIEDNI SPOSÓB ZAPŁACICŁAM 550 PLN WIĘC UCZCIWIE. KWIATY BARDZO ŚWIEŻE I BARDZO DUŻY WYBÓR, WIĄZANKI PIĘKNE. CZYNNE 7 DNI W TYGODNIU.
UL. JANA Z KOLNA - NA WYSOKOŚCI KOLEJKI SOPOT WYŚCIGI OD NIEPODLEGŁOŚCI.
W SOPOCIE - OGRODNICTWO ZDROJEWSCY CENY BARDZO DOBRE BUKIET MAŁY Z RÓZYCZEK OK 80PLN, LEJĄCY Z CANDENSKICH Z FREZJAMI - PIĘKNY, JEDYNY W SWOIM RODZAJU - 130PLN, BUKET DLA ŚWIADKOWEJ W ŁEZKĘ - 70PLN, BUTONIERKI Z CANDENSKICH, FREZJI I ZIELONEGO PO 12PLN, KWIATY DLA RODZICÓW 75 PLN, SERCE Z RÓŻ I ZIELONEGO NA SAMOCHÓD 150 PLN. CAŁOŚĆ Z KWIATAMI ZAMÓWIONYMI OD RODZICÓW ZA OK 70PLN, KWIATAMI DO WŁOSÓW ZABEZPIECZONYMI W ODPOWIEDNI SPOSÓB ZAPŁACICŁAM 550 PLN WIĘC UCZCIWIE. KWIATY BARDZO ŚWIEŻE I BARDZO DUŻY WYBÓR, WIĄZANKI PIĘKNE. CZYNNE 7 DNI W TYGODNIU.
UL. JANA Z KOLNA - NA WYSOKOŚCI KOLEJKI SOPOT WYŚCIGI OD NIEPODLEGŁOŚCI.
karola
PONIEWAŻ WIEDZIAŁM CO CHCĘ A W ICH OBSZERNYM KATALOGU NIE BYŁO TKAICH ZDJĘĆ POKAZAŁAM ZDJĘCIA PODOBNEJ ,OMÓWIŁAM Z PANIĄ JOANNA (MŁODSZA WŁAŚCICIELKA) ZMIANY I ZDAŁĄM SIĘ NA JEJ PROFESJONALIZM. PONIEWAŻ RANO ODBIERAŁM KWIATY DO WŁOSÓW TO JUŻ WIDZIAŁM EFEKT- BYŁA PIĘKNA, BARDZO PASOWAŁA NIKT TAKIEJ NIE MIAŁ- DO TEJ PORY JAK ROBIĘ TAM ZAKUPY TO PANIE JĄ PAMIĘTAJĄ.
karola
Joanna napisał(a):
> Hej,
> Ostatnio zrobiłam rundkę po kilku kwiaciarniach w Gdańsku (i w
> tych alternatywnych i tradycyjnych) i wszędzie usłyszałam tą
> samą cenę za bukiet ślubny - czyli od 150 zł. Za kwiatki do
> butonierek i do włosów też wszędzie mniej więcej tyle samo: 20
> - 30 zł. Powiedziano mi, że wszystko zależy od rodzaju kwiatów,
> jakie się wybierze. Może ktoś zna kwiaciarnie, gdzie jest
> taniej?
> Pozdrawiam
witam
pracuje w kwiaciarni i bukiety slubne kosztuja w granicach 100 zl. Wiecej kosztuje bukiet z kwiatów bardziej wyszukanych. Ale z samych róż to koszt około 100 zl.
pozdrawiam
> Hej,
> Ostatnio zrobiłam rundkę po kilku kwiaciarniach w Gdańsku (i w
> tych alternatywnych i tradycyjnych) i wszędzie usłyszałam tą
> samą cenę za bukiet ślubny - czyli od 150 zł. Za kwiatki do
> butonierek i do włosów też wszędzie mniej więcej tyle samo: 20
> - 30 zł. Powiedziano mi, że wszystko zależy od rodzaju kwiatów,
> jakie się wybierze. Może ktoś zna kwiaciarnie, gdzie jest
> taniej?
> Pozdrawiam
witam
pracuje w kwiaciarni i bukiety slubne kosztuja w granicach 100 zl. Wiecej kosztuje bukiet z kwiatów bardziej wyszukanych. Ale z samych róż to koszt około 100 zl.
pozdrawiam
Byłam u Zdrojewskich w Sopocie i zamówiłam bukiet +mniejszy dla swiadkowej i 2 butonierki i razem wyniesie to 200 zł.
Do róż pani doradziła dołączyć eustomy, oprócz tego kryształki jak na gorsecie itp
Bardzo miła obsługa, piękne świeże kwiaty, katalogi bukietów i sensowne ceny- polecam Dziewczyny!!!
Do róż pani doradziła dołączyć eustomy, oprócz tego kryształki jak na gorsecie itp
Bardzo miła obsługa, piękne świeże kwiaty, katalogi bukietów i sensowne ceny- polecam Dziewczyny!!!
od lat kupuje u Zdrojewskich na Jana z kolna w Sopocie kwiaty na wszelakie okolicznosci.
Wchodze tylko i mowie dla kogo , na jaka okazje i mniej wiecej z czego ma byc i zdaje sie na panie. Musze przyznac ze za kadym razem jestem mile zaskoczona bukietami ktore te panie tworza - to cos pieknego i stoi w wazonie z 2-3 tyg.
Ja goraco polecam ta kwiaciarnie, bardzo mila obsluga, swieze kwiaty, przystepne ceny i napewno bedzie pieknie zrobione.
Ja tez bede tam zamawiac swoj bukiet slubny.
Wchodze tylko i mowie dla kogo , na jaka okazje i mniej wiecej z czego ma byc i zdaje sie na panie. Musze przyznac ze za kadym razem jestem mile zaskoczona bukietami ktore te panie tworza - to cos pieknego i stoi w wazonie z 2-3 tyg.
Ja goraco polecam ta kwiaciarnie, bardzo mila obsluga, swieze kwiaty, przystepne ceny i napewno bedzie pieknie zrobione.
Ja tez bede tam zamawiac swoj bukiet slubny.
[/url]