Widok

Ceny warzyw

Pojawiły się dzisiaj na forum ceny warzyw na rynku we Wrzeszczu Publikował je szanowany (jak dotąd ) forumowicz. Nie dość że wprowadzał nas w błąd przeceniajac szczypiorek, to w dodatku zrobił to wbrew zasadom tajemnicy handlowej. Zmobilizowal on tym samym miłośników innego zielska do jego zakupu. A to feler...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ależ o czym my w ogóle mówimy? Gadaj z rzycią, to Cię os*a. Wystarczy sobie sprawdzić, jakie było stanowisko w sprawie tych wyborów autentycznych ekspertów, największych lokalnych patriotów i pasjonatów historii, kultury i architektury Gdańska, czyli strony oraz profilu fb "Gdańsk strefa prestiżu". To miasto ma dokładnie to, co chciało i na co chyba zasługuje. Pozdrawiam przyjaciół w tym miejscu. I tak nie ma takiej siły, która by nas poróżniła. A już na pewno nie wśro sił politycznych :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ja?! Ja to się zgadzam z wielkim niemieckim mężem stanu i przy okazji fanem dogów niemieckich, kanclerzem Bismarckiem. Nie należy pokazywać ludziom, jak się robi kiełbasę i politykę.

Dobrze naczosnkowaną i z majerankiem porposzę jakby co i cierpliwie czekam. A czerwoni sa różni. Pozdrawiam towarzysza Fiszbacha w tym miejscu, skoro tak mnie dziś na pozdrawianie naszło. Dobry, przyzwoity człowiek.

nikt tutaj z nas nie umiałby robic dobrej polityki
bo nikt z nas tutaj nie zbudował do tej pory wałsnego imperium
włąsnym umysłem i raczkami
zeby byc dobrym politykiem trzeba byc dobrym strategiem

błyszczec w cieniu cudzych zasług
kazdy du...k potrafi

Bismark maił tez niestety sporo racji odnosnie polskiej mentalnosci
polskich facetow
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Niektórzy ze szczujni co jakiś czas coś chhlapną niechcący i się zdemaskują, tak jak w przypadku aluzji do dorobku żony Płażyńskiego. Głupcy zawsze wywołują wilka z lasu.

A to jest doskonała okazja, bo przecież kilkanaćie miesięcy temu tu w Hydeparku pojawiła się informacja o pewnej dziewczynie, która walczyła z niemieckim biznesmanem, działającym w Gdynie i obelżywie wypowiadającym się na temat Polaków, w tym i o owej zatrudnionej w jego firmie dziewczynie. Tak się złożyło, że ta dziewczyna została potem żoną Kacpra.

Ale to tylko połowa interesującej historii, bo druga połowa dotyczy żony Adamowicza i jego teściów. Kto korzysta z usług ubezpieczeniowych oferowanych przez teściową Adamowicza ? Proszę sobie poczytać w sieci.

>"Ktoś kto jest w szpitalu psychiatrycznym nie musi być wariatem.
>Może mieć np. zaburzenia oceny rzeczywistości."
>Z tego jednoznacznie wynika, że przestępcy nie mają zaburzonej oceny rzeczywistości platformerskiej i doskonale odczytują jej przestępczy charakter.

Miszcz logiki alternatywnej.
Wydedukował, ze skoro ktoś ma zaburzenia oceny rzeczywistości, to z tego jednoznacznie wynika że przestępcy jej nie mają.
Nie no, szacun, Ratler....

raven

Ja jednak wyznaję tezę o polityce jako dzialaniu na rzecz dobra wspólnego, a dobra wspólnego nie należy się wstydzić.

Głupek najpierw wywołuje wilka z lasu a potem się wypiera i odcina od tego o czym mówił:

"Ktoś kto jest w szpitalu psychiatrycznym nie musi być wariatem.
Może mieć np. zaburzenia oceny rzeczywistości.

>A dlaczego nie dodasz od razu, że przestępcy zdecydowanie wybrali budyń?
A dlaczego więźniowie mieliby wypełniać wybrakowany obraz ? "

Więźniowie jako ałtorytety dla postkomuny, to rzecz oczywista.

Tam są niedoszli samobójcy, alkoholicy, ludzie po traumach i niekochani nadwrażliwcy.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

>Więźniowie jako ałtorytety dla postkomuny, to rzecz oczywista.

To rzecz oczywista, bo tak rzecze Ratlerek, sfrustrowany troll propagandy bolszewickiej, który swoje autorytety w szpitalu na Srebrzysku odwiedza.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Isztar : która z gałęzi polskiego przemysłu lat 80 tych mamy dla przykładu opisać?

"To rzecz oczywista, bo tak rzecze Ratlerek, sfrustrowany troll propagandy bolszewickiej, który swoje autorytety w szpitalu na Srebrzysku odwiedza."

