Widok

Chore........

Wiecie co ten swiat jest naprawde chory, wlasnie wrocilam z Warszway od swojego bylego....Bylehgo bo w weekendzik sie dowiedzialam ze nie powinnismy dalej probowac, nie bylismy- jesli tmozna tak okreslic dlugo- jakiec 4 miesiace, ale ten fakt mnie zszokowal, hmm.....A ja w wawie zostalam zlekcewazona w piekny sposob, czy to jest normalne ze mezczyzna dostjae to co chce a potem mowi za duza odleglosc...........nie warto, ze najpierw chce byc z Toba a potem, za szybko, wiecie co ja juz mam dosyc.........chyba zrezygnuje z mezczyzn bo dla mnie to jest za trudne ja po prostu chcialabym byc kochana...........pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Tusia to niejest normalne! Glowka do gory na swiecie jest pelno w zupelnosci normalnych facetow, ktorzy niegraja na cudzych uczuciach, ktorzy sa wrazliwi i jedyne czego oczekuja w zamian za "dawanie ciepla" i kochanie to odwzajemnienie tego uczucia...
Po prostu niebylisie sobie pzreznaczeni dlatgeo to sie skonczylo, a skoro niebylsicie to tym lepiej dla Ciebie ze masz juz to za soba...
Za pare dni i nad Twoim niebiem zabysnie na nowo Slonce, tym razem z podwojna i niekonczaca sie sila:))
Powodzonka:)))
Nie przejmoj sie,
....cztery miesiace.. zobacz ja bylem z jola przez 5 lat i dzielila nas przez pierwsze 2,5 roku odleglosc 1250km. i co - wszystko przetrwalo---- no a reszte juz znasz.
Napewno jestes jeszcze bardzo mloda, zobaczysz znajdzie cie kiedys twoj ksiaze, ktory bedzie tylko dla ciebie.
Najpierw bedzie zauroczenie a pozniej szara zeczywistosc.

Inne tematy z forum Towarzyskie

Moja kobieta nie ma ochoty na seks (59 odpowiedzi)

Szlag mnie juz trafia ! Doradzcie cos... Jestesmy z Moja Kobieta 9 lat razem. Jestesmy fajna...

do góry