Widok
Witam!
Ogolnie Sala bardzo ladna, no ale wiadomo NOWA...
Z przykroscia musze powiedziec, ze uslugi swiadczone nie sa za ciekawie,
poczawszy od mielonych z miesa z poprzedniej imprezy, a konczywszy na wpychaniu resztek do Baru Chata...Mozecie sobie myslec i pisac, ze to zlosliwy czy zazdrosny sasiad, byla dziewczyna czy byly pracownik, a nawet konkurencja.
Ja napewno w Chacie obiadu nie zjem, a tymbardziej nie zrobie tam swojego WESElA, ktore mam nadzieje, wkrotce sie odbedzie...
Pozdrawiam
Ogolnie Sala bardzo ladna, no ale wiadomo NOWA...
Z przykroscia musze powiedziec, ze uslugi swiadczone nie sa za ciekawie,
poczawszy od mielonych z miesa z poprzedniej imprezy, a konczywszy na wpychaniu resztek do Baru Chata...Mozecie sobie myslec i pisac, ze to zlosliwy czy zazdrosny sasiad, byla dziewczyna czy byly pracownik, a nawet konkurencja.
Ja napewno w Chacie obiadu nie zjem, a tymbardziej nie zrobie tam swojego WESElA, ktore mam nadzieje, wkrotce sie odbedzie...
Pozdrawiam
witam wszystkich,
9.08.08 odbylo sie moje wesele w Chacie w keblowie. Bylo SUPER, obługa rewelacyjna, jedzonko przepyszne, stoly sie uginaly, sala pieknie ozdobiona.Nawet nie snilo mi sie takie wesele. Z czystym sumieniem POLECAM, 100% POZYTYW!!!
ps. dziekuje wlascicielom i obsludze tego przepieknego lokalu!!!
9.08.08 odbylo sie moje wesele w Chacie w keblowie. Bylo SUPER, obługa rewelacyjna, jedzonko przepyszne, stoly sie uginaly, sala pieknie ozdobiona.Nawet nie snilo mi sie takie wesele. Z czystym sumieniem POLECAM, 100% POZYTYW!!!
ps. dziekuje wlascicielom i obsludze tego przepieknego lokalu!!!
Wiecie co dziewczyny, a niech cobie piszą co chcą. Ja tam nie wierze w te wszystkie brednie. Co prawda moje wesele dopiero za rok, ale zupełnie o nic się nie martwię. Wierze że wszystko będzie grało.
Ps. swoją drogą, bardzo ciekawe czemu ktoś tak sie uwziął na tą Chatę?
chyba ktoś chce zepsuć dobrą opinię nowej i dosyć konkurencyjnej sali, nie sądzicie?
Ps. swoją drogą, bardzo ciekawe czemu ktoś tak sie uwziął na tą Chatę?
chyba ktoś chce zepsuć dobrą opinię nowej i dosyć konkurencyjnej sali, nie sądzicie?