Widok

Ceny warzyw

Pojawiły się dzisiaj na forum ceny warzyw na rynku we Wrzeszczu Publikował je szanowany (jak dotąd ) forumowicz. Nie dość że wprowadzał nas w błąd przeceniajac szczypiorek, to w dodatku zrobił to wbrew zasadom tajemnicy handlowej. Zmobilizowal on tym samym miłośników innego zielska do jego zakupu. A to feler...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

najblizsza naszemu regionowi na ten przyklad
ale dokladnie mi przedstaw
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

"To rzecz oczywista, bo tak rzecze Ratlerek, sfrustrowany troll propagandy bolszewickiej, który swoje autorytety w szpitalu na Srebrzysku odwiedza."

A w opozycji do niego jest skydiver, sfrustrowany guru propagandy jedynie słusznej partii będącej ratunkiem dla kraju i panaceum na wszelkie zło. A autorytety skydivera to ludzie niemogący doliczyć się swoich mieszkań itp. Mogą oni mieć dowolne grzechy na sumieniu, ważne jednak żeby choć trochę wpisywali się w jego narrację.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6

Isztar : która z gałęzi polskiego przemysłu lat 80 tych mamy dla przykładu opisać?

>Więźniowie jako ałtorytety dla postkomuny, to rzecz oczywista.

To rzecz oczywista, bo tak rzecze Ratlerek, sfrustrowany troll propagandy bolszewickiej, który swoje autorytety w szpitalu na Srebrzysku odwiedza.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tam są niedoszli samobójcy, alkoholicy, ludzie po traumach i niekochani nadwrażliwcy.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Głupek najpierw wywołuje wilka z lasu a potem się wypiera i odcina od tego o czym mówił:

"Ktoś kto jest w szpitalu psychiatrycznym nie musi być wariatem.
Może mieć np. zaburzenia oceny rzeczywistości.

>A dlaczego nie dodasz od razu, że przestępcy zdecydowanie wybrali budyń?
A dlaczego więźniowie mieliby wypełniać wybrakowany obraz ? "

Więźniowie jako ałtorytety dla postkomuny, to rzecz oczywista.

raven

Ja jednak wyznaję tezę o polityce jako dzialaniu na rzecz dobra wspólnego, a dobra wspólnego nie należy się wstydzić.

>"Ktoś kto jest w szpitalu psychiatrycznym nie musi być wariatem.
>Może mieć np. zaburzenia oceny rzeczywistości."
>Z tego jednoznacznie wynika, że przestępcy nie mają zaburzonej oceny rzeczywistości platformerskiej i doskonale odczytują jej przestępczy charakter.

Miszcz logiki alternatywnej.
Wydedukował, ze skoro ktoś ma zaburzenia oceny rzeczywistości, to z tego jednoznacznie wynika że przestępcy jej nie mają.
Nie no, szacun, Ratler....

Niektórzy ze szczujni co jakiś czas coś chhlapną niechcący i się zdemaskują, tak jak w przypadku aluzji do dorobku żony Płażyńskiego. Głupcy zawsze wywołują wilka z lasu.

A to jest doskonała okazja, bo przecież kilkanaćie miesięcy temu tu w Hydeparku pojawiła się informacja o pewnej dziewczynie, która walczyła z niemieckim biznesmanem, działającym w Gdynie i obelżywie wypowiadającym się na temat Polaków, w tym i o owej zatrudnionej w jego firmie dziewczynie. Tak się złożyło, że ta dziewczyna została potem żoną Kacpra.

Ale to tylko połowa interesującej historii, bo druga połowa dotyczy żony Adamowicza i jego teściów. Kto korzysta z usług ubezpieczeniowych oferowanych przez teściową Adamowicza ? Proszę sobie poczytać w sieci.

nikt tutaj z nas nie umiałby robic dobrej polityki
bo nikt z nas tutaj nie zbudował do tej pory wałsnego imperium
włąsnym umysłem i raczkami
zeby byc dobrym politykiem trzeba byc dobrym strategiem

błyszczec w cieniu cudzych zasług
kazdy du...k potrafi

Bismark maił tez niestety sporo racji odnosnie polskiej mentalnosci
polskich facetow

Ja?! Ja to się zgadzam z wielkim niemieckim mężem stanu i przy okazji fanem dogów niemieckich, kanclerzem Bismarckiem. Nie należy pokazywać ludziom, jak się robi kiełbasę i politykę.

Dobrze naczosnkowaną i z majerankiem porposzę jakby co i cierpliwie czekam. A czerwoni sa różni. Pozdrawiam towarzysza Fiszbacha w tym miejscu, skoro tak mnie dziś na pozdrawianie naszło. Dobry, przyzwoity człowiek.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ależ o czym my w ogóle mówimy? Gadaj z rzycią, to Cię os*a. Wystarczy sobie sprawdzić, jakie było stanowisko w sprawie tych wyborów autentycznych ekspertów, największych lokalnych patriotów i pasjonatów historii, kultury i architektury Gdańska, czyli strony oraz profilu fb "Gdańsk strefa prestiżu". To miasto ma dokładnie to, co chciało i na co chyba zasługuje. Pozdrawiam przyjaciół w tym miejscu. I tak nie ma takiej siły, która by nas poróżniła. A już na pewno nie wśro sił politycznych :)

raven

Ja regularnie podkreślam rolę algorytmów w rozgryzaniu tajników rzeczywistości, ale widzę, że ty jesteś jeszcze wiekszym zwolennikiem idealistycznych algorytmów, wg których powinni działać, jak automaty, ludzie - nigdy nie powinni się mylić w ocenach, nie popełniać błędów i w ogóle być aniołami. No niestety, historia rozwija się w nieco innym trybie i trzeba się temu cierpliwie przyglądać i próbować rozgryzać bez uprzednich fałszywych założeń.

Płazynski ma przynajmniej uczciwy dorobek
tak sie sklada ,ze mlody chodzil z moja najstarsza córka do gimnazjum
i ojciec tez był skromnym człowiekiem
normalnie sie zachowywał
nie jak krol i buc

a wracajac do kampanii wyborczej
dozwolone jest aby kampanie prowadzic uzywajac do tego podstepnie informatorów nt szkolnictwa?!
i czy wiadomo wam o tymz,e sponsorowali te kampanie ludzie ,ktorzy dostawali wczesniej od sponsorowanego premie?

perfidnie zakamuflowane
to znaczy ,ze uczciwe?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Głupek zawsze się wpakuje w pułapkę, którą sam stworzył, proszę przeczytać:

"Ktoś kto jest w szpitalu psychiatrycznym nie musi być wariatem.
Może mieć np. zaburzenia oceny rzeczywistości."

Z tego jednoznacznie wynika, że przestępcy nie mają zaburzonej oceny rzeczywistości platformerskiej i doskonale odczytują jej przestępczy charakter.

Czy może być bardziej dosadny obraz przestępczej mentalności platformerskiej ?

Podziwiam dorobek życiowo-zawodowy kontrkandydata :)

Podziwiam czujność, której ślady można oglądać w starym wyglądize hp. Trzeba będzie coś z tym zrobić, bo to trochę obciach i zygu zygu marcheweczka. Ile można wałkować rozwałkowane ciasto swoją drogą. Ta szopka wyborcza odbyła się już 3 tygodnie temu. Można spokojnie czekać na wyniki rozmów koalicyjnych. A tam Kaczor nie ma już żadnych skrupułów. Żadnych. Czerwoni mogą cierpliwie czekać ponad rok aż im Włodek da niebioroące miejsca do sejmu lub senatu, ale mogą też wziąć pewną kasę już teraz. A z zielonymi właśnie trwają rozmowy na zupełnie najwyższym szczeblu. Prostytutki o tyle są fajne, że nie krzyczą o Bogu ani o patriotyzmie podczas świadczenia usług.

Adamowicz to facet który nie ogarnia ilości własnych mieszkań a ludzie wybrali go do rządzenia całym miastem, pięknie!
teraz niech nie narzekają że miasto jest źle zarządzane, wyborcy sami sobie winni, niech stoją w korkach, dobrze im tak
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

"A dlaczego nie dodasz od razu, że przestępcy zdecydowanie wybrali budyń?"

Bo Skydiver tradycyjnie podaję tylko te fakty, które wpisują się w lansowaną przez niego linię programową. Na tym zresztą polega prowadzenie akcji propagandowej.
Wszelkie inne fakty podawane są w sposób wybiórczo lub całkowicie pomijane.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

nie plywam po powierzchni
wiem,ze jesli idzie o sprawe polskiej gospodarki
to pewni ludzie powinni wisiec a cała rzesza w pierd..u siedziec
to było ukartowane pozbawienie nas tego z czym stalibysmy sie potega

twoja szowinistyczna wypowiedz mnie juz nie razi
to wy rzadzicie!
i taki jest tego efekt
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Hydepark

Młody alkoholik - Dramat, z którego pragnę wyjść, a nie umiem. (156 odpowiedzi)

Witam wszystkich którzy odwiedzili mój temat. Wiem, że tekst jest dość obszerny, ale chciałbym w...

Grajdołki (237 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

muza na dziś (787 odpowiedzi)

Wrzuć link do YouTube z muzą, która dziś Ci wyjątkowo dobrze się słuchała. A może jakaś nowa...

do góry