Widok

Ceny warzyw

Pojawiły się dzisiaj na forum ceny warzyw na rynku we Wrzeszczu Publikował je szanowany (jak dotąd ) forumowicz. Nie dość że wprowadzał nas w błąd przeceniajac szczypiorek, to w dodatku zrobił to wbrew zasadom tajemnicy handlowej. Zmobilizowal on tym samym miłośników innego zielska do jego zakupu. A to feler...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Czy mówienie prawdy to "niepotrzebny zgrzyt" ?
Przecież wszyscy wiemy jaki sens miało podawanie przez forumowicza raven "cen warzyw".

inne źródła podawały, że 4 listopada w Gdańsku będzie Pogodnie i Słonecznie aż do 35 stopni, a w innym miejscu mogą być Przejściowe Opady z temperaturą pomiędzy 20 a 25 stopni.

Jeżeli umówiliśmy się w Polsce na cisze wyborczą, to ją szanujmy, w przeciwnym razie pokazujemy swój brak szacunku wobec Państwa.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Wywolalalem swoim tematem niepotrzebny zgrzyt. Starałem się nadać mu wymiar bynajmniej nie polajanki. Wyszło inaczej. Ale nie przeze mnie :-)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Z kolegą możnaby porozmawiać, gdyby miał coś do powiedzenia.
Zwykle jednak szczytem jego możliwości jest "przyganiał kocioł garnkowi" albo inne nic nie wnoszące piaskownicowe powiedzonka w stylu "sam jesteś gupi"
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Panie, a po ile dzisiaj szcz*wik ?
Tyle co wczoraj ? Oj, bo jakiś taki zwiędnięty dziś ?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

"Zadajesz sobie sprawę że twoje zdanie jest tylko twoje"

Kolega najwyraźniej wyznaje zasadę: moja racja jest najmojsza i nie ma racji mojszej od mojej. Najchętniej narzuciłby swoją "najmojszą rację" całemu światu. Chyba rozumie że to niemożliwe ale i tak tych co nie podzielają jego poglądów uważa za niepiśmiennych idiotów.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Oj, nie chce mi się. Nawet jaq przyznał, że ceny które się tu pojawiły (i wcale nie potwierdzam, że ja je podałem) były zupełnie z palca wyssane. Zatem nawet jak komuś się coś kojarzy, to nijak nie można powiedzieć, że to miało cokolwiek współnego z publikacją jakiegoś sondażu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Zadajesz sobie sprawę że twoje zdanie jest tylko twoje
I twoje insynuacje to tylko insynuacje
autor zaprzeczył jakoby podawał wyniki i ja mu wierzę
ja wiem że niektórzy dopatruja się we wszystkim spisku i drugiego dna
ale co jeśli tego drugiego dna po prostu nie ma?
dorabiasz je sobie sam, przykro mi
lekarzem nie jestem, porady nie udzielę
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

>Raven pisał zupełnie o czymś innym

Raven podawał wyniki sondażowe w trakcie trwania ciszy wyborczej.
O czymś jeszcze pisał ?
Dlaczego administracja forum usunęła posty dotyczące ceny budyniu podawane w dniu wyborów ?

Bolszewicka mentalność jest naprawdę już tak zakorzeniona, ze niektórzy maja problem z odróżnieniem kłamstwa od prawdy.
Taki duda np. zaprzysięga sędziów nocą bo boi się wyroku trybunału konstytucyjnego.
Taka szydło boi się drukować przepisy, bo boi się prawdy.

Wypuszczone trole w typie forumowicza pod nickiem raven próbują powtórzyć propagandowy manewr z 2015 roku, ale z marnym skutkiem.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Raven pisał zupełnie o czymś innym, to wy dopatrujecie się w jego wypowiedziach drugiego dna którego tam nigdy nie było
ot zwykła zbieżność jednego słowa, a wy potraficie wysnuć tak daleko idące pomówienia
tylko macie problem, bo to są wasze domysły i tylko wasze. W tym kontekście to wy jesteście na bakier z prawem
Na waszym miejscu byłabym ostrozniejsza w szybkich osądach osoby której nie znacie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Zgodnie z art. 24 kodeksu wyborczego, kto przed zakończeniem ciszy wyborczej, czyli przed zamknięciem lokali wyborczych podaje do publicznej wiadomości wyniki przedwyborczych sondaży lub sondaży przeprowadzonych w dniu głosowania zagrożony jest karą grzywny od 500 tys. zł do 1 mln zł.

Tyle w temacie forumowicza o nicku raven, który co chwile wrzucał na forum w dniu 4 listopada przed zamknięciem lokali wyborczych przewidywane wyniki wyborów.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

>Publikował je szanowany (jak dotąd ) forumowicz.

Na szacunek trzeba zasłużyć.
Nazywajmy rzeczy po imieniu. Podawanie przez ravena nieprawdziwych wyników wyborów w trakcie trwania ciszy wyborczej nie ma nic wspólnego ze swobodą wypowiedzi gwarantowaną obywatelom RP przez Konstytucję.

Jest wbrew prawu.
Nie zmienia tego fakt, że zamiast "Adamowicz" użył słowa "budyń" a "Płażyński" - "koper" czy "szcz*w".
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum Hydepark

Grajdołki (244 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

Młody alkoholik - Dramat, z którego pragnę wyjść, a nie umiem. (156 odpowiedzi)

Witam wszystkich którzy odwiedzili mój temat. Wiem, że tekst jest dość obszerny, ale chciałbym w...

muza na dziś (787 odpowiedzi)

Wrzuć link do YouTube z muzą, która dziś Ci wyjątkowo dobrze się słuchała. A może jakaś nowa...

do góry