Widok

Chata w Kębłowie

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Cześć Wszystkim jestem ciekawa czy ktoś z was ma może wesele w nowo otwartej sali w Kębłowie. JESTEM CIEKAWA CO O NIEJ MYśLICIE, BO JA CHYBA BEDE MIALA TAM WESELE,ALE JESZCZE NIE JESTEM 100% PEWNA.
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ups, tego to już nie wiedziałam hehe :)
image
Moja znajoma na pewno ma wesele 2 maja, czyli w sobote, bo ma gorna sale, a jesli chodzi o wesele na dolnej sali, to faktycznie odbywa sie w pt:)
z tego co wiem, to wesele jest w piątek a w sobotę są poprawiny :-)
image
O..super tesula :) to czekam na relacje :) Możesz też "przypadkiem" zerknąć na górną sale :)
image
image
Hehehe...czyli pojdziesz zobaczyc jak wyglada sala przygotowana ne wesele mojej kolezanki:) Wlasnie bede sie musiala jej podpytac, kto odpowiada za strojenie jej sali...
Tesula opisz nam prosze Twoje wrazenia:)
Hej

ide w sobote zobaczyć jak wygląda sala przygotowana do wesela w Chacie - mam w sumie niedaleko i będę z moją świadkową, więc będą dwa różne punkty widzenia - moze zwróci uwagę na coś, czego ja nie dostrzegę

No właśnie też sie na tym zastanawiałam..ale raczej wybiore tradycyjny sposób:) Właściciele chyba nie robią z tego powodu problemów??
image
image
Hmmm...kolezanka byla na weselu, gdzie byla wlasnie wersja ze szwedzkim stolem i bardzo na to narzekala...Ludziom najzwyczajniej nie chce sie wtsawac od stolu i isc po jedzenie:/
Ja uwazam, ze na weselu jedzenie musi byc na wyciagniecie reki:) Takze u nas w dniu wesela jedzenie bedzie tradycyjnie wystawiane, ale za to na poprawinach raczej wezmiemy szwedzki stol:)
A jak dziewczyny sprawdza się ten szwedzki stoł??
image
image
Panna podaj mi swojego emaila :)
image
image
No własnie chodziło mi o twoje menu :) Bo to oni mi już przesłali na emaila :)

A teraz mam pytanko do tych co mieli tam wesele, jak to wygląda z parkingiem bo z tego co widziałam nie jest duży ?? Szczególnie jak będą 2 wesela tego samego dnia.
image
image
Smerfusia wysłałam Ci menu na maila.
Podkreślam że możesz do tego menu dodać lub pozamieniać cokolwiek chcesz. Właściciel i menager są bardzo fajni i elastyczni i starają się bardzo wszystkim dogodzić. Ja np. będę miała gości z zagranicy i chciałam mieć potrawy z owocami morza których nie ma w menu, powiedzieli że nie ma sprawy tylko trzeba powiedzieć szybciej. Proponują też desery i bardzo fajne przystawki. Najlepiej tam pojechać i samemu zobaczyć, na pewno od razu Ci się spodoba. A relacje zdam na 100 % pozdrawiam serdecznie
image
Oj tak, tak...czekamy :o)
Misia2009 to poproszę o menu :) I czekamy na relacje :)
image
image
ja mam w Chacie wesele w tzm roku i jak cos moge menu wysla na maila. pozdrawiam
image
10000 za zdjęcia, wow ?? to chyba lekkie przegięcie, w życiu bym tyle nie dała . . .
co sądzisz o fotkach na tej stronce http://www.ak-foto.comweb.pl/
image
image
też wyslalam do redwedding ale nie dostałam jeszcze odpowiedzi
image
image
Czekam jeszcze na ofertę z redseven (podobno oni robili zdjecia na ślubie B&W) i na redwedding - zobaczymy co zaproponuja...
image
image
No to fajnego znalazłaś :) rozszalałaś się ...

Ja cały czas nie mogę się zdecydowac a nie chce się obudzić w "ręką w nocniku" jak to mówią :(
image
image