Widok

Chata w Kębłowie

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Cześć Wszystkim jestem ciekawa czy ktoś z was ma może wesele w nowo otwartej sali w Kębłowie. JESTEM CIEKAWA CO O NIEJ MYśLICIE, BO JA CHYBA BEDE MIALA TAM WESELE,ALE JESZCZE NIE JESTEM 100% PEWNA.
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
A niech forumki myślą sobie co chcą, a konkurencja debatuje i podpuszcza ile sie podoba... Ja tam sie cieszę, że miałam wesele właśnie w Chacie... Jeśli ktoś jest sprytny i mu zależy, to bez trudu sprawdzi wiarygodność moich wypowiedzi.

o co wam chodzi??? kurcze dziewczyny nawet nie mogą wymieniać się opiniami i wrażeniami, zaraz się ktoś taki musi znaleźć i narobić zamętu.....
agusia43, Ty też jestes od reklamy tak jak kicia basia,agaII i ciekawe kto jeszcze? no dobry pomysł !!!
a ty co z konkurencji byłaś tam na weselu!

image
image

Re

agaII TY NIE JESTEŚ GORSZA OD kici basi w te klocki
chyba jesteście siostrami (fajna reklama)

kicia basia
narka

kicia basia
cześć kicia

kicia basia
Ja mam wesele w Chacie w lipcu 2009. Sala jest przepiękna
image
Dzięki, dziś się tam wybiorę, pozdrawiam

http://www.portal.tkchopin.pl/index.php?ttm,tvonline,2008-04-07,05
tutaj znajdziesz krótką wypowiedz właścicieli chaty i można zobaczyc mniej więcej jedną z sal. A co do menu to są dwa rodzaje za 145 zł i 165 zł. musisz tam zadzwonic i umowic się z właścicielem to wszystko ci powie, co i ile.

pozdrawiam serdecznie :)
UP

Ja również poproszę o menu i jakieś zdjęcia sali na @. Z góry dziękuję

Jesteśmy w pełni zadowoleni z sali, obsługi w trakcie wesela, jedzonka... wszystkiego! Potrawy i alkohole, które zostały obsługa dla nas spakowała i wydała. Podłoga do tańczenia się nadaje, jeśli ktoś miałby wątpliwosci co do kafelek. Naprawdę nie mamy sie doczego przyczepić.
Był może pewien problem z klimatyzacją, ale usterka została szybko usunięta. Nie powinno juz byc z tym problemów.
Chciałam zaznaczyć jeszcze, że jeśli zażyczycie sobie śniadanie po weselu dla gości nocujących i będzie to zupełnie nowa, świeża potrawa, to jest ona dodatkowo płatna. Co uważam za oczywiste.
Nikt z gosci nie narzekał - wszyscy zachwalali.
Naszym zdaniem CHATA to miejsce godne polecenia.

kicia_basia jak po weselu w chacie???
jak wrażenia?
czy ktoś jeszcze ma wesele w chacie?
tak mieliśmy na górnej sali,klimatyzowana .Jeążeli chodzi o organizację to nie ma sie co denerwowac wszystko zapiete na ostatni guzik.
faktycznie cos tam miało byc z tym alkoholem zmienione, jakas nowa oferta...
mysłałam, że główne menu pozmieniali.

Dzięki za odpowiedz

Trzymam kciuki w sobote :) pozdrawiam pa....

image
Nie wiem czy menu zmieniło, ale dodają jakies opcje typu za np. 20 zł dodatkowo/os alkohol w ich gestii.. itp.. wiesz.. nie interesowałam sie za bardzo, bo to juz nas nie tyczy..

No to widze, ze panieński się udał...super!!
Mam nadz.ze wrzucisz pare zdjęć z wesela na forum :)
No i nie stresuj się....wszystko się uda, NAPEWNO...a te "motylki" to chyba każda Panna młoda ma ;))
A wy macie na górne czy dolnej sali?
Tak się zastanawiam, bo wzięłam to menu za 145zł i zastanawiam się czy wystarczy tego wszystkiego....mam ndz.ze nie zabraknie mi jedzenia. Mówisz że zmieniło się menu?? ciekawa jestem czy to tańsze tez. Będę musiała się dowiedzieć.

image
agall.. tak, stresuję sie... mimo, ze niby wiem, że nie ma czego.. ale jednak.. w nocy cieżko zasnąć.. w pracy sie skupić nie idzie.. i jakoś tak motylki w brzuchu szaleją...
Co do załatwiania to zostało mi rozsadzenie gości, odbior obraczek, ostateczna przymiarka sukni, dograć kwestię kwiatów, video i zabaw oczepinowych, dostarczyć figurkę na tort... i tańczyć, tańczyć, tańczyć...

No i na fotki z Panieńskiego czekam. I tu wielkie ukłony dla Piotrka z Fotopasji :) Zaledwie 4 fotki widziałam, a juz wiem, ze to był strzal w 10kę! I wcale nieprawda, ze obecność fotografa na panieńskim może kogokolwiek zniesmaczyć, albo zawstydzić.