Widok

Chata w Kębłowie

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Cześć Wszystkim jestem ciekawa czy ktoś z was ma może wesele w nowo otwartej sali w Kębłowie. JESTEM CIEKAWA CO O NIEJ MYśLICIE, BO JA CHYBA BEDE MIALA TAM WESELE,ALE JESZCZE NIE JESTEM 100% PEWNA.
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hej! ja mam tam wesele ale dopiero w 2009R sala jest piekna i znam wlascicieli wiec mysle ze bedzie ok, a na kiedy planujesz wesele?
Witam. Sala jest po prostu piękna, ja mam tam wesele w sierpniu 2009 roku. A które menu wybrałas?
image
a macie moze stronke w internecie czy cos??

image
niestety nie maja strony w internecie z sali weselnej tylko tej knajpy mozesz sobie zobaczyc www.chata-keblowo.pl

image
My też mamy w Chacie!! :) 5 lipca...
Cos czuje, ze będziemy przecierać szlaki...
Czesc Basiu. Cos mi sie wydaje ze moja znajoma Marzena bedzie u ciebie na weselu. rozmawiałam z nia dzisiaj i jest to chyba twojego przyszłego męża, kuzyna żona :). Gadałysmy o moim weselu i mówiła ze tez idzie 5 lipca na wesele do CHATY. ale ten świat jest mały :):)
A jak tam przygotowania do wesela? wszystko juz załatwione?
Pozdrawiam serdecznie.
image
hmmm... nie mamy żadnej Marzeny w rodzinie...
Tam są 2 sale, więc przypuszczam, ze chodzi o inną parę młodą :)
Może faktycznie chodzi o inna osobę :) a jak idą przygotowania? kurcze mam problem z orkiestrą, może doradzisz mi jakąś fajną? mam nadz. ze odezwiesz sie po weselu i powiesz mi jak było, czy wszystko grało. Zostało ci już mało czasu, stresujesz się? A tak poza tym to życze POWODZENIA!!!! pozdrawiam serdecznie :)
image
Dziewczyny, czy macie jakieś zdjęcia tej Chaty i sali??? Na stronce nic nie ma.... poza tym nie wygląda zachęcająco (stronka oczywiście)

image
image
niestety nie mam zdjęc, ale sala jest po prostu piękna, najlepiej samemu ją zobaczyć. Strona sali weselnej prawdopodobnie jest w budowie.
image
Cześć!!! Szlak już przetarty . 28 czerwca 2008r odbyło się wesele mojej córki.Sala REWELACJA!!! Obsługa WSPANIAŁA!!! Jedzenie WYŚMIENITE!!! Gorąco polecam szwedzki stół . Dodatkowo mieliśmy "stół wiejski". Jedzenia multum,każde następne wesele TYLKO wCHACIE w Kębłowie!!!
aluchna napisał(a):

> Cześć!!! Szlak już przetarty . 28 czerwca 2008r odbyło się
> wesele mojej córki.Sala REWELACJA!!! Obsługa WSPANIAŁA!!!
> Jedzenie WYŚMIENITE!!! Gorąco polecam szwedzki stół .
> Dodatkowo mieliśmy "stół wiejski". Jedzenia multum,każde
> następne wesele TYLKO wCHACIE w Kębłowie!!!

Mieliście na górnej sali, prawda??

tak mieliśmy na górnej sali,klimatyzowana .Jeążeli chodzi o organizację to nie ma sie co denerwowac wszystko zapiete na ostatni guzik.
hej za 2 tygodnie siostra ma tam wesele narazie zapowiada się super zobaczymy jak będzie dalej, ogólnie sala piękna, byłam zachwycona

image
image
mam nadz.ze dasz znac jak wypadło wesele....czekam na relacje :) i życze miłej zabawy
image
o chacie slyszalam sporo dobrego, brat byl tam na weselu i byl zachwycony

[url=http://www.suwaczek.pl/]image
Mam nadz.ze my tez nie bedziemy miały na co narzekać ;) Powiedz mi tylko czy jedzenia było dużo? i jak obsługa?
image
A czy ktoś ma jakieś zdjęcia..? Jak macie to proszę wklejcie albo na maila wyślijcie

image
image
.
image
Stresa złapałam chyba dzisiaj.. za 31 dni ślub, a my mamy mase rzeczy nie pozałatwianych... Mam dzis takiego nerwa, że sie nie wyrobimy, ze szok!!
Orkiestre mamy zamówioną, ale nie będę polecać póki sama nie sprawdzę ich na swoim weselu :]
Poszukam zaraz w necie filmiku z otwarcia CHATY, bo zdjęciami niestety nie dysponuję żadnymi..
Pozdrawiam!!
Mam! Znalazłam ten filmik:
http://www.portal.tkchopin.pl/index.php?ttm,tvonline,2008-04-07,05

