Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
To koszmar, nie bar wątek zamknięty Weszłam tam dziś z córką, byłyśmy głodne. Pierwsza rażąca rzecz - w środku...
~Magda
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 4 lipca 2014

Kiedys było tam nieźle wątek zamknięty ale ten dobry kebab to już nie to samo. Obsługa nie ogarnia, chłopakowi...
~Ania
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 14 grudnia 2013

Pyszne wątek zamknięty Pyszne od 100 lat. Weszłam po numer na kompa aby zamówić na wyjazd a tu...
~ola
-

dodano: 23 sierpnia 2013

Po ostatniej "przygodzie" nie wiem czy zjem jeszcze kiedkolwiek kebaba... wątek zamknięty Jestem niestety zmuszony wystawić negatywną opinię. 2 dni temu dostałem wyrób...
~Piotr
-

dodano: 12 lipca 2013

Odradzam wątek zamknięty Było to o 16, wielka kolejka zmęczonych roboli do paśnika, kobieta robiąc...
~UWXZ
-

dodano: 16 maja 2013

Nie polecam! wątek zamknięty Pierwszy raz postanowiłam zjeść kebaba właśnie w tym fast foodzie . Kebab...
~Małgorzata
-

dodano: 5 marca 2013

Ile kebaba w kebabie? wątek zamknięty Pierwszy raz postanowiłam kupić sobie w tym miejscu kebab i... raczej...
~klientka
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 12 września 2012

ja tam nie narzekam wątek zamknięty Zawsze tam jadłam i nic sie nie zmieiło. Cały czas pycha. Oczywiscie nie...
~beta
-

dodano: 5 sierpnia 2012

No cóż, zdarza się wątek zamknięty że nawet starego lklienta się oszuka. Córka się zdziwiła jak zobaczyła, buła...
~Była kilentka
-

dodano: 16 lipca 2012

OCHYDA wątek zamknięty Witam. Pierwszy raz byłam z koleżanką w tym barze. Niestety go nie polecam....
~Michalina
-

dodano: 1 czerwca 2012

zarcie wątek zamknięty Chcialbym wszystkich polecic ten lokal maja dobra pizze i smaczne dania...
~cycek
-

dodano: 20 maja 2012

Pyszne jak zawsze wątek zamknięty W chilli jem juz dobre kilka lat. Jak zawsze pyszne. Polecam
~Kaya
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 2 listopada 2011

Smakowało wątek zamknięty Pyszne. Nic sie nie zmienil,o mieso ten sam smak , a sosiki oj ostreeeeeeeee....
~Marzena
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 9 lutego 2011

OBNIŻONY POZIOM:( wątek zamknięty Zawsze gdy byłem we Wrzeszczu musiałem zajść na tego pysznego...
~kaniasty
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 28 listopada 2010

smakosz - opinia wątek zamknięty pyszne mięsko, dobrze doprawione, surówki świeże ale może zbyt mały wybór,...
~smakosz
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 12 listopada 2010

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry