Widok

Chore........

Wiecie co ten swiat jest naprawde chory, wlasnie wrocilam z Warszway od swojego bylego....Bylehgo bo w weekendzik sie dowiedzialam ze nie powinnismy dalej probowac, nie bylismy- jesli tmozna tak okreslic dlugo- jakiec 4 miesiace, ale ten fakt mnie zszokowal, hmm.....A ja w wawie zostalam zlekcewazona w piekny sposob, czy to jest normalne ze mezczyzna dostjae to co chce a potem mowi za duza odleglosc...........nie warto, ze najpierw chce byc z Toba a potem, za szybko, wiecie co ja juz mam dosyc.........chyba zrezygnuje z mezczyzn bo dla mnie to jest za trudne ja po prostu chcialabym byc kochana...........pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie przejmoj sie,
....cztery miesiace.. zobacz ja bylem z jola przez 5 lat i dzielila nas przez pierwsze 2,5 roku odleglosc 1250km. i co - wszystko przetrwalo---- no a reszte juz znasz.
Napewno jestes jeszcze bardzo mloda, zobaczysz znajdzie cie kiedys twoj ksiaze, ktory bedzie tylko dla ciebie.
Najpierw bedzie zauroczenie a pozniej szara zeczywistosc.
Tusia to niejest normalne! Glowka do gory na swiecie jest pelno w zupelnosci normalnych facetow, ktorzy niegraja na cudzych uczuciach, ktorzy sa wrazliwi i jedyne czego oczekuja w zamian za "dawanie ciepla" i kochanie to odwzajemnienie tego uczucia...
Po prostu niebylisie sobie pzreznaczeni dlatgeo to sie skonczylo, a skoro niebylsicie to tym lepiej dla Ciebie ze masz juz to za soba...
Za pare dni i nad Twoim niebiem zabysnie na nowo Slonce, tym razem z podwojna i niekonczaca sie sila:))
Powodzonka:)))
Dzieki Lezka, dzieki za slowa otuch, ale wiesz na dzisiaj to jeszcze swieza rana i jeszcze boli..........A facetow mam narazie dosyc........
Tusia niema za co dziekowac:)))
Fakt swierza najbardziej boli... ale czas jest i bedzie uplywal, a wraz z nimi nawet te najbardziej bolesne rany sie zablizniaja:))
A faceci... sami Cie znajda;))
Lezka- doswiadczenie zyciowe?
Moze nie powinnam, ale ile masz latek?
Szczerze to narazie niech sie nie znajduja jak maja tak ranic......
Znajdzie sie tak co niebedzie ranic, a wszytkie dotychczasowe rany zalagodzi:)
Doswiadczenie? po czesci tak, a po czesci obserwacja...
A latek? Sadze ze chyba mniej niz Ty... a moze nie....
nie mam tak duzo -skonczone 23.......ale czasami mysle i czuje sie jakbym miala 60, bardzo fajnie i madzr piszesz......
Dziekuje ( tu widoczne na twarzy rumience;))), ciesze sie ze komus sie podoba, moze przy okazji uda sie nieco pomoc komus , podneisc na duchu:)
No to ja mam mniej latek niz Ty, ale czasem faktycznie tez odczuwam jakbym miala ponad 50na karku, no ale trza "podniesc swoj krzyz" i isc dalej z usmeichem na twarzy i niezwracac uwagi na swoje meki,klopoty bo inni maja gorzej....
Jezeli Cie to pocieszy to powiem ze kobiety tez bywaja rownie okrutne :((( Cztery lata temu bylem w podobnej sytuacji i... i do dzisiaj jestem sam, nie wiem czy kiedykolwiek odwaze sie na kolejny zwiazek :((
Do Faceta- wiem, ze Kobiet sa okrutne, bardzo, jednak mnie bardziej zranili mezczyzni- widzisz kiedys spotykalam sie z kims i wtracila sie w to moja owczesna przyjaciolka i sie z nim a on z nia przespali...........trudne to jest - ja narazie tez nie chce z nikim sie wiazac.......
ech ci warszawiacy... skad ja to znam... ale i tak sukces, ze Ci powiedzial ze to koniec... bo mogl nawet nie powiedziec, prawda? uszy do gory. :)
nie przecze Dupek, mogl ciagnac dalej......na dwa fronty........
Moim zdaniem to niezalezy od plci ale od charakteru. Zarowno wsrod facetow jak i wsrod kobiet znajduja sie osoby podle, wykorzystujace ludzkie uczucia, niezwazajace na to ze swym zachowaniem moga wyrzadzic komus krzywde...
Facet a na Ciebie widocznie nienadeszla odpowiednia chwila, niespotkales jeszcze tej jedynej, jak Ją spotkasz to odwazysz sie na zwiazek:)
ja popieram facetów potrafiacych balansowac na zimno i szukac dylko dobrego dla siebie. Troche wiecej fantazji
Trzeba miec fantazje ale i troche przyzwoitosci, jezeli nalezysz do takich palantow- to zycze powodzenia, mozna lubic seks, ale nie oszukiwac drugich osob, nie zycze Ci zebys ty kiedys zostal zrobiony w balona.......poczujesz smaczek swojej fantazji...........
Fantazja fantazja a ludzkie uczucia ludzkimi uczuciami...
Lubisz zmieniac panieniki jak rekawiczki, ranic ludzi? No coz kazdy robi to co uwaza za stosowne... Ale i tak wspolczuje...
Pamietaj jednak ze los bywa zlosliwy i gdy tak naprawde sie zakochasz to walsnie TA dziwczyna moze zranic Ciebie, niezycze Ci tego oczywiscie, bo takiego cierpienia nie zyczy sie nawet wrogowi...
hmmm a ja moze z inne j beczki mysle ze w sumie dobrze sie stalo ze tak to sie skonczylo poniewaz warszawa jest tak po.........m miastem ze nie warto tam jezdzic nie ma to jak 3miasto no i gdzie maja byc ci kochani, romantyczni, przystojni faceci jak nie nad morzem
drogie Panie to młódki przy kimś kto czuje się na 1000 lat, poza tym prawde mówiąc kobieta potrafi tak dowalić facetowi że dezintegruje mu całe życie - ale nie których ran nie da sie wylizać i blizna zawsze pozostaje.
A by znaleś kogoś naprawde fajnego trzeba samemu wziąc sie do pracy a nie czekac aż sie napatoczy...

Nimniejszym uroczyście potwierdzam powyższe dane ;)
Łezka 100% popracia!!!!
ale wszystkich tych którzy żerują na innych trzeba tępic i na stosach palić nie mozna pozwolic na to by ludzi wrażliwi i uczciwi ponosili emocjonalne straty...

Nimniejszym uroczyście potwierdzam powyższe dane ;)

Inne tematy z forum Towarzyskie

Moja kobieta nie ma ochoty na seks (59 odpowiedzi)

Szlag mnie juz trafia ! Doradzcie cos... Jestesmy z Moja Kobieta 9 lat razem. Jestesmy fajna...

do góry