:)
NIE STRESUJ SIE. Napewno wszystko się uda. :)
image
hej wiem co czujesz też to przeżywałam do tego stopnia że przy przysiędze ryczałam jak głupia do tej pory wszyscy nam mówią że moja przysięga jest nieważna bo jej nikt nie słyszał, to piękny dzię ale zawsze coś tam może się nie udać nie przejmuj się wtedy aż tak bardzo bo ty owszem będziesz to widziała że coś jest nie tak a goście wogle na to nie zwrócą uwagi, przede wszystkim cieszcie się sobą w tym dniu!!!!!!!!!!!!!!! za tydzień zdam ci relacje z chaty i może trochę się uspokoisz pozdrawiam i trzymaj sie

image
image
Dzięki!! Czekam zatem na wieści jak wesele wypadło :D
Ja rozchorowałam się (grypa) i mam zwolnienie do wtorku z pracy, no i niestety niektóre ważne sprawy w miejscu stoją, bo z domu wyjść nie mogę... Jak pech, to pech..
I jak tam CHATA się spisała?? Sprawna obsługa? Dużo jedzonka? Smacznie?
ja tez jestem strasznie ciekawa jak się bawiłaś na tym weselu.
mam nadzieje ze wszystko było dobrze......
image
UP
hej dziewczyny jesteśmy już po weselu w chacie w kębłowie było to ich pierwsze wesele ale wyszło super, jedzenia było tyle że nie dało się tego przejeść aż za dużo, wszystko było naprawdę smaczne, fajną sprawą okazał się stół wiejski kosztował dodatkowo 500 zł ale były tam ogórki i swojski smalec i różne kiełbasy, goście zjedli cały smalec, obsługa też ok dbali o wszystko i byli gotowi nam we wszystkim pomuc, naprawdę cieszcie sie że macie tam wesela bo warto

image
image
ufff ale ulga

czekałam z niecierpliwsocią na twoją opinie, bałam się ze cos się nie udało. A powiedz mi jakie menu mieliscie to tansze czy droższe? a o tym stole wiejskim nie słyszałam, ale bardzo fajna sprawa.

Dziękuje za relacje, jak przypomni ci się cos jeszcze to napisz koniecznie :)
image
zapomniałam się jeszcze zapytac na jakiej sali mieliście wesele na górnej czy dolnej......

image
Czyżby na dolnej sali? I mieliscie różowe dekoracje?? Byłam na spotkaniu w sobotę w Chacie i obserwowałam przygotowania do wesela :D
Zamawialiście ciasta i tort u nich, czy sami?
Aga nie denerwuj sie twoja sala jest najpiekniejsza ;) a zespół juz macie z twoim Miniaczkiem :P
aj Anitka....ty mnie zawsze znajdziesz. Tak orkiestre juz mamy, całkiem fajna i nie droga. A wy macie juz wszystko załatwione??

image
tak zgadza się mieliśmy dekoracje na różowo ale dekoracje robiła nam taka pani a oni nie mogli się z nią dogadać i ciągle na nią nażekali ale mniejsza o to wypadło naprawdę dobrze. Menu mieliśmy to droższe tylko wywaliliśmy carpacio i tatara z łososia bo mieliśmy własnego wędzonego łososia i węgorza a za to poprosiłam ich o przygotowanie polędwiczki z pieczarkami i było naprawdę smaczne. Stół wiejski sami nam zaproponowali ale to nie jest dla nich problem jak się o niego zapytacie to napewno wam powiedzą. Ciasta piekła nam znajoma a tort był z cukierni hotelu haffner w sopocie

image
image
wesele było na dolnej sali

image
image
My mamy sale,orkiestre,makijazystke,dekoratorke kosciołu,fryzjerke, teraz jak K. bedzie w domku musimy wybrac wkońcu i zamówic fotografa i kamerzyste :)
no to super....czyli juz prawie wszystko masz załatwione

image
witam serdecznie
czy ktoś mógłby podać mi adres CHATY w Kębłowie jestem w trakcie szukania sali i bardzo zaciekawila mnie ta salia ale właściwie nic o niej nie słyszałam a z waszych wypowiedzi wynika że musi być naprawdę ładna, i z chęcia bym ja zobaczyła !!1
to chyba ul Gdańska 2...
Jedziesz z wejherowa do luzina - jak wjedziesz do Kębłowa to po prawej stronie stoi duży obiekt przy głownej drodze. Z przodu jest kebab, z dobudowanymi salami weselnymi. Wejście jest z tyłu.
a powiedzcie mi ile tam jest za osobe koszt tego wesela??

image
my mamy 165/os, ale jest też tańsza opcja. Nie pamietam ile...
my mamy ta tansza opcje, wynosi 145 za osobe.

image
bardzo wam dziekuje za info , chce dziś tam podjechać i sama się przekonać co i jak, mam nadzieje że tak samo jak wam mi się spodoba
No Aga widze żw twoja Chata jest rozrywana :P wszyscy chętni są :)

imageimage
No to my następni :))) Cieszę sie ze wszystkich pozytywnych opinii :)

Dziewczyny, czy możecie mi przesłać menu za 165 zł/ os na maila. Jestem w trakcie szukania sala, a tu same pozytywy :)

olcia84
Basiu mam nadz.ze dasz mi znac jak było na weselu. Twój ślub juz za kilka dni...Stresujesz się?masz juz wszystko załatwione?? Życzę POWODZENIA :) i miłej zabawy.

image
Olciu.. Wiem, ze w CHACIE troche sie pozmienialo od naszych ustaleń i mają teraz inne i bardziej zróżnicowane propozycje, zatrudnili tez menagera, wiec myśle, ze najlepiej byłoby samemu sie do nich odezwać i poznać ich aktualną ofertę. Nie chciałabym Ciebie wprowadzić w bląd naszym menu.

agall.. tak, stresuję sie... mimo, ze niby wiem, że nie ma czego.. ale jednak.. w nocy cieżko zasnąć.. w pracy sie skupić nie idzie.. i jakoś tak motylki w brzuchu szaleją...
Co do załatwiania to zostało mi rozsadzenie gości, odbior obraczek, ostateczna przymiarka sukni, dograć kwestię kwiatów, video i zabaw oczepinowych, dostarczyć figurkę na tort... i tańczyć, tańczyć, tańczyć...

No i na fotki z Panieńskiego czekam. I tu wielkie ukłony dla Piotrka z Fotopasji :) Zaledwie 4 fotki widziałam, a juz wiem, ze to był strzal w 10kę! I wcale nieprawda, ze obecność fotografa na panieńskim może kogokolwiek zniesmaczyć, albo zawstydzić.

No to widze, ze panieński się udał...super!!
Mam nadz.ze wrzucisz pare zdjęć z wesela na forum :)
No i nie stresuj się....wszystko się uda, NAPEWNO...a te "motylki" to chyba każda Panna młoda ma ;))
A wy macie na górne czy dolnej sali?
Tak się zastanawiam, bo wzięłam to menu za 145zł i zastanawiam się czy wystarczy tego wszystkiego....mam ndz.ze nie zabraknie mi jedzenia. Mówisz że zmieniło się menu?? ciekawa jestem czy to tańsze tez. Będę musiała się dowiedzieć.

image
Nie wiem czy menu zmieniło, ale dodają jakies opcje typu za np. 20 zł dodatkowo/os alkohol w ich gestii.. itp.. wiesz.. nie interesowałam sie za bardzo, bo to juz nas nie tyczy..

faktycznie cos tam miało byc z tym alkoholem zmienione, jakas nowa oferta...
mysłałam, że główne menu pozmieniali.

Dzięki za odpowiedz

Trzymam kciuki w sobote :) pozdrawiam pa....

image
czy ktoś jeszcze ma wesele w chacie?
kicia_basia jak po weselu w chacie???
jak wrażenia?
Jesteśmy w pełni zadowoleni z sali, obsługi w trakcie wesela, jedzonka... wszystkiego! Potrawy i alkohole, które zostały obsługa dla nas spakowała i wydała. Podłoga do tańczenia się nadaje, jeśli ktoś miałby wątpliwosci co do kafelek. Naprawdę nie mamy sie doczego przyczepić.
Był może pewien problem z klimatyzacją, ale usterka została szybko usunięta. Nie powinno juz byc z tym problemów.
Chciałam zaznaczyć jeszcze, że jeśli zażyczycie sobie śniadanie po weselu dla gości nocujących i będzie to zupełnie nowa, świeża potrawa, to jest ona dodatkowo płatna. Co uważam za oczywiste.
Nikt z gosci nie narzekał - wszyscy zachwalali.
Naszym zdaniem CHATA to miejsce godne polecenia.