A w opozycji do niego jest skydiver, sfrustrowany guru propagandy jedynie słusznej partii będącej ratunkiem dla kraju i panaceum na wszelkie zło. A autorytety skydivera to ludzie niemogący doliczyć się swoich mieszkań itp. Mogą oni mieć dowolne grzechy na sumieniu, ważne jednak żeby choć trochę wpisywali się w jego narrację.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6

najblizsza naszemu regionowi na ten przyklad
ale dokladnie mi przedstaw

>Mogą oni mieć dowolne grzechy na sumieniu....

Tak, autorytetami dla mnie są ludzie którzy maja grzechy na sumieniu. Jakoś nie budzą mojego zaufania ci, którzy twierdza ze są bezgrzeszni.
Wiekszy szacunek mam do Adamowicza, który powiedział, ze się pomylił i zapłacił zasadzoną przez sad karę, niż do dwukrotnie prawomocnego kłamcy Morawieckiego, którego „sprostowanie” kłamstw nakazane przez sad przeczytała lektorka,, bo jemu zabrakło odwagi, aby zrobić to własnym głosem.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Typowe postkomunistyczne odwracanie kota ogonem, proszę się temu przyrzeć.

Adamowicz skompromitowany zarówno zachowaniami natury kryminalnej jak i politycznej. Pracuje całe niemal życie na posadzie państwowej, czyli korzysta z naszych podatków. Jak każdy postkomunista myśli o wykorzystaniu państwowego stołka dla własnego interesu.

Z drugiej strony Morawiecki, człowiek wszechstronnie wykształcony, który pełnił poważną funkcję w biznesie i zarabiał pieniądze, o jakich urzędnicy państwowi mogą tylko pomarzyć. Porzucił osobistą karierę, żeby podjąć się mało opłacalnej funkcji ministra w rządzie, żeby działać na rzecz dobra wspólnego.

Proszę porównać obie ścieżki kariery i kwalifikacje moralne obu panów. Tradycje rodzinne ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

No. Właśnie Marylin Monroe z prezydentem hehe uhuhahaha Ju... znaczy się Dudą przejęli ten śmieszny spacerek po Warszawie. Nic Ci nie zgrzyta? Mam zabawę przednią

https://www.youtube.com/watch?v=F8laMm-YyLY
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

>Z drugiej strony Morawiecki, człowiek wszechstronnie wykształcony, który pełnił poważną funkcję w biznesie i zarabiał pieniądze....,

No posłuchajmy sobie dwukrotnie prawomocnego kłamce Morawieckiego u Sowy i Przyjaciół :

Ludziom się wydawało, że zawsze będzie lepiej, emerytury będą dość wysokie, żyć będziemy coraz dłużej, służba zdrowia będzie za darmo ku*** i edukacja za darmo.
Jak ludzie ci zapier*** za miskę ryżu, jak było w czasach po drugiej wojnie światowej i w trakcie, to wtedy gospodarka cała się odbudowała
No ku***. Wiesz, kiedyś przypłyną, kiedyś coś zrobią. Te iphony pokażą im: tu żyje się tak a tu tak. I co my zrobimy jak flotylla tratw ku***, nawet tam z północy Afryki będzie na południe? Będziemy strzelać, będziemy odpychać ich, wiesz

No..... wykształcony ku**** jest.

Prosze administratora o zatkanie gebe temu smieciowi ktory obraza osobe publiczna.
Spotkaj sie i wtedy obraz netowy tchorzu!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Cross, a kto się nie może mieszkań doliczyć?
Ja wiem ile ich mam. Źródła moich dochodów też są policzalne i mi znane.

Ponadto, skoro jest tak okropnie to skąd takie jednoznaczne wyniki na Pomorzu?
Sami idioci dookoła?

Głupi zawsze strzeli sobie w kolano, tak już ma'.

Jeśli to powiedział Morawiecki, to gdzie tu jest choćby słowo kłamstwa ? Przecież kompletnie zdemaskował system demoliberalny. Tak jak zrobił to Bartłomiej Sienkiewicz.

Starcze, czy ty w ogóle funkcjonujesz życiowo dzięki temu co tu piszesz? Udowadniasz tym sam sobie, że masz po co żyć?
Jak Cię tu zapraszano na spotkanie żebyś pokazał jaki dzielny jesteś to chowasz się pod swoim kamieniem. Nie rozumiem więc sensu.

Inne tematy z forum Hydepark

Grajdołki (109 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

Święta Bożego Narodzenia - czy ateiści mają moralne prawo mieć w tym czasie wolne? (74 odpowiedzi)

Poprzez pryzmat szeregu dyskusji na tym forum pomiędzy osobami wierzącymi, a zagorzałymi...

Czy mężczyźni mogą chodzić w spódnicy? (29 odpowiedzi)

Tu i ówdzie kreatorzy mody zachęcają mężczyzn do założenia spódnicy. Chodzi o spódnicę szytą dla...

do góry