Widok

Chata w Kębłowie

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Cześć Wszystkim jestem ciekawa czy ktoś z was ma może wesele w nowo otwartej sali w Kębłowie. JESTEM CIEKAWA CO O NIEJ MYśLICIE, BO JA CHYBA BEDE MIALA TAM WESELE,ALE JESZCZE NIE JESTEM 100% PEWNA.
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Świeżutka relacja z wesela w Chacie (byłam gościem). Wygląd sali ok. Jedzenia było sporo, ale nie zaszkodziłoby jakby było trochę więcej zwłaszcza w czasie obiadku. Potrawy mięsne bardzo smaczne, natomiast zupy straszne, a zwłaszcza flaczki i jakaś grzybowa skandalicznie. Rewelacyjny tatar i smaczne rybki poza łososiem z kaparami, który był mdły i bez wyrazu. Obsługa niestety średnia. Sporo czekało się aż puste butelki po winie zostaną zastąpione pełnymi. Na bufecie gdzie stały ciasta, mięsa i zupy zabrakło widelców i do końca wesela były tam tylko łyżki. Toalety średnio czyste.
hej dziewczyny! ja mam wesele w październiku 2010 roku właśnie w Casilli na górnej sali, na ok 70 osób prawdopodobnie bez poprawin. poproszę o jakieś informacje, sugestje na co szczególnie zwrócić uwagę. Zastanawiam się które menu wybrać zeby wszyscy się najedli :) A moze jakieś zdjęcia z przystrojonej sali? Podobno maja jakiś układ z kwiaciarnią z Bolszewa? Skąd zamiawałyście ciasta?
mój mail kamilunia@poczta.fm, z góry dziękuję za pomoc :)
Co do sali To jest super Pod kątem akustycznym i świetlnym ok .to mnie najbardziej interesuje z racji ze jestem operatorem kamery.
Co ciekawe jesli mamy wesele na pietrze to nie słychac co dzieje sie na dole.Smieło mągą sie odbywać dwa wesela i nie ma problemu zagłuszania itp.Co nie można Tego samego napisać o nie których salach. PS. POZDRAWIAM ZAŁOGE CASILLI.
Graliśmy w czerwcu na górnej sali.Obsługa i jedzenie bardzo dobre.Wydawanie przystawek i obiadu dosyć długo trwało,ale było tego naprawdę sporo.
image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ci sami wlasciciele,...
Dziewczyny czy zmiana nazwy Chaty na Casilla wiązała się ze zmianą włascicieli? Zastanawiam się czy bedzie tak samo dobrze jak mowicie o Chacie?
W sali dolnej jest rzeczywiscie duzo miejsca, ja miałabym ok 110 osób?

I jeszcze jedno pytanie, macie może informacje czy gdzies w poblizu jest mozliwosc tanich noclegów dla gosci bo chata ma zdecydowanie za mało?
Miałam wesele w CHACIE 29.08.2009 r. Sala w 100% godna polecenia!
Sala jest piękna i budziła zachwyt gości, bardzo dużo smacznego jedzenia, bardzo dobra współpraca z Panią Manager (Pani Agnieszko pozdrawiamy i jeszcze raz dziękujemy, a także bardzo miła obsługa (Panie kelnerki pierwsza klasa ;))
dzięki
wszystko napisze ci w mailu:)
image
:) dzięki za odpowiedź, poważnie fryzura Twoja mnie powaliła,była super,a czy mogę poprosić o zdjęcia na @? katie7777@wp.pl byłabym bardzo wdzięczna :)
A czesał Cię właściciel czy ktoś inny? czy oni mają swoją jakąś stronkę, bo nie mogę znaleźć :(
hej :) tak to ja....
Czesałam się u HENRYKA w Wejherowie, dokupiłam sobie 2 blond treski z allegro bardzo tanie i akurat super podpasował się kolor i wogóle nie było widac różnicy:) troche je jeszcze pokręcili i doczepi :) fryzura trzymała się do poniedziałku:) byłam z niej bardzo zadowolona
image
up up
M.I.K.a mam pytanie czy to Ty jesteś tą panną młodą, którą widziałam w Chacie przed dwoma tygodniami w super blond fryzurce? Długie blon włosy pokręcone? Jeśli tak to powiedz gdzie znalazłaś takiego super fryzjera,czy może masz tak pięknie kręcone włosy. Proszę odpisz

Chata w Kębłowie

Miałam wesele w chacie 8 sierpnia na gornej sali i jestem w 100% zadowolona ze wszystkiego, nie było ani jednej rzeczy, do której mogła bym się przyczepić.