Ja również poproszę o menu i jakieś zdjęcia sali na @. Z góry dziękuję

UP

http://www.portal.tkchopin.pl/index.php?ttm,tvonline,2008-04-07,05
tutaj znajdziesz krótką wypowiedz właścicieli chaty i można zobaczyc mniej więcej jedną z sal. A co do menu to są dwa rodzaje za 145 zł i 165 zł. musisz tam zadzwonic i umowic się z właścicielem to wszystko ci powie, co i ile.

pozdrawiam serdecznie :)
Dzięki, dziś się tam wybiorę, pozdrawiam

Ja mam wesele w Chacie w lipcu 2009. Sala jest przepiękna
image
cześć kicia

kicia basia
narka

kicia basia

Re

agaII TY NIE JESTEŚ GORSZA OD kici basi w te klocki
chyba jesteście siostrami (fajna reklama)

kicia basia
a ty co z konkurencji byłaś tam na weselu!

image
image
agusia43, Ty też jestes od reklamy tak jak kicia basia,agaII i ciekawe kto jeszcze? no dobry pomysł !!!
o co wam chodzi??? kurcze dziewczyny nawet nie mogą wymieniać się opiniami i wrażeniami, zaraz się ktoś taki musi znaleźć i narobić zamętu.....
A niech forumki myślą sobie co chcą, a konkurencja debatuje i podpuszcza ile sie podoba... Ja tam sie cieszę, że miałam wesele właśnie w Chacie... Jeśli ktoś jest sprytny i mu zależy, to bez trudu sprawdzi wiarygodność moich wypowiedzi.

a ja myślę że niektórych zrzera zazdrość że ktoś jest tak bardzo zadowolony ze swoich kontrachentów którzy przyczynili się do super wesel!

image
image
Witam!
Ogolnie Sala bardzo ladna, no ale wiadomo NOWA...

Z przykroscia musze powiedziec, ze uslugi swiadczone nie sa za ciekawie,
poczawszy od mielonych z miesa z poprzedniej imprezy, a konczywszy na wpychaniu resztek do Baru Chata...Mozecie sobie myslec i pisac, ze to zlosliwy czy zazdrosny sasiad, byla dziewczyna czy byly pracownik, a nawet konkurencja.
Ja napewno w Chacie obiadu nie zjem, a tymbardziej nie zrobie tam swojego WESElA, ktore mam nadzieje, wkrotce sie odbedzie...
Pozdrawiam
To ciekawe... - u nas nie było ŻADNEGO mielonego mięsa, a co zostało dostaliśmy popakowane do domu. Co niby mieli zmielić? Powietrze? Tak więc antyreklama się tu komus nie udała...

Ja byłam uczesnikiem jednego z wesel w tym lokalu zwanym Chata w Kębłowie i muszę napisać że nie widziałam żadnych wpadek, jedzenie było SUPER, obsługa starała się spełnić każde zachcianki gości, którzy chyba nie byli łatwi a jednak po weselu bardzo zadowoleni.
Widzę z ogromnym przekonaniem że takie obrzydliwe opinie pod adresem lokalu który naprawdę się stara o gości wypisyje jakaś konkurencja która już sobie nie radzi bo ktoś potrafi spełnić oczekiwania klijenta.
Jedyną osobą i dużym felerem tego miejsca jest pewna dziewczyna która pracuje tam, ale widziałam ją w chacie gdzie obsługuje się kebab, byłam tam z moim chłopakiem i ewidentnie obrabiała mi tyłek i wyśmiewała ale to już jej problem oraz właściciela tego miejsca, jeżeli chodzi o wesela to profesjonaliści i napewno swoje weselę też tam kiedyś zrobię.
POLECAM!!!
POZDRAWIAM OBSŁUGĘ SALI WESELNEJ!!! - tak trzymajcie!!!
ta chata jest fajna :) ale sztuczne ognie zamówcie w cezarbis.com.pl :)
Chata to jest 150% sprawdzone miejsce moi znajomi mieli tam wesele. Wyszlo wszystko z****iście i do nieczego nie mozna bylo sie przyczepic. konkurencja nie spi bo wie ze to profesjonaliści. Pozatym z terminami to u nich juz krucho

image
a kiedy było to wesele?

image
image
kica potwierdzam twoje słowa w chacie były same pyszności zadnej fuszerki i tym bardziej mielonego!

image
image
witam wszystkich,
9.08.08 odbylo sie moje wesele w Chacie w keblowie. Bylo SUPER, obługa rewelacyjna, jedzonko przepyszne, stoly sie uginaly, sala pieknie ozdobiona.Nawet nie snilo mi sie takie wesele. Z czystym sumieniem POLECAM, 100% POZYTYW!!!

