Widok

Chata w Kębłowie

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Cześć Wszystkim jestem ciekawa czy ktoś z was ma może wesele w nowo otwartej sali w Kębłowie. JESTEM CIEKAWA CO O NIEJ MYśLICIE, BO JA CHYBA BEDE MIALA TAM WESELE,ALE JESZCZE NIE JESTEM 100% PEWNA.
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
hej wiem co czujesz też to przeżywałam do tego stopnia że przy przysiędze ryczałam jak głupia do tej pory wszyscy nam mówią że moja przysięga jest nieważna bo jej nikt nie słyszał, to piękny dzię ale zawsze coś tam może się nie udać nie przejmuj się wtedy aż tak bardzo bo ty owszem będziesz to widziała że coś jest nie tak a goście wogle na to nie zwrócą uwagi, przede wszystkim cieszcie się sobą w tym dniu!!!!!!!!!!!!!!! za tydzień zdam ci relacje z chaty i może trochę się uspokoisz pozdrawiam i trzymaj sie

image
image
Dzięki!! Czekam zatem na wieści jak wesele wypadło :D
Ja rozchorowałam się (grypa) i mam zwolnienie do wtorku z pracy, no i niestety niektóre ważne sprawy w miejscu stoją, bo z domu wyjść nie mogę... Jak pech, to pech..
I jak tam CHATA się spisała?? Sprawna obsługa? Dużo jedzonka? Smacznie?
ja tez jestem strasznie ciekawa jak się bawiłaś na tym weselu.
mam nadzieje ze wszystko było dobrze......
image
UP
hej dziewczyny jesteśmy już po weselu w chacie w kębłowie było to ich pierwsze wesele ale wyszło super, jedzenia było tyle że nie dało się tego przejeść aż za dużo, wszystko było naprawdę smaczne, fajną sprawą okazał się stół wiejski kosztował dodatkowo 500 zł ale były tam ogórki i swojski smalec i różne kiełbasy, goście zjedli cały smalec, obsługa też ok dbali o wszystko i byli gotowi nam we wszystkim pomuc, naprawdę cieszcie sie że macie tam wesela bo warto

image
image
ufff ale ulga

czekałam z niecierpliwsocią na twoją opinie, bałam się ze cos się nie udało. A powiedz mi jakie menu mieliscie to tansze czy droższe? a o tym stole wiejskim nie słyszałam, ale bardzo fajna sprawa.

Dziękuje za relacje, jak przypomni ci się cos jeszcze to napisz koniecznie :)
image
zapomniałam się jeszcze zapytac na jakiej sali mieliście wesele na górnej czy dolnej......

image
Czyżby na dolnej sali? I mieliscie różowe dekoracje?? Byłam na spotkaniu w sobotę w Chacie i obserwowałam przygotowania do wesela :D
Zamawialiście ciasta i tort u nich, czy sami?
Aga nie denerwuj sie twoja sala jest najpiekniejsza ;) a zespół juz macie z twoim Miniaczkiem :P
aj Anitka....ty mnie zawsze znajdziesz. Tak orkiestre juz mamy, całkiem fajna i nie droga. A wy macie juz wszystko załatwione??

image
tak zgadza się mieliśmy dekoracje na różowo ale dekoracje robiła nam taka pani a oni nie mogli się z nią dogadać i ciągle na nią nażekali ale mniejsza o to wypadło naprawdę dobrze. Menu mieliśmy to droższe tylko wywaliliśmy carpacio i tatara z łososia bo mieliśmy własnego wędzonego łososia i węgorza a za to poprosiłam ich o przygotowanie polędwiczki z pieczarkami i było naprawdę smaczne. Stół wiejski sami nam zaproponowali ale to nie jest dla nich problem jak się o niego zapytacie to napewno wam powiedzą. Ciasta piekła nam znajoma a tort był z cukierni hotelu haffner w sopocie

image
image
wesele było na dolnej sali

image
image
My mamy sale,orkiestre,makijazystke,dekoratorke kosciołu,fryzjerke, teraz jak K. bedzie w domku musimy wybrac wkońcu i zamówic fotografa i kamerzyste :)
no to super....czyli juz prawie wszystko masz załatwione

image
witam serdecznie
czy ktoś mógłby podać mi adres CHATY w Kębłowie jestem w trakcie szukania sali i bardzo zaciekawila mnie ta salia ale właściwie nic o niej nie słyszałam a z waszych wypowiedzi wynika że musi być naprawdę ładna, i z chęcia bym ja zobaczyła !!1
a powiedzcie mi ile tam jest za osobe koszt tego wesela??

image
to chyba ul Gdańska 2...
Jedziesz z wejherowa do luzina - jak wjedziesz do Kębłowa to po prawej stronie stoi duży obiekt przy głownej drodze. Z przodu jest kebab, z dobudowanymi salami weselnymi. Wejście jest z tyłu.
my mamy 165/os, ale jest też tańsza opcja. Nie pamietam ile...
my mamy ta tansza opcje, wynosi 145 za osobe.

image