Widok

Chirurg dziecięcy

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam, poszukuje dobrego chirurga dziecięcego. Potrzebna mi konsultacja w sprawie napletka u syna. Nacinać, odwodzić czy co robić...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

dr Zarzecki, pracuje w szpitalu w Redłowie albo w przychodni na Żwirki i Wigury (Gdynia)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Tomasz Górski przychodnia na Żwirki i Wigury w Gdyni
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
A możecie polecić kogoś w Gdańsku?
Maciej Murawski chirurgia dzieci z wojewdzkiego

Dr Komasara w Swissmedzie na Jaśkowej Dolinie. Konsultowałam z nim i przepuklinę pachwinową (którą świetnie zoperował) i sprawy napletka u dziecka. Super specjalista.

My chodzimy do doktora Łosina, bardzo sympatyczny, mamy stały kontakt(przepuklina pepkowa), zdjęcia mu wysyłamy żeby tak często nie jeździć. Naprawdę polecam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dr Zubrzycka - Wątróbska - przyjmuje prywatnie w Przychodni na Wałowej - super podejście , wizyta płatna 50 zł (w poniedziałki 16-18)

Przyjmuje też na NFZ w przychodni na Stogach
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Polecam Dr Królak, dr. Gołębiewski, Dr. Zubrzycka-Wątróbska... Generalnie wszystkich chirurgów pracujących w przychodni przyszpitalnej Szpitala Kolejowego
image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

a chcesz z niego zrobić Żydka? Zostaw mu to co ma.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

My też chodzimy do chirurga od ponad dwóch lat,były stosowane mascie....poprawa minimalna ale nie taka jak powinna,I skierowanie na zabieg

naprawdę ten kawałek skóry to aż tak istotna sprawa?? bez jaj... (to do Marianny)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Syn miał kompletnie zarośnięty tylko mała dziurka na końcu nie dało się odwodzić ani nic. Ponieważ dramatycznie się wstydził zostawiłam do wieku dojrzewania aby sam mógł podjąć decyzję. W wieku 11 lat wszystko się unormowało samo. Dziękuję Najwyższemu i sobie za tę decyzję, bo byłaby straszna trauma w przypadku mojego dziecka. Nie mówię, że wszyscy tak mają robić, ale jak widać zawsze jest nadzieja.... oczywiście nie miał żadnych stanów zapalnych, ani bólu. Siusiak nie jest przez to mniejszy itd...

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

księgowa?? czy warto? (45 odpowiedzi)

post dotyczył będzie pracy.. a właściwie jej zmiany...obecnie pracuję jako powiedzmy pracownik...

Kartony do przeprowadzki ! PILNE!!! (119 odpowiedzi)

Dziewczyny pomóżcie...w piątek czeka mnie przeprowadzka, a jeszcze nie mam kartonów. Potrzebuje...

Trening siłowy w ciąży (6 odpowiedzi)

Witajcie. Jestem w 9 tygodniu pierwszej ciąży. Do tej pory ostro trenowałam - treningi siłowe -...

do góry