ps. dziekuje wlascicielom i obsludze tego przepieknego lokalu!!!
jak tylko siostra wkońcu odbierze zdjęcia od fotografa wkleję pare a może wy dziewczyny macie już swoje bo ich warto wspierać i zapobiegać oszczerstwom

image
image
Wiecie co dziewczyny, a niech cobie piszą co chcą. Ja tam nie wierze w te wszystkie brednie. Co prawda moje wesele dopiero za rok, ale zupełnie o nic się nie martwię. Wierze że wszystko będzie grało.
Ps. swoją drogą, bardzo ciekawe czemu ktoś tak sie uwziął na tą Chatę?
chyba ktoś chce zepsuć dobrą opinię nowej i dosyć konkurencyjnej sali, nie sądzicie?
agusia43 chyba o tego wątku nie mogłaś znaleźć :)

Pozdrawiam serdecznie :)
Ma ktoś jakieś "świeże" relacje z chaty w Kębłowie ?? Chce tam zarezerwować sale na lipiec 2010 :)

image
image
smerfusia ...ja tam będę miała wesele 10.10.2009 :)

image
image
Uuuu... to jeszcze rok:) Poczekam sobie :D

A jaktam sie układa współpraca z nimi???

image
image
jak narazie w porządku. próbuja tylko na siłę wkręcic mi ten szwedzki stół.a ja nie jestem do tego w 100% przekonana.
ale w koncu płace to moge wymagac :)

image
image
A jak tam jest z alkoholem, ciastami, owocami można samemu dostarczyć?? Czy trzeba od nich?

image
image
w pazdzierniku mial tam slub moj syn bylo super pelna profeska bardzo polecam bardzo bardzo
szwecki stol jest rewelacyjny mialam polecam
ja jednak cały czas mam watpliwosci do tego stołu....
będe negocjowac z wałascicielem tradycyjne podanie potraw :/
image
image
My mamy wesele 19.09.2009... też się waham co do tego stołu szwedzkiego... Nie wiem jak sobie poradzą starsze osoby. Znam osoby, które były już w Chacie na weselu-wszyscy zachwyceni :) Mówią, że jedzenia jest duzo (a to przecież ważne;), obsługa rewelacja.
Miejmy nadzieję, że standart utrzymają ;)
No ja tez mam taką nadzieję. Myśmy własnie dyskutowali z moim K. na temat tego szwedzkiego stołu i zdecydowliśmy, że będziemy sie kłócic o normalne podanie jedzenia. w końcu jak płacimy to wymagamy.
Jeśli nie zmieści się całe jedzenie na normalnym stole, wtedy można położyć na szwedzki...no i ciasta tez mogą tak być :)
image
image
Czy są jakieś nowe opinie o tej sali????
image
image
Czy są jakieś nowe opinie o tej sali????
image
image
Dołączam się do pytania :)
Ja również czekam na opinie :)
image
image
Słuchajcie a ten pub co jest obok, to jest otwarty w dniach w których są wesela czy nie??
image
image
Smerfusia to nie jeste pub:)
To jest bar-restauracja i jest chyba w weekendy maksymalnie czynny do godz. 22.00:)
Jesli martwisz sie, ze ktos sie bedzie szwedal dookola to no stress-tam ludzie tylko przyjezdzaja zjesc:)
To mnie bardzo uspokoiłaś :D :):)
image
image
No problem:)
Mozesz byc w 100% spokojna:)
A jesli Cie ineteresuja jeszcze jakies informacje na temat Chaty, to dzisiaj dowiedzialam sie od mojego pana z orkiestry, ze... jedzenia jest oblednie duzo i jest wysmienite:) A ze pan z orkiestry to moj kolega, to wiem, ze to pewne zrodlo informacji:)
No pewnie każda informacja się przyda :) Też będziesz miała tam wesele ??
image
image
Tak 22.05.2010:)
O to już niedługo :) w takim razie czekam na relacje :P :P Powiedz jeszcze jak z ustaleniami, wiem że ciasto,napoje i alkohol można mieć swój, ale da się jakoś modyfikować menu??
image
image
Oj... myślałam że 2009 :D sorki za pomyłkę :P
image
image
Panna prześlij mi na emaila swoje menu jak możesz:)

