Widok

Ceny warzyw

Pojawiły się dzisiaj na forum ceny warzyw na rynku we Wrzeszczu Publikował je szanowany (jak dotąd ) forumowicz. Nie dość że wprowadzał nas w błąd przeceniajac szczypiorek, to w dodatku zrobił to wbrew zasadom tajemnicy handlowej. Zmobilizowal on tym samym miłośników innego zielska do jego zakupu. A to feler...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Pamiętam Amaranth.
Dobrze ją scharakteryzowaleś. Była w niej taka młodzieńcza wiara we własne przekonania na pograniczu naiwności.
Dało się ją lubić, mimo krańcowo różnych poglądów, bo nie było w niej (jak to Cross określa) szujowatości, tak bijącej po oczach z aktualnie obecnej na forum grupki.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

No widzisz. Co dzień nowe optymistyczne wieści z krainy umarłych. Rząd i prezydent Juda, kurczę co ten slownik wyprawia?!!! Duda, oczywiście prezydent Duda. Tak więc rząd i prezydent Duda wzięli pełną odpowiedzialność za marsz ze wszystkimi jego transparentami i gośćmi. Okazji do prowokacji jest tam milion pięćset sto dziewięćset. Może zostaną zdmuchnięci ze szczętem w nagrodę za wierną służbę. Dokładnie tak jak została zdmuchnięta Szydło Beata i Macierewicz Antoni. A w grudniu powstanie nowa partia na czele z Lisem Tomaszem, Millerem Leszkiem, Kamińskim Michałem i może nawet Petru Ryszardem.
Ktoś na tt zaproponował, by Filip Hajzer uratował sytuację i zrobił tam jakieś molestowanko-całowanko. Ja to widzę. Filip podejdzie do Pawłowicz Krystyny i pocałuję ją siłowo w usta. Dobrze, że poczucie humoru w narodzie nie ginie. Tyle co się pośmiejemy, to nasze.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

sadyl & raven

Pojęcia nie macie ani o postawach politycznych polskiej opozycji antykomunistycznej ani zwykłych obywateli pod koniec komuny. Wszyscy chcieli do Wspólnego Rynku a potem do Unii, bo nie mieli pojęcia czym to się może skończyć. Ja tylko przypadkiem nie głosowałem za, ale w ten sposób mam argument przynajmniej formalny,że jestem za a nawet przeciw. Niechby ktoś zaryzykował przeciwstawienie się narodowi. Naród zresztą miał dobre powody by w to wierzyć - w końcu w tej Unii było sporo krajów, ktorym się nieźle powodziło i inne też się do Unii dobijały. Latwo się wymądrzać i pisać historię wstecz z późniejszej persppektywy.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

A ja głosowałem za. Tylko że Polska nie weszła do Unii. Czytałem traktat z Maastricht. On dopiero tworzył podwaliny pod Unię, ale to nie było sprecyzowane. Federację państw i właściwą Unię stworzyła właśnie Lizbona. Zaś Biała Księga, czyli plan na kolejne lata mówi wprost, że całość ma być oparta na doktrynie komunisty Spinellego, a nie np. na chadeku Schumannie. Zresztą, różne rzeczy człowiek robił w życiu i na różnych głosował

https://www.youtube.com/watch?v=R_kWCrf-4mc
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

ujmę to w 3 slowach ,jak "ferdek z kiepskich" :
-"g*wno mnie to obchodzi"
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Eeeee ! Błazen ( największy ;P ) nie denerwuj się ;) ... wiem że ci gul skacze , ale za dwa dni znów lidla otworzą i znów będziesz mógł sobie kupić schwarzwälder schinken i skonsumować przy portrecie Angeli ;P
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

> Kto korzysta z usług ubezpieczeniowych oferowanych przez teściową Adamowicza ?

Sorki, Zj... przegapiłem ten wpis.
Sporo mógłbym powiedzieć (w końcu siedzę w branży od N lat i znam osobiście wszystkich zainteresowanych) ale na forum publicznym mam to w głebokiej..
Na budynia z pewnością nie zagłosuję. Nigdy. Nawet, jeśli jedyną alternatywą byłby Skydiver ;]
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

I tak to nic nie dało. Wgrał kto miał wygrać.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Szcz*wik był w zbyt niskiej cenie i nikt nie kupił.

Szyfr rodem z warzywniaka. Szacun.

Ceny wszystkiego ciągle idą w górę, mam już tego po prostu dość.

Przenieś się ma Marsa.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Hydepark

Młody alkoholik - Dramat, z którego pragnę wyjść, a nie umiem. (156 odpowiedzi)

Witam wszystkich którzy odwiedzili mój temat. Wiem, że tekst jest dość obszerny, ale chciałbym w...

muza na dziś (787 odpowiedzi)

Wrzuć link do YouTube z muzą, która dziś Ci wyjątkowo dobrze się słuchała. A może jakaś nowa...

Grajdołki (239 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

do góry