Widok
Chore........
Wiecie co ten swiat jest naprawde chory, wlasnie wrocilam z Warszway od swojego bylego....Bylehgo bo w weekendzik sie dowiedzialam ze nie powinnismy dalej probowac, nie bylismy- jesli tmozna tak okreslic dlugo- jakiec 4 miesiace, ale ten fakt mnie zszokowal, hmm.....A ja w wawie zostalam zlekcewazona w piekny sposob, czy to jest normalne ze mezczyzna dostjae to co chce a potem mowi za duza odleglosc...........nie warto, ze najpierw chce byc z Toba a potem, za szybko, wiecie co ja juz mam dosyc.........chyba zrezygnuje z mezczyzn bo dla mnie to jest za trudne ja po prostu chcialabym byc kochana...........pozdrawiam
Nie przejmoj sie,
....cztery miesiace.. zobacz ja bylem z jola przez 5 lat i dzielila nas przez pierwsze 2,5 roku odleglosc 1250km. i co - wszystko przetrwalo---- no a reszte juz znasz.
Napewno jestes jeszcze bardzo mloda, zobaczysz znajdzie cie kiedys twoj ksiaze, ktory bedzie tylko dla ciebie.
Najpierw bedzie zauroczenie a pozniej szara zeczywistosc.
....cztery miesiace.. zobacz ja bylem z jola przez 5 lat i dzielila nas przez pierwsze 2,5 roku odleglosc 1250km. i co - wszystko przetrwalo---- no a reszte juz znasz.
Napewno jestes jeszcze bardzo mloda, zobaczysz znajdzie cie kiedys twoj ksiaze, ktory bedzie tylko dla ciebie.
Najpierw bedzie zauroczenie a pozniej szara zeczywistosc.
Tusia to niejest normalne! Glowka do gory na swiecie jest pelno w zupelnosci normalnych facetow, ktorzy niegraja na cudzych uczuciach, ktorzy sa wrazliwi i jedyne czego oczekuja w zamian za "dawanie ciepla" i kochanie to odwzajemnienie tego uczucia...
Po prostu niebylisie sobie pzreznaczeni dlatgeo to sie skonczylo, a skoro niebylsicie to tym lepiej dla Ciebie ze masz juz to za soba...
Za pare dni i nad Twoim niebiem zabysnie na nowo Slonce, tym razem z podwojna i niekonczaca sie sila:))
Powodzonka:)))
Po prostu niebylisie sobie pzreznaczeni dlatgeo to sie skonczylo, a skoro niebylsicie to tym lepiej dla Ciebie ze masz juz to za soba...
Za pare dni i nad Twoim niebiem zabysnie na nowo Slonce, tym razem z podwojna i niekonczaca sie sila:))
Powodzonka:)))
Dziekuje ( tu widoczne na twarzy rumience;))), ciesze sie ze komus sie podoba, moze przy okazji uda sie nieco pomoc komus , podneisc na duchu:)
No to ja mam mniej latek niz Ty, ale czasem faktycznie tez odczuwam jakbym miala ponad 50na karku, no ale trza "podniesc swoj krzyz" i isc dalej z usmeichem na twarzy i niezwracac uwagi na swoje meki,klopoty bo inni maja gorzej....
No to ja mam mniej latek niz Ty, ale czasem faktycznie tez odczuwam jakbym miala ponad 50na karku, no ale trza "podniesc swoj krzyz" i isc dalej z usmeichem na twarzy i niezwracac uwagi na swoje meki,klopoty bo inni maja gorzej....
Moim zdaniem to niezalezy od plci ale od charakteru. Zarowno wsrod facetow jak i wsrod kobiet znajduja sie osoby podle, wykorzystujace ludzkie uczucia, niezwazajace na to ze swym zachowaniem moga wyrzadzic komus krzywde...
Facet a na Ciebie widocznie nienadeszla odpowiednia chwila, niespotkales jeszcze tej jedynej, jak Ją spotkasz to odwazysz sie na zwiazek:)
Facet a na Ciebie widocznie nienadeszla odpowiednia chwila, niespotkales jeszcze tej jedynej, jak Ją spotkasz to odwazysz sie na zwiazek:)
Fantazja fantazja a ludzkie uczucia ludzkimi uczuciami...
Lubisz zmieniac panieniki jak rekawiczki, ranic ludzi? No coz kazdy robi to co uwaza za stosowne... Ale i tak wspolczuje...
Pamietaj jednak ze los bywa zlosliwy i gdy tak naprawde sie zakochasz to walsnie TA dziwczyna moze zranic Ciebie, niezycze Ci tego oczywiscie, bo takiego cierpienia nie zyczy sie nawet wrogowi...
Lubisz zmieniac panieniki jak rekawiczki, ranic ludzi? No coz kazdy robi to co uwaza za stosowne... Ale i tak wspolczuje...
Pamietaj jednak ze los bywa zlosliwy i gdy tak naprawde sie zakochasz to walsnie TA dziwczyna moze zranic Ciebie, niezycze Ci tego oczywiscie, bo takiego cierpienia nie zyczy sie nawet wrogowi...
drogie Panie to młódki przy kimś kto czuje się na 1000 lat, poza tym prawde mówiąc kobieta potrafi tak dowalić facetowi że dezintegruje mu całe życie - ale nie których ran nie da sie wylizać i blizna zawsze pozostaje.
A by znaleś kogoś naprawde fajnego trzeba samemu wziąc sie do pracy a nie czekac aż sie napatoczy...
A by znaleś kogoś naprawde fajnego trzeba samemu wziąc sie do pracy a nie czekac aż sie napatoczy...
Nimniejszym uroczyście potwierdzam powyższe dane ;)