gosienkaw@onet.eu
image
image
Menu przesle Tobie, ale w przyszlym tygodniu najwczesniej, bo zostalo na przegladzie u mamy:)
Do przykladowego menu dostalam rowniez spis potraw, ktore moge zamiennie wprowadzic, takze pelna elastycznosc ze strony szefostwa:)
A Ty smerfusia kiedy slubujesz i jaka sale wybralas - gorna, czy dolna?
Ja ze wzgeldu na ilosc gosci zdecydowalam sie na dolna, chociaz gorna bardziej mi sie podobala:) Poza tym troszke jednak wygodniej miec sale na parterze-nie trzeba biegac po schodach:/
Ok, czekam na menu :)
Super z tą elastycznościa bo kilka potrw bym z chęcią zamieniła na coś innego :) Ślubujemy tak jak na suwaczku 28.08.2010 gości hmm.. koło 60-tki więc nie dużo i górna sala :) Po 1 że mało osób a po 2 dolna jest zajęta przez Tesule :) A powiedz mi jakiego wybrałaś kamerzyste i fotografa bo z tym mam największy problem :(
image
image
Kamerzysta to Groszek, ktorego zmontowane filmy powalily mnie z narzeczonym na kolana:) Co do zdjec, to plener na pewno u B&W.Za to nad samym dniem wesela, caly czas myslimy.... B&W po prostu zabili nas cena:),ale pewnie tez skonczy sie na nich:)
A jakie Ty masz typy?:)
Kamerzysta: Bergman Studio, TBC,Amadeo

Foto: Maziarz,Łastowski,Wierzbicki,ewentualnie jeszcze Alternatywni chcieliśmy Crodo ale miał zajęty termin;/ A b&w podobało mi się ale ich ceny.....napewno odpowiadają ich jakości i doświadczeniu lae dla nas to dużo za dużo...

image
image
Ja też chyba ostatecznie zdecyduję sie na plener od B&W, bo na cały pakiet nas nie stać...

Na ślub i wesele chyba wezmę Fotosława albo Wierzbickiego - przede wszystkim dlatego, że pracują w tandemie, a ja nie biorę kamerzysty wiec zależy mi na 2 fotografach.

dziś znalazłam fotografa, który jest jeszcze drozszy niż B&W - nazywa sie Whitesmoke pakiet od przygotowań do oczepin + plener 10000
image
image
No to fajnego znalazłaś :) rozszalałaś się ...

Ja cały czas nie mogę się zdecydowac a nie chce się obudzić w "ręką w nocniku" jak to mówią :(
image
image
Czekam jeszcze na ofertę z redseven (podobno oni robili zdjecia na ślubie B&W) i na redwedding - zobaczymy co zaproponuja...
image
image
też wyslalam do redwedding ale nie dostałam jeszcze odpowiedzi
image
image
co sądzisz o fotkach na tej stronce http://www.ak-foto.comweb.pl/
image
image
10000 za zdjęcia, wow ?? to chyba lekkie przegięcie, w życiu bym tyle nie dała . . .
ja mam w Chacie wesele w tzm roku i jak cos moge menu wysla na maila. pozdrawiam
image
Misia2009 to poproszę o menu :) I czekamy na relacje :)
image
image
Oj tak, tak...czekamy :o)
Smerfusia wysłałam Ci menu na maila.
Podkreślam że możesz do tego menu dodać lub pozamieniać cokolwiek chcesz. Właściciel i menager są bardzo fajni i elastyczni i starają się bardzo wszystkim dogodzić. Ja np. będę miała gości z zagranicy i chciałam mieć potrawy z owocami morza których nie ma w menu, powiedzieli że nie ma sprawy tylko trzeba powiedzieć szybciej. Proponują też desery i bardzo fajne przystawki. Najlepiej tam pojechać i samemu zobaczyć, na pewno od razu Ci się spodoba. A relacje zdam na 100 % pozdrawiam serdecznie
image
No własnie chodziło mi o twoje menu :) Bo to oni mi już przesłali na emaila :)

A teraz mam pytanko do tych co mieli tam wesele, jak to wygląda z parkingiem bo z tego co widziałam nie jest duży ?? Szczególnie jak będą 2 wesela tego samego dnia.
image
image
Panna podaj mi swojego emaila :)
image
image
A jak dziewczyny sprawdza się ten szwedzki stoł??
image
image
Hmmm...kolezanka byla na weselu, gdzie byla wlasnie wersja ze szwedzkim stolem i bardzo na to narzekala...Ludziom najzwyczajniej nie chce sie wtsawac od stolu i isc po jedzenie:/
Ja uwazam, ze na weselu jedzenie musi byc na wyciagniecie reki:) Takze u nas w dniu wesela jedzenie bedzie tradycyjnie wystawiane, ale za to na poprawinach raczej wezmiemy szwedzki stol:)
No właśnie też sie na tym zastanawiałam..ale raczej wybiore tradycyjny sposób:) Właściciele chyba nie robią z tego powodu problemów??
image
image
Hej

ide w sobote zobaczyć jak wygląda sala przygotowana do wesela w Chacie - mam w sumie niedaleko i będę z moją świadkową, więc będą dwa różne punkty widzenia - moze zwróci uwagę na coś, czego ja nie dostrzegę

Hehehe...czyli pojdziesz zobaczyc jak wyglada sala przygotowana ne wesele mojej kolezanki:) Wlasnie bede sie musiala jej podpytac, kto odpowiada za strojenie jej sali...
Tesula opisz nam prosze Twoje wrazenia:)
O..super tesula :) to czekam na relacje :) Możesz też "przypadkiem" zerknąć na górną sale :)
image
image
z tego co wiem, to wesele jest w piątek a w sobotę są poprawiny :-)
image
Moja znajoma na pewno ma wesele 2 maja, czyli w sobote, bo ma gorna sale, a jesli chodzi o wesele na dolnej sali, to faktycznie odbywa sie w pt:)
ups, tego to już nie wiedziałam hehe :)
image
O.. górna sala ..ja też ją mam Panna:) nie bedziesz czasem miala kilka fotek z jej wesela :D
image
image
Ja na weselu nie bede, ale porozmawiam z kolezanka i moze uda mi sie cos zalatwic:)
Byłabym wdzięczna za fotki i krótką relacje :) aa.. myśle że nie tylko ja :)
image
image
20 czerwsa tego roku mieliśmy wesele naszej córki Marty,które odbyło sie w Chacie w Kębłowie.Wspaniała kuchnia,świetna organizacja i przemiła obsługa.Serdeczne podziękowania dla włascicieli Panów Szatkowskich,dla Pani Menadżer i całego przemiłego personelu.
W koncu znalazlam czas, zeby opisac 3 wesela, na ktorych mialam swoich "szpiegow" :)))

Od czego by tu zaczac....Hmmm... Najlepiej bedzie jesli po prostu wymienie pozytywy i negatywy, chociaz te drugie beda drobiazgami:)

Pozytywy:
-jedzenia naprawde BARDZO, BARDZO, BARDZO DUZO, czyli tak jak powinno byc na weselu:))),
-generalnie wszystko BARDZO, BARDZO smaczne - opinia ciotki, ktore naprawde zna sie na gotowaniu:)
-pieknie udekorowane dania:),
-o salach nie musze pisac, bo Ci co widzieli, wiedza, ze sa piekne:)
-szynka po polnocy przepyszna:)

Na co nalezy zwrocic uwage, czyli minusiki:, ktore sie pojawily:
- problem z wydawaniem pierwszego dania, czyli zupy (duze bulionowki sprawily, ze kelnerom dosyc wolno szlo rozdawanie zupki), a co za tym, idzie goscie dlugo czekali na wydanie dania glownego;
- na jednym z wesel rosol byl niesmaczny-opinia kolezanki, ktora na codzien zajada sie rosolem z Chaty,
- sine ziemniaczki na obiedzie weselnym na poczatku maja-goscie podejrzewali, ze ziemniaki byly dzien wczesniej gotowane:/, ale ja domyslam sie, ze byly to po prostu ziemniaki zeszloroczne, ktorych jednak juz nie powinni podawac, a zainwestowac w drozsze, ale mlode:),

Niby drobiazgi, ale w koncu kazda panna mloda, chce zeby ten dzien byl idealny, wiec uwazam, ze warto nawet takich szczegolow dopilnowac, tym bardziej, ze sporo sie placi za 1 osobke:)

No i jeszcze dwie uwagi, ktore dotyczyly decyzji par mlodych, a nie samej Chaty:):
- stoly szwedzkie, ktore byly srednio oceniane przez gosci. Co prawda wygladaly bajecznie, ale sporo gosci krepowalo sie korzystac z takiej formy podawania posilkow w dniu wesela:/ Na poprawinach bylo juz lepiej:)
- napoje gazowane podawane w szklanych dzbankach. Totalne nieporozumienie! Fakt, ze ladniej to wyglada anizeli plastikowe butelki, ale kto ma ochote pic wygazowana Cole?:/

Moje wesele za rok i dzieki tym opiniom bardzo sie uspokoilam, bo dla mnie najwazniejsze jest, aby goscie mieli suto zastawione stoly smacznym jedzonkiem, a tak wlasnie bylo w przypadku tych 3 wesel:)

Pozdrawiam:)

zgłoś do moderacji
odpowiedz
miałam wesele w Chacie w maju tego roku. Rewelacja!!! Byliśmy zachwyceni. Jedzenie super, obsługa także. Szczerze polecam.

Chata w Kębłowie

Miałam wesele w chacie 8 sierpnia na gornej sali i jestem w 100% zadowolona ze wszystkiego, nie było ani jednej rzeczy, do której mogła bym się przyczepić.

