Widok
Dziewczyny czy zmiana nazwy Chaty na Casilla wiązała się ze zmianą włascicieli? Zastanawiam się czy bedzie tak samo dobrze jak mowicie o Chacie?
W sali dolnej jest rzeczywiscie duzo miejsca, ja miałabym ok 110 osób?
I jeszcze jedno pytanie, macie może informacje czy gdzies w poblizu jest mozliwosc tanich noclegów dla gosci bo chata ma zdecydowanie za mało?
W sali dolnej jest rzeczywiscie duzo miejsca, ja miałabym ok 110 osób?
I jeszcze jedno pytanie, macie może informacje czy gdzies w poblizu jest mozliwosc tanich noclegów dla gosci bo chata ma zdecydowanie za mało?
Co do sali To jest super Pod kątem akustycznym i świetlnym ok .to mnie najbardziej interesuje z racji ze jestem operatorem kamery.
Co ciekawe jesli mamy wesele na pietrze to nie słychac co dzieje sie na dole.Smieło mągą sie odbywać dwa wesela i nie ma problemu zagłuszania itp.Co nie można Tego samego napisać o nie których salach. PS. POZDRAWIAM ZAŁOGE CASILLI.
Co ciekawe jesli mamy wesele na pietrze to nie słychac co dzieje sie na dole.Smieło mągą sie odbywać dwa wesela i nie ma problemu zagłuszania itp.Co nie można Tego samego napisać o nie których salach. PS. POZDRAWIAM ZAŁOGE CASILLI.
hej dziewczyny! ja mam wesele w październiku 2010 roku właśnie w Casilli na górnej sali, na ok 70 osób prawdopodobnie bez poprawin. poproszę o jakieś informacje, sugestje na co szczególnie zwrócić uwagę. Zastanawiam się które menu wybrać zeby wszyscy się najedli :) A moze jakieś zdjęcia z przystrojonej sali? Podobno maja jakiś układ z kwiaciarnią z Bolszewa? Skąd zamiawałyście ciasta?
mój mail kamilunia@poczta.fm, z góry dziękuję za pomoc :)
mój mail kamilunia@poczta.fm, z góry dziękuję za pomoc :)
Świeżutka relacja z wesela w Chacie (byłam gościem). Wygląd sali ok. Jedzenia było sporo, ale nie zaszkodziłoby jakby było trochę więcej zwłaszcza w czasie obiadku. Potrawy mięsne bardzo smaczne, natomiast zupy straszne, a zwłaszcza flaczki i jakaś grzybowa skandalicznie. Rewelacyjny tatar i smaczne rybki poza łososiem z kaparami, który był mdły i bez wyrazu. Obsługa niestety średnia. Sporo czekało się aż puste butelki po winie zostaną zastąpione pełnymi. Na bufecie gdzie stały ciasta, mięsa i zupy zabrakło widelców i do końca wesela były tam tylko łyżki. Toalety średnio czyste.