Widok

Chata w Kębłowie

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Cześć Wszystkim jestem ciekawa czy ktoś z was ma może wesele w nowo otwartej sali w Kębłowie. JESTEM CIEKAWA CO O NIEJ MYśLICIE, BO JA CHYBA BEDE MIALA TAM WESELE,ALE JESZCZE NIE JESTEM 100% PEWNA.
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
O to już niedługo :) w takim razie czekam na relacje :P :P Powiedz jeszcze jak z ustaleniami, wiem że ciasto,napoje i alkohol można mieć swój, ale da się jakoś modyfikować menu??
image
image
Oj... myślałam że 2009 :D sorki za pomyłkę :P
image
image
Panna prześlij mi na emaila swoje menu jak możesz:)

gosienkaw@onet.eu
image
image
Menu przesle Tobie, ale w przyszlym tygodniu najwczesniej, bo zostalo na przegladzie u mamy:)
Do przykladowego menu dostalam rowniez spis potraw, ktore moge zamiennie wprowadzic, takze pelna elastycznosc ze strony szefostwa:)
A Ty smerfusia kiedy slubujesz i jaka sale wybralas - gorna, czy dolna?
Ja ze wzgeldu na ilosc gosci zdecydowalam sie na dolna, chociaz gorna bardziej mi sie podobala:) Poza tym troszke jednak wygodniej miec sale na parterze-nie trzeba biegac po schodach:/
Ok, czekam na menu :)
Super z tą elastycznościa bo kilka potrw bym z chęcią zamieniła na coś innego :) Ślubujemy tak jak na suwaczku 28.08.2010 gości hmm.. koło 60-tki więc nie dużo i górna sala :) Po 1 że mało osób a po 2 dolna jest zajęta przez Tesule :) A powiedz mi jakiego wybrałaś kamerzyste i fotografa bo z tym mam największy problem :(
image
image
Kamerzysta to Groszek, ktorego zmontowane filmy powalily mnie z narzeczonym na kolana:) Co do zdjec, to plener na pewno u B&W.Za to nad samym dniem wesela, caly czas myslimy.... B&W po prostu zabili nas cena:),ale pewnie tez skonczy sie na nich:)
A jakie Ty masz typy?:)
Kamerzysta: Bergman Studio, TBC,Amadeo

Foto: Maziarz,Łastowski,Wierzbicki,ewentualnie jeszcze Alternatywni chcieliśmy Crodo ale miał zajęty termin;/ A b&w podobało mi się ale ich ceny.....napewno odpowiadają ich jakości i doświadczeniu lae dla nas to dużo za dużo...

image
image
Ja też chyba ostatecznie zdecyduję sie na plener od B&W, bo na cały pakiet nas nie stać...

Na ślub i wesele chyba wezmę Fotosława albo Wierzbickiego - przede wszystkim dlatego, że pracują w tandemie, a ja nie biorę kamerzysty wiec zależy mi na 2 fotografach.

dziś znalazłam fotografa, który jest jeszcze drozszy niż B&W - nazywa sie Whitesmoke pakiet od przygotowań do oczepin + plener 10000
image
image
No to fajnego znalazłaś :) rozszalałaś się ...

Ja cały czas nie mogę się zdecydowac a nie chce się obudzić w "ręką w nocniku" jak to mówią :(
image
image
Czekam jeszcze na ofertę z redseven (podobno oni robili zdjecia na ślubie B&W) i na redwedding - zobaczymy co zaproponuja...
image
image
też wyslalam do redwedding ale nie dostałam jeszcze odpowiedzi
image
image
co sądzisz o fotkach na tej stronce http://www.ak-foto.comweb.pl/
image
image
10000 za zdjęcia, wow ?? to chyba lekkie przegięcie, w życiu bym tyle nie dała . . .
ja mam w Chacie wesele w tzm roku i jak cos moge menu wysla na maila. pozdrawiam
image
Misia2009 to poproszę o menu :) I czekamy na relacje :)
image
image
Oj tak, tak...czekamy :o)
Smerfusia wysłałam Ci menu na maila.
Podkreślam że możesz do tego menu dodać lub pozamieniać cokolwiek chcesz. Właściciel i menager są bardzo fajni i elastyczni i starają się bardzo wszystkim dogodzić. Ja np. będę miała gości z zagranicy i chciałam mieć potrawy z owocami morza których nie ma w menu, powiedzieli że nie ma sprawy tylko trzeba powiedzieć szybciej. Proponują też desery i bardzo fajne przystawki. Najlepiej tam pojechać i samemu zobaczyć, na pewno od razu Ci się spodoba. A relacje zdam na 100 % pozdrawiam serdecznie
image
No własnie chodziło mi o twoje menu :) Bo to oni mi już przesłali na emaila :)

A teraz mam pytanko do tych co mieli tam wesele, jak to wygląda z parkingiem bo z tego co widziałam nie jest duży ?? Szczególnie jak będą 2 wesela tego samego dnia.
image
image
Panna podaj mi swojego emaila :)
image
image
A jak dziewczyny sprawdza się ten szwedzki stoł??
image
image