Widok
od lat kupuje u Zdrojewskich na Jana z kolna w Sopocie kwiaty na wszelakie okolicznosci.
Wchodze tylko i mowie dla kogo , na jaka okazje i mniej wiecej z czego ma byc i zdaje sie na panie. Musze przyznac ze za kadym razem jestem mile zaskoczona bukietami ktore te panie tworza - to cos pieknego i stoi w wazonie z 2-3 tyg.
Ja goraco polecam ta kwiaciarnie, bardzo mila obsluga, swieze kwiaty, przystepne ceny i napewno bedzie pieknie zrobione.
Ja tez bede tam zamawiac swoj bukiet slubny.
Wchodze tylko i mowie dla kogo , na jaka okazje i mniej wiecej z czego ma byc i zdaje sie na panie. Musze przyznac ze za kadym razem jestem mile zaskoczona bukietami ktore te panie tworza - to cos pieknego i stoi w wazonie z 2-3 tyg.
Ja goraco polecam ta kwiaciarnie, bardzo mila obsluga, swieze kwiaty, przystepne ceny i napewno bedzie pieknie zrobione.
Ja tez bede tam zamawiac swoj bukiet slubny.
Joanna napisał(a):
> Hej,
> Ostatnio zrobiłam rundkę po kilku kwiaciarniach w Gdańsku (i w
> tych alternatywnych i tradycyjnych) i wszędzie usłyszałam tą
> samą cenę za bukiet ślubny - czyli od 150 zł. Za kwiatki do
> butonierek i do włosów też wszędzie mniej więcej tyle samo: 20
> - 30 zł. Powiedziano mi, że wszystko zależy od rodzaju kwiatów,
> jakie się wybierze. Może ktoś zna kwiaciarnie, gdzie jest
> taniej?
> Pozdrawiam
witam
pracuje w kwiaciarni i bukiety slubne kosztuja w granicach 100 zl. Wiecej kosztuje bukiet z kwiatów bardziej wyszukanych. Ale z samych róż to koszt około 100 zl.
pozdrawiam
> Hej,
> Ostatnio zrobiłam rundkę po kilku kwiaciarniach w Gdańsku (i w
> tych alternatywnych i tradycyjnych) i wszędzie usłyszałam tą
> samą cenę za bukiet ślubny - czyli od 150 zł. Za kwiatki do
> butonierek i do włosów też wszędzie mniej więcej tyle samo: 20
> - 30 zł. Powiedziano mi, że wszystko zależy od rodzaju kwiatów,
> jakie się wybierze. Może ktoś zna kwiaciarnie, gdzie jest
> taniej?
> Pozdrawiam
witam
pracuje w kwiaciarni i bukiety slubne kosztuja w granicach 100 zl. Wiecej kosztuje bukiet z kwiatów bardziej wyszukanych. Ale z samych róż to koszt około 100 zl.
pozdrawiam
Byłam u Zdrojewskich w Sopocie i zamówiłam bukiet +mniejszy dla swiadkowej i 2 butonierki i razem wyniesie to 200 zł.
Do róż pani doradziła dołączyć eustomy, oprócz tego kryształki jak na gorsecie itp
Bardzo miła obsługa, piękne świeże kwiaty, katalogi bukietów i sensowne ceny- polecam Dziewczyny!!!
Do róż pani doradziła dołączyć eustomy, oprócz tego kryształki jak na gorsecie itp
Bardzo miła obsługa, piękne świeże kwiaty, katalogi bukietów i sensowne ceny- polecam Dziewczyny!!!
PONIEWAŻ WIEDZIAŁM CO CHCĘ A W ICH OBSZERNYM KATALOGU NIE BYŁO TKAICH ZDJĘĆ POKAZAŁAM ZDJĘCIA PODOBNEJ ,OMÓWIŁAM Z PANIĄ JOANNA (MŁODSZA WŁAŚCICIELKA) ZMIANY I ZDAŁĄM SIĘ NA JEJ PROFESJONALIZM. PONIEWAŻ RANO ODBIERAŁM KWIATY DO WŁOSÓW TO JUŻ WIDZIAŁM EFEKT- BYŁA PIĘKNA, BARDZO PASOWAŁA NIKT TAKIEJ NIE MIAŁ- DO TEJ PORY JAK ROBIĘ TAM ZAKUPY TO PANIE JĄ PAMIĘTAJĄ.
karola
[/url]