Widok
At
Ty lepiej uważaj. W języku starostworkowym szczytowanie oznaczało zjedzenie posłańca wspinającego się na górę (by rozpalić ognisko kiedy rozsyłano wici) przez stworka podstępnie zaczajonego w grocie; obecnie oznacza zjedzenie pierwszego i najbardziej spoconego uczestnika wycieczki wspinającej się na górę, przez stworka podstępnie zaczajonego w grocie.
Niektóre stworki terminem tym określają również zdarcie fragmentu skóry z górnej częsci ciała ofiary przy pomocy nienaostrzonych pazurków.
Niektóre stworki terminem tym określają również zdarcie fragmentu skóry z górnej częsci ciała ofiary przy pomocy nienaostrzonych pazurków.
special for Jimmy White & Klaudiusz
aby unaocznić głębię ideologiczną ludzi przebywających aktualnie w Warszawie w celach rozmaitych pozwolę sobie zacytować sma, którego dostałam od koleżanki antyglobalistki - podobno pojechała tam protestować i brać udział w warsztatach rozmaitych o których wspominał Jimmy.
sms ten stanowi dla mnie idealne podsumowanie sytuacji i dyskusji, którą tu toczymy, czegoś takiego nie da się wymyślić.
W WARSZAWIE TOTALNA PSYCHOZA, SKLEPY SIĘ BARYKADUJĄ , A WSZYSCY CHODZĄ I ROBIĄ FOTO.JEST z****IŚ....POZDRAWIAM.
taaa, to by było na tyle.
sms ten stanowi dla mnie idealne podsumowanie sytuacji i dyskusji, którą tu toczymy, czegoś takiego nie da się wymyślić.
W WARSZAWIE TOTALNA PSYCHOZA, SKLEPY SIĘ BARYKADUJĄ , A WSZYSCY CHODZĄ I ROBIĄ FOTO.JEST z****IŚ....POZDRAWIAM.
taaa, to by było na tyle.
A ja jadę do warszawy antyszczytować
Ciekaw jestem ile przyjedzie normalnych ludzi a ilu chuliganów. propaganda telewizyjna sugeruje ze tam same prymitywy będą, co tylko chcą przyjechać i Warszawę z dymem puścić, bo antyglobaliści to chuligani i prymitywy, no dodatek komuniści, terroryści, anarchiści i co tam jeszcze. Mało mówi się o tym że będą konferencje, warsztaty, także o tym że nie chciano dopuścić do tego aby to się odbyło utrudniając załatwienie miejsca, do czego łapę zapewne przyłożył prezydent stolicy Kaczor, pozdrawiam Klaudiusza.P.S. A potem do Łodzi na festiwal Obywatela, to tak zamiast opier...ć się na zielonej trawce i nadawać jak zdarta płyta: nic nie zmienisz, nic nie zmienisz, nic nie zmienisz...W koncu są święta więc macie okazję w dniach 1-3 maja zamienić znów jeden z grzechów głównych w cnotę(lenistwo), a potem znów do następnego święta pokłony mamonie oddawać:))))) i gadać jak nakręcony:nic nie zmienisz, nic nie zmienisz, nic nie zmienisz:)))Klaudi daj sobie spokój z tą jałową gadką, niektórzy tutaj niemieliby odwagi nawet tej głupiej naklejki przylepić. Im jest dobrze - mają pracę, nie muszą już nic zmieniać, normalnie świetlane zycie, a poza tym kogoś opieprzyć jak gada inaczej niż wszyscy. Co chcesz do Unii wchodzimy, bedzie "lepiej", nasz Munio dupek Staszczyk to powiedział, powiedział teżże rynek muzyczny się otworzy. Zobacz jaki on ma fajny pomysł na zwalczenie bezrobocia - 5 milionów polskich bezrobotnych niech zacznie grać muzykę to będą mogli w Europie płyty nagrywac i sprzedawać, na razie
Martuś!