- jedzenia bardzo duzo, przepyszne
- wszystko pięknie podane
- sala przepiękna, nowa, czysta, bardzo zadbana
- obsługa weselna zachwalana przez wszystkich gości :) naprawde super, cały czas z uśmiechem na twarzy i o co ich się nie poprosiło było od razu wykonane, nawet jak komuś spadła marynarka zaraz podnosiły, krzesła zasuwane żeby było przejście
- pani manager bardzo miła i kompetentna osoba, bardzo nam pomogła w organizacji wesela, zmianie menu i wielu innych spraw, także duży + :)
- szefostwo także super :)

Co tu dużo mówić, moje wesele w Chacie było w 100% udane, nawet nie marzyłam o tym że wszystko będzie aż tak super. Mogę polecić to miejsce każdemu, kto się zastanawia nad salą weselną.

Bardzo dziękujemy i pozdrawiamy :)
image
miałam wesele w Chacie w maju tego roku. Rewelacja!!! Byliśmy zachwyceni. Jedzenie super, obsługa także. Szczerze polecam.
W koncu znalazlam czas, zeby opisac 3 wesela, na ktorych mialam swoich "szpiegow" :)))

Od czego by tu zaczac....Hmmm... Najlepiej bedzie jesli po prostu wymienie pozytywy i negatywy, chociaz te drugie beda drobiazgami:)

Pozytywy:
-jedzenia naprawde BARDZO, BARDZO, BARDZO DUZO, czyli tak jak powinno byc na weselu:))),
-generalnie wszystko BARDZO, BARDZO smaczne - opinia ciotki, ktore naprawde zna sie na gotowaniu:)
-pieknie udekorowane dania:),
-o salach nie musze pisac, bo Ci co widzieli, wiedza, ze sa piekne:)
-szynka po polnocy przepyszna:)

Na co nalezy zwrocic uwage, czyli minusiki:, ktore sie pojawily:
- problem z wydawaniem pierwszego dania, czyli zupy (duze bulionowki sprawily, ze kelnerom dosyc wolno szlo rozdawanie zupki), a co za tym, idzie goscie dlugo czekali na wydanie dania glownego;
- na jednym z wesel rosol byl niesmaczny-opinia kolezanki, ktora na codzien zajada sie rosolem z Chaty,
- sine ziemniaczki na obiedzie weselnym na poczatku maja-goscie podejrzewali, ze ziemniaki byly dzien wczesniej gotowane:/, ale ja domyslam sie, ze byly to po prostu ziemniaki zeszloroczne, ktorych jednak juz nie powinni podawac, a zainwestowac w drozsze, ale mlode:),

Niby drobiazgi, ale w koncu kazda panna mloda, chce zeby ten dzien byl idealny, wiec uwazam, ze warto nawet takich szczegolow dopilnowac, tym bardziej, ze sporo sie placi za 1 osobke:)

No i jeszcze dwie uwagi, ktore dotyczyly decyzji par mlodych, a nie samej Chaty:):
- stoly szwedzkie, ktore byly srednio oceniane przez gosci. Co prawda wygladaly bajecznie, ale sporo gosci krepowalo sie korzystac z takiej formy podawania posilkow w dniu wesela:/ Na poprawinach bylo juz lepiej:)
- napoje gazowane podawane w szklanych dzbankach. Totalne nieporozumienie! Fakt, ze ladniej to wyglada anizeli plastikowe butelki, ale kto ma ochote pic wygazowana Cole?:/

Moje wesele za rok i dzieki tym opiniom bardzo sie uspokoilam, bo dla mnie najwazniejsze jest, aby goscie mieli suto zastawione stoly smacznym jedzonkiem, a tak wlasnie bylo w przypadku tych 3 wesel:)

Pozdrawiam:)

zgłoś do moderacji
odpowiedz
20 czerwsa tego roku mieliśmy wesele naszej córki Marty,które odbyło sie w Chacie w Kębłowie.Wspaniała kuchnia,świetna organizacja i przemiła obsługa.Serdeczne podziękowania dla włascicieli Panów Szatkowskich,dla Pani Menadżer i całego przemiłego personelu.
Byłabym wdzięczna za fotki i krótką relacje :) aa.. myśle że nie tylko ja :)
image
image
Ja na weselu nie bede, ale porozmawiam z kolezanka i moze uda mi sie cos zalatwic:)
O.. górna sala ..ja też ją mam Panna:) nie bedziesz czasem miala kilka fotek z jej wesela :D
image
image