Widok

Chata w Kębłowie

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Cześć Wszystkim jestem ciekawa czy ktoś z was ma może wesele w nowo otwartej sali w Kębłowie. JESTEM CIEKAWA CO O NIEJ MYśLICIE, BO JA CHYBA BEDE MIALA TAM WESELE,ALE JESZCZE NIE JESTEM 100% PEWNA.
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hej! ja mam tam wesele ale dopiero w 2009R sala jest piekna i znam wlascicieli wiec mysle ze bedzie ok, a na kiedy planujesz wesele?
Witam. Sala jest po prostu piękna, ja mam tam wesele w sierpniu 2009 roku. A które menu wybrałas?
image
a macie moze stronke w internecie czy cos??

image
niestety nie maja strony w internecie z sali weselnej tylko tej knajpy mozesz sobie zobaczyc www.chata-keblowo.pl

image
My też mamy w Chacie!! :) 5 lipca...
Cos czuje, ze będziemy przecierać szlaki...
Czesc Basiu. Cos mi sie wydaje ze moja znajoma Marzena bedzie u ciebie na weselu. rozmawiałam z nia dzisiaj i jest to chyba twojego przyszłego męża, kuzyna żona :). Gadałysmy o moim weselu i mówiła ze tez idzie 5 lipca na wesele do CHATY. ale ten świat jest mały :):)
A jak tam przygotowania do wesela? wszystko juz załatwione?
Pozdrawiam serdecznie.
image
hmmm... nie mamy żadnej Marzeny w rodzinie...
Tam są 2 sale, więc przypuszczam, ze chodzi o inną parę młodą :)
Może faktycznie chodzi o inna osobę :) a jak idą przygotowania? kurcze mam problem z orkiestrą, może doradzisz mi jakąś fajną? mam nadz. ze odezwiesz sie po weselu i powiesz mi jak było, czy wszystko grało. Zostało ci już mało czasu, stresujesz się? A tak poza tym to życze POWODZENIA!!!! pozdrawiam serdecznie :)
image
Dziewczyny, czy macie jakieś zdjęcia tej Chaty i sali??? Na stronce nic nie ma.... poza tym nie wygląda zachęcająco (stronka oczywiście)

image
image
niestety nie mam zdjęc, ale sala jest po prostu piękna, najlepiej samemu ją zobaczyć. Strona sali weselnej prawdopodobnie jest w budowie.
image
hej za 2 tygodnie siostra ma tam wesele narazie zapowiada się super zobaczymy jak będzie dalej, ogólnie sala piękna, byłam zachwycona

image
image
mam nadz.ze dasz znac jak wypadło wesele....czekam na relacje :) i życze miłej zabawy
image
o chacie slyszalam sporo dobrego, brat byl tam na weselu i byl zachwycony

[url=http://www.suwaczek.pl/]image
Mam nadz.ze my tez nie bedziemy miały na co narzekać ;) Powiedz mi tylko czy jedzenia było dużo? i jak obsługa?
image
A czy ktoś ma jakieś zdjęcia..? Jak macie to proszę wklejcie albo na maila wyślijcie

image
image
.
image
Stresa złapałam chyba dzisiaj.. za 31 dni ślub, a my mamy mase rzeczy nie pozałatwianych... Mam dzis takiego nerwa, że sie nie wyrobimy, ze szok!!
Orkiestre mamy zamówioną, ale nie będę polecać póki sama nie sprawdzę ich na swoim weselu :]
Poszukam zaraz w necie filmiku z otwarcia CHATY, bo zdjęciami niestety nie dysponuję żadnymi..
Pozdrawiam!!
Mam! Znalazłam ten filmik:
http://www.portal.tkchopin.pl/index.php?ttm,tvonline,2008-04-07,05

:)
NIE STRESUJ SIE. Napewno wszystko się uda. :)
image