Dwa tygodnie (i trzy strony hp:) zajęło mi przemyślenie kogo karze swoim milczeniem i doszłam do następujących wniosków:na pewno nie siebie samą :P hm...muszę się postarać wypaść ładnie w tej wypowiedzi, gdyz zapewne znajdzie sie nad blurpem ^_^ ale zapewne sie zestresuję i mi nie wyjdzie (nie żeby kiedykolwiek wyszedł mi boski profil, a juz na 100% nie na zdjęciu do świadectwa :/) Kocham pana B. ponieważ postawił mi 5 a ja nie znam sie na polityce i byłam przeciw wojnie w Iraku, ale to chyba dlatego, że On popiera Czeczenie, czyli tak jakby popieramy ja razem:) Jej, my= pan B. + ja *-* kto by pomyślał? A1 raz Dwa Trzy gra bonusowo z okazji UE i Potter z Lipnicką też, ( czy ja ich lubię?) no nie wiem, ale chcę iść sie rozerwać z Madziorem, bo jadę na truskawki z Januszem szukać męża-ślepego Szweda. A teraz ją będę wspierać na stronie kluki, bo ty tego nie robisz, a ja się boję, ale Was tam nie znam, więc co tam :) nie będę studiować historii, bo trza sie uczyć duzo podobno, a to nie dla mnie. Mart, zatrzymaj czas, ja Cię bardzo proszę :)
Kangurek (tak jak teletubisie) mówi pa!
Kangurek (tak jak teletubisie) mówi pa!
kLaudi
wyrażenie opini na jakiś temat też jest argumentem, a ja jednoznacznie potępiłam Kolaka jako zwyczajnego chuligana i kompletnie nie obchodziła mnie w tym momencie głębia ideologiczna sprawy...
a antyglobalizm...cóż pomimo rozmachu i determinacji ludzi biorących udział w bijatykach stoi z góry na przegranej pozycji.byłam w Pradze po tych rozróbach i wcale m i się nie podobało to co widziałam.
podchodzę do tego wszystkiego z dużą dozą tzw.zdrowego rozsądku bez emocji, wiedząc, że i tak ci na wyższych stołkach zrobią co zechcą.a jak policja złapie przy okazji kolejnego szczytu paru aktywistów to dla przykładu dostaną oni wyroki w zawieszeniu lub nieco większe kolegia.
wiesz co mówi mi mój zdrowy rozsądek, że wielu "aktywistów" jeździ na kolejne szczyty tylko i wyłącznie dla rozróby, tu słuc szybę w tym, czy innym banku, rozwalić jakiegoś mcdonalda...
i naprawdę proszę nie traktuj nas jak bandy smarkaczy, którą nie jesteśmy, to Ty trafiłeś tu przez przypadek i Ty jesteś tu gościem,
my jak to zauważyła Kisuna jesteśmy tu od dawna i doskonale się w większości znamy.
jadowicie całuję w czółko na dobranoc.
a antyglobalizm...cóż pomimo rozmachu i determinacji ludzi biorących udział w bijatykach stoi z góry na przegranej pozycji.byłam w Pradze po tych rozróbach i wcale m i się nie podobało to co widziałam.
podchodzę do tego wszystkiego z dużą dozą tzw.zdrowego rozsądku bez emocji, wiedząc, że i tak ci na wyższych stołkach zrobią co zechcą.a jak policja złapie przy okazji kolejnego szczytu paru aktywistów to dla przykładu dostaną oni wyroki w zawieszeniu lub nieco większe kolegia.
wiesz co mówi mi mój zdrowy rozsądek, że wielu "aktywistów" jeździ na kolejne szczyty tylko i wyłącznie dla rozróby, tu słuc szybę w tym, czy innym banku, rozwalić jakiegoś mcdonalda...
i naprawdę proszę nie traktuj nas jak bandy smarkaczy, którą nie jesteśmy, to Ty trafiłeś tu przez przypadek i Ty jesteś tu gościem,
my jak to zauważyła Kisuna jesteśmy tu od dawna i doskonale się w większości znamy.
jadowicie całuję w czółko na dobranoc.