Widok

Chińskie centrum...

Hej,
Mieszkam w Gdańsku od roku i zastanawiam się, czy istnieje tu coś w typie CHińskiego Centrum Handlowego (jest takie coś w Bydgoszczy) lub Centrum Udanych Zakupów (Olsztyn) Są to takie duże sklepy w których znajdzie się wszystko, od wykałaczek po ubrania i bieliznę, a przy tym są to niedrogie rzeczy. Możliwe że nazwa nie będzie jak powyższe, ale może stali mieszkańcy znają coś takiego??
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witaj :)

Na gdańskiej Zaspie jest taka "chińska" hala :) koło baru "Japa" - własciwie za tym barem :) i tak jak piszesz - jest tam wszystko :)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3
jezeli masz na mysli to, co bylo kolo Lidla-to juz niestety nieaktualne.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
zgadza sie z pol roku zamkniete
Madness is the gift, that has been given to me!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Oj :/ Dawno nie byłam ... nie wiedziałam :( sorrki .
W Koszalinie jest ;)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Też mi czegoś takiego brak w Gdańsku. jak jeżdżę do rodziny do Bydgoszczy to muszę nadrabiać ten brak ;)
jest w prsuzczu gdańskim , nazywa sie hay hay, tam jest wszystko
OSOBISTY TRENER FITNESS, ODCHUDZANIE, kształtowanie i modelowanie sylwetki, zajęcia indywidualne,diety,zapraszam, tel.695519424,fitness-ola@wp.pl www.odchudzanieztrenerem.pl
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
Jest takie spore centrum w Gdyni na 3 maja obok hali targowej
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Wszędzie teraz masz "Chińskie Centrum" bo towary w większości pochodzą z Chin.
Ale jeżeli mówisz o tej najtańszej chińszczyźnie (klejonej trującym klejem) to znajdziesz to w Gildii w Gdańsku Głównym, na ul. Chrobrego niedaleko bezdotykowej myjni, Lotnia na Zaspie nieopodal ETC...
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 5
Dwa dni temu wróciłam z Iławy i doznałam szoku. Tam są aż trzy centra Chińskie (!) Rozmawiałam z Chińczykami i też byli zdziwieni, ze w Gdańsku nie ma. Ktoś niżej pisze, ze jest HAY HAY w Pruszczu. Może jakieś namiary, gdzie to jest, np. ulica i nr
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Nie chodzi o polskie, czy niemieckie sklepy z towarem produkowanym w CRL tylko o MEGA chiński z chińskim towarem , coś jak MEGA HURTOWNIA z ciuchami, butami, nożyczkami, spinkami do włosów, bransoletkami, tornistrami, talerzami, żarówkami, sukniami, kurtkami, odzieżą dziecięcą, bielizną, garsonkami, spodniami, kołami do samochodów, lampkami na rower, maszyną do szycia, firankami, pościelą, zegarkami, meblami i samochodem włącznie, tyle, że w JEDNYM MIEJSCU i prowadzona przez chińczyków. Hurtownia, w której kupisz wszystko włącznie z azjatką :P
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2
W Rumi niedawno otworzyli, na dąbrowskiego chyba.
W Kościerzynie jest .
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
takie Centrum jest też w Gdyni-Chyloni
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
kiedys jak mieszkałam w gdansku to bylo na oruni gornej, ale czy jeszcze jest to nie mam pojecia, napewno jest w gdyni glownej niedaleko dworca ale jaka tam ulica jest niewiem, od dworca gora 5 min piechota, zawsze sie mozna kogos zapytac z pewnoscia pokieruje ktos,w rumi na dabrowskiego tez jest, mieszkam tu to wiem :P
takie centrum jest w Pruszczu gdanskim
Na Oruni Górnej już nie ma.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
W Rumii i na Leszczynkach
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
nie wiem jaka ulica, ale zaraz za rondem w Pruszczu Gd - kier. na Giełdę po prawej stronie mieszczą się...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
a to w rumi w jakich godzinach jest otwarte??
i w ogóle jak wasze doznania cenowe?? watro tam sie wybrać??

Inne tematy z forum Kobieta

Sprawa karna dobry polecany adwokat Gdańsk (61 odpowiedzi)

Witam pisze z naglącą sprawą... mojego partnera czeka postępowanie karne -sprawa karna do 8 lat...

do góry