Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Świetnie! wątek zamknięty Polecam to przytulne miejsce, życzliwą obsługę i dobre jedzenie! Mieliśmy z...
~Joanna Kiwańska
1

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 3 października 2017

Bardzo dobre wspomnienia wątek zamknięty Emocje już opadły, podróż poślubna za nami - mogę zatem powrócić...
~Julita Skarbczyk
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 19 września 2017

wesele w 2014 r. wątek zamknięty Bardzo polecamy salę górną Kryształową, bardzo piękny wystrój, jedzenie...
~MiB
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 30 kwietnia 2014

Sylwester 2013/2014 wątek zamknięty Jezeli chodzi o Sylwestra na górnej sali to zdecydowanie polecam:) Grał DJ...
~Mariusz
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 29 stycznia 2014

zabawa karnawałowa 2013 wątek zamknięty Ta zabawa to totalna porażka. Masakra. Jedzenie nie dobre, ludzi napchali na...
~Kriss
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 10 lutego 2013

WESELE wątek zamknięty Moja ocena może wydawać się bardzo wysoka, ale nasza współpraca z panią...
~Tomek i Beata
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 13 maja 2012

nigdy więcej takiego sylwestra wątek zamknięty Jestem przekonana, że te pochlebne opinie o sylwestrze wystawili właściciele...
~ja
-

dodano: 8 lutego 2012

Sylwester wątek zamknięty Sylwester w tym roku jak i w minionym bardzo udany.Jedzenie jak to w "Chacie"...
~Ania.K
-

dodano: 10 stycznia 2012

Sylwester był bardzo ok wątek zamknięty Tak się składa, że ja byłem na tej samej imprezie. Nazywam się Jarosław Hasse...
~Jarek
-

dodano: 10 stycznia 2012

Tragiczny sylwester wątek zamknięty Po przeczytaniu powyższych komentarzy nie miałem pewności, że chodzi o to...
~Adam
1

dodano: 1 stycznia 2012

Danka - opinia wątek zamknięty wyprawialismy wesele w 2010 , byla to druga sala , bo z pierwszej...
~Danka
-

dodano: 8 listopada 2011

Wesele jak z marzen!!! wątek zamknięty Najwspanialsze i mymarzone miejsce na wesele. Jedzenie- pychota,jak sami...
~Kasia i Tomek
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 24 sierpnia 2011

Strzał w dziesiątkę! wątek zamknięty Oglądając różne sale weselne, nigdzie nie spotkałam się z taką profesjonalną...
~Agnieszka i Marcin
-

dodano: 30 lipca 2011

Bezkonkurencyjna! wątek zamknięty Wyjątkowe miejsce na Ten najważniejszy dzień w życiu. Nasze wesele odbyło się...
~Sabina & Paweł
-

dodano: 24 czerwca 2011

Rewelacja wątek zamknięty Byliśmy tam ostatnio ze znajomymi na dancingu i było rewelacyjnie!...
~Daria
-

dodano: 2 lutego 2011

SUPER!!! wątek zamknięty Mieliśmy wesele w Casilli. Od pierwszej wizyty w tym miejscu i po rozmowie z...
~Alicja
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 13 sierpnia 2010

Wesele w tym miejscu to podstawa! Jedna wielka rewelacja wątek zamknięty Menu - bardzo pozytywne,kilka wariantów w różnych cenach.Wybraliśmy środkową...
~Chrystian
-

dodano: 15 lipca 2010

Wesele jak z marzeń... wątek zamknięty Drugiej tak fachowej firmy zajmującej się organizacją wesel nie znjdziecie....
~Anna Rupińska
-

dodano: 13 lutego 2010

Pełen profesjonalizm wątek zamknięty Miła obsługa,pyszne jedzonko,piękna sala,kompetętna Pani Menadzer
~Mirosław Tillak
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 3 września 2009

Fajnie ale... wątek zamknięty ...dlaczego kolumny głośnikowe JBL powiesili do góry nogami ?? Domyślam się...
~Gość
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 30 sierpnia 2009

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
23

21

wątków

do góry