Widok

Chore........

Wiecie co ten swiat jest naprawde chory, wlasnie wrocilam z Warszway od swojego bylego....Bylehgo bo w weekendzik sie dowiedzialam ze nie powinnismy dalej probowac, nie bylismy- jesli tmozna tak okreslic dlugo- jakiec 4 miesiace, ale ten fakt mnie zszokowal, hmm.....A ja w wawie zostalam zlekcewazona w piekny sposob, czy to jest normalne ze mezczyzna dostjae to co chce a potem mowi za duza odleglosc...........nie warto, ze najpierw chce byc z Toba a potem, za szybko, wiecie co ja juz mam dosyc.........chyba zrezygnuje z mezczyzn bo dla mnie to jest za trudne ja po prostu chcialabym byc kochana...........pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie strasz dziewczyny szarą rzeczywistością.
Do tej szarej rzeczywistości to każdy musi dojść sam.
Nie warto mówić o niej kiedy przed nami jeszcze to piękne uczucie czyli miłość.
Tusia, ja juz nie wytrzymuje, jak Cie czytam:)))Nie gniewaj sie ale jak mozna byc az tak naiwna!!!Nawet jesli przyjedzie po Ciebie bialym Lincolnem z bukietem czerwonych roz i sie oswiadczy - to nic z tego nie bedzie(uwierz, przecwiczylam w swoim zyciu cos takiego az przez 5 lat).Nawet jesli byly to tylko 4 miesiace, to ktos kto mowi, ze kocha a za chwile wymysla jakas tam odleglosc, i jak sama piszesz ciagle cos kombinuje nie da Ci prawdziwego szczescia. Bedzie Cie ranic tak dlugo jak Ty mu na pozwolisz, wiec nie pozwol juz.Zapomnij, zamknij ten rozdzial i nie wracaj do niego, nawet jesli on wroci.A na przyszlosc, to sie tak nie spiesz z tym "dawaniem".Bo nawet jesli nie wyjdzie, to nie bedzie az tak bolalo.A jak wyjdzie, to bedzie bardziej "smakowalo"jesli sie na to poczeka......Poza tym, mysle, ze mezczyzni nie szanuja i nie traktuja zbyt powaznie latwych kobiet, takich jest pelno...Miej klase i glowa do gory.Pozdrawiam.
O, dziekuje za poparcie.
szczerze, mysle ze sie nie wyjasni, narazie jest cisza w eterze z mojej strony i z jego tez....ale ja ni mam zamiaru rozpaczac- ide dalej:)))))
Mam nadzieje ze kiedys trafie na porzadnego faceta:))))
ciekaw jestem jak to się skończy:) no cuż faceci są różni czasem jak dostaje po dupie to mądzrzeje i zdaje sobie sprawę że to czego szuka właśnie wymyka sie mu z rąk a czasem chodzi tylko o to by to jego było na wieszku tak czy owak nie zadroszcze wyboru...

Nimniejszym uroczyście potwierdzam powyższe dane ;)
Tusia - glupia jestes i jeszcze za malo cie bolalo... kopnij faceta gdzie slonce nie dochodzi bo on ciebie i tak zostawi. Raz mu sie udalo to czemu nie sprobowac znowu - taka zabawa w kotka i myszke nie wyjdzie ci na zdrowie. Plakalas? I co? On plakal tez? Nie, kochana - i pamietaj ze zawsze cierpi bardziej ta strona ktora jest bardziej zaangazowana...
Pozdrowionka - i mysl o sobie!
Kreci mnie przyznajesie bez bicia- wydaje mi sie ze jak by dal mi spokoj to bylo by mi lepiej i szybciej zamknelabym ten rozdzial zycia......A on napiera, dzwoni a ja sama nie wiem, a nie che a jednak.....
ja ma wrażenie że Ciebie to kręci że on coś kombinuje...
musisz sama sobie odpowiedzieć na zasadnicze pytanie:
chce mieć z nim coś wspólnego czy daje mu siana i krzyżyk na droge?

