Widok

Chata w Kębłowie

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Cześć Wszystkim jestem ciekawa czy ktoś z was ma może wesele w nowo otwartej sali w Kębłowie. JESTEM CIEKAWA CO O NIEJ MYśLICIE, BO JA CHYBA BEDE MIALA TAM WESELE,ALE JESZCZE NIE JESTEM 100% PEWNA.
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Olciu.. Wiem, ze w CHACIE troche sie pozmienialo od naszych ustaleń i mają teraz inne i bardziej zróżnicowane propozycje, zatrudnili tez menagera, wiec myśle, ze najlepiej byłoby samemu sie do nich odezwać i poznać ich aktualną ofertę. Nie chciałabym Ciebie wprowadzić w bląd naszym menu.

Basiu mam nadz.ze dasz mi znac jak było na weselu. Twój ślub juz za kilka dni...Stresujesz się?masz juz wszystko załatwione?? Życzę POWODZENIA :) i miłej zabawy.

image
Dziewczyny, czy możecie mi przesłać menu za 165 zł/ os na maila. Jestem w trakcie szukania sala, a tu same pozytywy :)

olcia84
aluchna napisał(a):

> Cześć!!! Szlak już przetarty . 28 czerwca 2008r odbyło się
> wesele mojej córki.Sala REWELACJA!!! Obsługa WSPANIAŁA!!!
> Jedzenie WYŚMIENITE!!! Gorąco polecam szwedzki stół .
> Dodatkowo mieliśmy "stół wiejski". Jedzenia multum,każde
> następne wesele TYLKO wCHACIE w Kębłowie!!!

Mieliście na górnej sali, prawda??

No to my następni :))) Cieszę sie ze wszystkich pozytywnych opinii :)

Cześć!!! Szlak już przetarty . 28 czerwca 2008r odbyło się wesele mojej córki.Sala REWELACJA!!! Obsługa WSPANIAŁA!!! Jedzenie WYŚMIENITE!!! Gorąco polecam szwedzki stół . Dodatkowo mieliśmy "stół wiejski". Jedzenia multum,każde następne wesele TYLKO wCHACIE w Kębłowie!!!
No Aga widze żw twoja Chata jest rozrywana :P wszyscy chętni są :)

imageimage
bardzo wam dziekuje za info , chce dziś tam podjechać i sama się przekonać co i jak, mam nadzieje że tak samo jak wam mi się spodoba
my mamy ta tansza opcje, wynosi 145 za osobe.

image
my mamy 165/os, ale jest też tańsza opcja. Nie pamietam ile...
to chyba ul Gdańska 2...
Jedziesz z wejherowa do luzina - jak wjedziesz do Kębłowa to po prawej stronie stoi duży obiekt przy głownej drodze. Z przodu jest kebab, z dobudowanymi salami weselnymi. Wejście jest z tyłu.
a powiedzcie mi ile tam jest za osobe koszt tego wesela??

image
witam serdecznie
czy ktoś mógłby podać mi adres CHATY w Kębłowie jestem w trakcie szukania sali i bardzo zaciekawila mnie ta salia ale właściwie nic o niej nie słyszałam a z waszych wypowiedzi wynika że musi być naprawdę ładna, i z chęcia bym ja zobaczyła !!1
no to super....czyli juz prawie wszystko masz załatwione

image
My mamy sale,orkiestre,makijazystke,dekoratorke kosciołu,fryzjerke, teraz jak K. bedzie w domku musimy wybrac wkońcu i zamówic fotografa i kamerzyste :)
wesele było na dolnej sali

image
image
tak zgadza się mieliśmy dekoracje na różowo ale dekoracje robiła nam taka pani a oni nie mogli się z nią dogadać i ciągle na nią nażekali ale mniejsza o to wypadło naprawdę dobrze. Menu mieliśmy to droższe tylko wywaliliśmy carpacio i tatara z łososia bo mieliśmy własnego wędzonego łososia i węgorza a za to poprosiłam ich o przygotowanie polędwiczki z pieczarkami i było naprawdę smaczne. Stół wiejski sami nam zaproponowali ale to nie jest dla nich problem jak się o niego zapytacie to napewno wam powiedzą. Ciasta piekła nam znajoma a tort był z cukierni hotelu haffner w sopocie

image
image
aj Anitka....ty mnie zawsze znajdziesz. Tak orkiestre juz mamy, całkiem fajna i nie droga. A wy macie juz wszystko załatwione??

image
Aga nie denerwuj sie twoja sala jest najpiekniejsza ;) a zespół juz macie z twoim Miniaczkiem :P
Czyżby na dolnej sali? I mieliscie różowe dekoracje?? Byłam na spotkaniu w sobotę w Chacie i obserwowałam przygotowania do wesela :D
Zamawialiście ciasta i tort u nich, czy sami?