- jedzenia bardzo duzo, przepyszne
- wszystko pięknie podane
- sala przepiękna, nowa, czysta, bardzo zadbana
- obsługa weselna zachwalana przez wszystkich gości :) naprawde super, cały czas z uśmiechem na twarzy i o co ich się nie poprosiło było od razu wykonane, nawet jak komuś spadła marynarka zaraz podnosiły, krzesła zasuwane żeby było przejście
- pani manager bardzo miła i kompetentna osoba, bardzo nam pomogła w organizacji wesela, zmianie menu i wielu innych spraw, także duży + :)
- szefostwo także super :)

Co tu dużo mówić, moje wesele w Chacie było w 100% udane, nawet nie marzyłam o tym że wszystko będzie aż tak super. Mogę polecić to miejsce każdemu, kto się zastanawia nad salą weselną.

Bardzo dziękujemy i pozdrawiamy :)
image
M.I.K.a mam pytanie czy to Ty jesteś tą panną młodą, którą widziałam w Chacie przed dwoma tygodniami w super blond fryzurce? Długie blon włosy pokręcone? Jeśli tak to powiedz gdzie znalazłaś takiego super fryzjera,czy może masz tak pięknie kręcone włosy. Proszę odpisz
up up
hej :) tak to ja....
Czesałam się u HENRYKA w Wejherowie, dokupiłam sobie 2 blond treski z allegro bardzo tanie i akurat super podpasował się kolor i wogóle nie było widac różnicy:) troche je jeszcze pokręcili i doczepi :) fryzura trzymała się do poniedziałku:) byłam z niej bardzo zadowolona
image
:) dzięki za odpowiedź, poważnie fryzura Twoja mnie powaliła,była super,a czy mogę poprosić o zdjęcia na @? katie7777@wp.pl byłabym bardzo wdzięczna :)
A czesał Cię właściciel czy ktoś inny? czy oni mają swoją jakąś stronkę, bo nie mogę znaleźć :(
wszystko napisze ci w mailu:)
image
dzięki
Miałam wesele w CHACIE 29.08.2009 r. Sala w 100% godna polecenia!
Sala jest piękna i budziła zachwyt gości, bardzo dużo smacznego jedzenia, bardzo dobra współpraca z Panią Manager (Pani Agnieszko pozdrawiamy i jeszcze raz dziękujemy, a także bardzo miła obsługa (Panie kelnerki pierwsza klasa ;))
Dziewczyny czy zmiana nazwy Chaty na Casilla wiązała się ze zmianą włascicieli? Zastanawiam się czy bedzie tak samo dobrze jak mowicie o Chacie?
W sali dolnej jest rzeczywiscie duzo miejsca, ja miałabym ok 110 osób?

I jeszcze jedno pytanie, macie może informacje czy gdzies w poblizu jest mozliwosc tanich noclegów dla gosci bo chata ma zdecydowanie za mało?
Ci sami wlasciciele,...
Graliśmy w czerwcu na górnej sali.Obsługa i jedzenie bardzo dobre.Wydawanie przystawek i obiadu dosyć długo trwało,ale było tego naprawdę sporo.
image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Co do sali To jest super Pod kątem akustycznym i świetlnym ok .to mnie najbardziej interesuje z racji ze jestem operatorem kamery.
Co ciekawe jesli mamy wesele na pietrze to nie słychac co dzieje sie na dole.Smieło mągą sie odbywać dwa wesela i nie ma problemu zagłuszania itp.Co nie można Tego samego napisać o nie których salach. PS. POZDRAWIAM ZAŁOGE CASILLI.
hej dziewczyny! ja mam wesele w październiku 2010 roku właśnie w Casilli na górnej sali, na ok 70 osób prawdopodobnie bez poprawin. poproszę o jakieś informacje, sugestje na co szczególnie zwrócić uwagę. Zastanawiam się które menu wybrać zeby wszyscy się najedli :) A moze jakieś zdjęcia z przystrojonej sali? Podobno maja jakiś układ z kwiaciarnią z Bolszewa? Skąd zamiawałyście ciasta?
mój mail kamilunia@poczta.fm, z góry dziękuję za pomoc :)
Świeżutka relacja z wesela w Chacie (byłam gościem). Wygląd sali ok. Jedzenia było sporo, ale nie zaszkodziłoby jakby było trochę więcej zwłaszcza w czasie obiadku. Potrawy mięsne bardzo smaczne, natomiast zupy straszne, a zwłaszcza flaczki i jakaś grzybowa skandalicznie. Rewelacyjny tatar i smaczne rybki poza łososiem z kaparami, który był mdły i bez wyrazu. Obsługa niestety średnia. Sporo czekało się aż puste butelki po winie zostaną zastąpione pełnymi. Na bufecie gdzie stały ciasta, mięsa i zupy zabrakło widelców i do końca wesela były tam tylko łyżki. Toalety średnio czyste.