Wczoraj mu kumpela powiedziala, ze za duzo mysle za szybko sie angazuje i wszystko analizuje......najpierw siwwypierala, a teraz mysle ma racje, Wy tez.......naleze do tej grupy troszke naiwnych dziewczynek i czasami jestem wsciekla sama na siebie, no coz .......
Mam nadzieje ze zaczne podchodzic do tego z wiekszym dystansem.Najgorsaze jest ot ze on znowu cos kombinuje.....hmm.......
Tusia, do ktorej podstawowki chodzilas wgdyni?

moze do 33 na gornym Oksywiu co.

pozdrawiam moja Gdynie.
Tak, Tusiu, Bahorek ma rację - nie opłaca się angażować za szybko, za bardzo, to wielkie ryzyko, a później sama do siebie możesz mieć żal, pretensje - po co? Faceci inaczej podchodzą do tych spraw, a niektórzy z nich wykorzystują po prostu sytuację.
Tusia...nie zlosc sie za slowa ktore beda dalej. Jestem tak samo jak ty dziewczyna ;-) Ale mimo to uwazam ze 4 miesiace to nie jest dlugo /ale mimo tego moglo sie w tym czasie wiele wydarzyc/. Napisalas "...mezczyzna dostaje to czego chce" - po co dawalas mu to "cos"? Zbytnio sie poprostu pospieszylas, wiem ze boli i to mocno, ale musisz wyzbyc z siebie latwiwiernosc, widziec rzeczy takimi jakie sa a nie takimi jakie chcialabys widziec ;-( Bol i tesknota ktora teraz czujesz - uwierz mi ze minie :) Teraz pewnie budzac sie co ranek myslisz o nim, sukces bedziesz miala wtedy gdy rankiem pomyslisz tylko o sobie :) A na drugi raz zabaw sie w psychologa i ocen konsekwentnie czy jakis mezczyzna wart jest twojego poswiecenia.Powodzenia
Krótko mówiac zgadzam sie z Poke..Jestes po prostu zbyt naiwna i to wszystko!
A ja tylko: interesujące
Niniejszym popieram Twoje zdanie:)))
Dlatego stwierdzilam, ze mam w nosie co ma byc to bedziea ja korzystam z zycia i tyle, za mloda jestem zeby sie stresowac:))
no cuż by otrzymywać trzeba i dawać
nie można tylko brać uwarzać że jest to fer
ale człowiek jest tylko człowiekiem i dla tego spełnia sie starożytna maksyma: DO UT DES - daję abyś dał
niestety niektórzy zapominają o tym że wszystko działa w dwie stronny tak jak kij ma 2 końce...
ps: ten świat jest porąbany ale póki co nikt nie wymyślił innej alternatywy przynajmniej tu na Ziemi.

Do Poke- A Ty uwazasz, ze jesli ktos Ci mowi ze Cie kocha a po paru dnaich mu sie to zmienia stwierdzajac, ze dzieli nas za dluga odleglosc a po paru dniach znowuy zaczynacos kombinowac o byciu razem - to to Twoim zdaniem nie jest chore!!!jezeli wierzysz w taki swiat to jestes baaaaardzo zdrowym czlowiekim gratuluje, i ja mam dorastac!!!!To zycze tego samego- Notabene nie chodzilo mi o moj konkretnie zwiazek tylko to co sie dzieje z ludzmi, nie umiem kochac,angazowac sie, zyc, czepiamy sie malych smiesznych rzeczy.....Nie dajemy nic z siebie i tyle, jak mozna rzucac takie slowa na wiatr.......
daj mu siana do żłoba jak sie naje to będzie syty i napewno nie będzie mu się chciało do naszego wspaniałego miasta przyjeżdżać...
a jak dostanie po swej wawskiej ambicji to zaboli zaboli auuuuuuu - ale mu sie należy....

Twoj post ma tytul "Chore" a moze z Toba jest cos nie tak? Jakos dziwnie stawiasz sprawe: po 4 miesiacach uwazasz juz ze zwiazek jest na cale zycie, uwazasz ze zostalas zlekcewarzona bo facet Cie rzucil (to jest wliczone ryzyko: kazdy szuka tak dlugo az znajdzie tego najlepszego partnera i nic w tym "lekcewarzacego" ze nie chce Ciebie), "mezczyzna dostaje to co chce" - jak mu sie daje to dostaje, tu chyba jest potrzebna obustronna zgoda (nie tylko mezczyzny), "chyba zrezygnuje z mezczyzn" - bo dostalas raz "kosza" to od razu rezygowac z mezczyzn - dobre, dobre...
Dorosnij!
Tusiu wiem ze nienapisales tego ale to tak a propo tematu wyszlo:)
A z tym pajacem to... hm... daj sobie spokoj - taka ma sugestia...

Inne tematy z forum Towarzyskie

Moja kobieta nie ma ochoty na seks (59 odpowiedzi)

Szlag mnie juz trafia ! Doradzcie cos... Jestesmy z Moja Kobieta 9 lat razem. Jestesmy fajna...

do góry