Widok

Chrapanie u dziecka

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dzień dobry. 2 miesiąc temu urodziłam zdrową piękną córkę. To moje pierwsze dziecko i jak to każda świeżo upieczona mama trochę panikuje. I tu moje pytanie. Czy to normalne że maluchy az tak chrapia? Mala byla badana przed szczepieniem jest zdrowa nie ma kataru ani nic a warczy jak przy wycince drzew.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Z gardła czy z nosa? Może ma po prostu suche baby w nosie ;)

Z gardła i z nosa :) teściowa stwierdziła że kwestia genów po tatusiu. Albo tak jest wieczorem zmęczona. Juz sama nie wiem

Jak dziecko bylo takie małe dawałam sól morska w sprayu do noska z takim delfinkiem ( nie pamiętam już nazwy) wiesz też mam jedno dziecko i podobnie jak ty robię z igły widły więc spoko nie martw się :)

No właśnie tą sól dostaje a chrapie jak traktor

Nie wiem czy w tym wieku to już możliwe, ale dawno temu kilkuletnie dziecko w mojej rodzinie strasznie chrapało z powodu polipów. Po operacji matka sprawdzała czy dziecko żyje, tak cicho spało ;). Może warto pójść do dobrego laryngologa?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Może to wiotkość krtani?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dokładnie, moja córka dość długo chrapania i charczala przez wiotkosc krtani. Z tym ze charczala tez kiedy nie spala ale np. intensywnie się bawiła i męczyła.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

poszukiwany dobry ortopeda (23 odpowiedzi)

Moja mame czeka operacja, dostała juz skierowanie i po swietach ma isc sie zapisac w kolejkę......

Ferie - Zakopane (5 odpowiedzi)

Witam, wybieramy się z dzieckiem 9 lat w góry i tym razem chcielibyśmy nocować w domku góralskim...

nnt. mieszkanie na parterze (72 odpowiedzi)

Zastanawiam się nad kupnem mieszkania na parterze właśnie i proszę Was kobitki byście napisały...

do góry