Widok
Czesc Basiu. Cos mi sie wydaje ze moja znajoma Marzena bedzie u ciebie na weselu. rozmawiałam z nia dzisiaj i jest to chyba twojego przyszłego męża, kuzyna żona :). Gadałysmy o moim weselu i mówiła ze tez idzie 5 lipca na wesele do CHATY. ale ten świat jest mały :):)
A jak tam przygotowania do wesela? wszystko juz załatwione?
Pozdrawiam serdecznie.
A jak tam przygotowania do wesela? wszystko juz załatwione?
Pozdrawiam serdecznie.
Może faktycznie chodzi o inna osobę :) a jak idą przygotowania? kurcze mam problem z orkiestrą, może doradzisz mi jakąś fajną? mam nadz. ze odezwiesz sie po weselu i powiesz mi jak było, czy wszystko grało. Zostało ci już mało czasu, stresujesz się? A tak poza tym to życze POWODZENIA!!!! pozdrawiam serdecznie :)
Stresa złapałam chyba dzisiaj.. za 31 dni ślub, a my mamy mase rzeczy nie pozałatwianych... Mam dzis takiego nerwa, że sie nie wyrobimy, ze szok!!
Orkiestre mamy zamówioną, ale nie będę polecać póki sama nie sprawdzę ich na swoim weselu :]
Poszukam zaraz w necie filmiku z otwarcia CHATY, bo zdjęciami niestety nie dysponuję żadnymi..
Pozdrawiam!!
Orkiestre mamy zamówioną, ale nie będę polecać póki sama nie sprawdzę ich na swoim weselu :]
Poszukam zaraz w necie filmiku z otwarcia CHATY, bo zdjęciami niestety nie dysponuję żadnymi..
Pozdrawiam!!