Widok

Chata w Kębłowie

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Cześć Wszystkim jestem ciekawa czy ktoś z was ma może wesele w nowo otwartej sali w Kębłowie. JESTEM CIEKAWA CO O NIEJ MYśLICIE, BO JA CHYBA BEDE MIALA TAM WESELE,ALE JESZCZE NIE JESTEM 100% PEWNA.
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja mam wesele w Chacie w lipcu 2009. Sala jest przepiękna
image
cześć kicia

kicia basia
narka

kicia basia

Re

agaII TY NIE JESTEŚ GORSZA OD kici basi w te klocki
chyba jesteście siostrami (fajna reklama)

kicia basia
a ty co z konkurencji byłaś tam na weselu!

image
image
agusia43, Ty też jestes od reklamy tak jak kicia basia,agaII i ciekawe kto jeszcze? no dobry pomysł !!!
o co wam chodzi??? kurcze dziewczyny nawet nie mogą wymieniać się opiniami i wrażeniami, zaraz się ktoś taki musi znaleźć i narobić zamętu.....
A niech forumki myślą sobie co chcą, a konkurencja debatuje i podpuszcza ile sie podoba... Ja tam sie cieszę, że miałam wesele właśnie w Chacie... Jeśli ktoś jest sprytny i mu zależy, to bez trudu sprawdzi wiarygodność moich wypowiedzi.

a ja myślę że niektórych zrzera zazdrość że ktoś jest tak bardzo zadowolony ze swoich kontrachentów którzy przyczynili się do super wesel!

image
image
ta chata jest fajna :) ale sztuczne ognie zamówcie w cezarbis.com.pl :)
Witam!
Ogolnie Sala bardzo ladna, no ale wiadomo NOWA...

Z przykroscia musze powiedziec, ze uslugi swiadczone nie sa za ciekawie,
poczawszy od mielonych z miesa z poprzedniej imprezy, a konczywszy na wpychaniu resztek do Baru Chata...Mozecie sobie myslec i pisac, ze to zlosliwy czy zazdrosny sasiad, byla dziewczyna czy byly pracownik, a nawet konkurencja.
Ja napewno w Chacie obiadu nie zjem, a tymbardziej nie zrobie tam swojego WESElA, ktore mam nadzieje, wkrotce sie odbedzie...
Pozdrawiam
Chata to jest 150% sprawdzone miejsce moi znajomi mieli tam wesele. Wyszlo wszystko z****iście i do nieczego nie mozna bylo sie przyczepic. konkurencja nie spi bo wie ze to profesjonaliści. Pozatym z terminami to u nich juz krucho

image
a kiedy było to wesele?

image
image
To ciekawe... - u nas nie było ŻADNEGO mielonego mięsa, a co zostało dostaliśmy popakowane do domu. Co niby mieli zmielić? Powietrze? Tak więc antyreklama się tu komus nie udała...

kica potwierdzam twoje słowa w chacie były same pyszności zadnej fuszerki i tym bardziej mielonego!

image
image
witam wszystkich,
9.08.08 odbylo sie moje wesele w Chacie w keblowie. Bylo SUPER, obługa rewelacyjna, jedzonko przepyszne, stoly sie uginaly, sala pieknie ozdobiona.Nawet nie snilo mi sie takie wesele. Z czystym sumieniem POLECAM, 100% POZYTYW!!!

ps. dziekuje wlascicielom i obsludze tego przepieknego lokalu!!!
jak tylko siostra wkońcu odbierze zdjęcia od fotografa wkleję pare a może wy dziewczyny macie już swoje bo ich warto wspierać i zapobiegać oszczerstwom

image
image
Wiecie co dziewczyny, a niech cobie piszą co chcą. Ja tam nie wierze w te wszystkie brednie. Co prawda moje wesele dopiero za rok, ale zupełnie o nic się nie martwię. Wierze że wszystko będzie grało.
Ps. swoją drogą, bardzo ciekawe czemu ktoś tak sie uwziął na tą Chatę?
chyba ktoś chce zepsuć dobrą opinię nowej i dosyć konkurencyjnej sali, nie sądzicie?
agusia43 chyba o tego wątku nie mogłaś znaleźć :)

Pozdrawiam serdecznie :)
Ma ktoś jakieś "świeże" relacje z chaty w Kębłowie ?? Chce tam zarezerwować sale na lipiec 2010 :)

image
image