Widok

Chrzciny

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Proszę Was o pomoc! Polećcie mi proszę jakiś lokal w Gdańsku lub Pruszczu na chrzciny. Ma to być obiad, kawa i ciasto dla najbliższej rodziny, ok 15 osób. Jeśli znacie też orientacyjne ceny to będę wdzięczna.

Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Na Jabłoniowej 55 jest fajny lokal. Nr tel. 58 326 01 00
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Restauracja pod zegarem.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

hej, Karczma Ujeścisko za osobę 55 zł fajna atmosfera jedzenie bardzo smaczne:) ale musi być minimum 20 osób.

My w sierpniu robiliśmy w Bąkiewie, w Pousada Kumaki z kuchnią brazylijska.
Obiad, kawa herbata lody i nasz tort.
Chrzest był w Łostowicach i zależało nam aby nie wyjeżdżać w Gdańsku w korki. Polecamy
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

W Bąkowie
Pousada Kumaki
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mamawczesniaka czy mogłabyś podać jakie mniej więcej mielieście menu na chrzcinach i jaki był koszt za osobę?

Mieliśmy churrasco i dodatkowo wzięliśmy tradycyjny rosół.
Kawa herbata bez ograniczeń.
Cennik na stronie chyba powinien być. Chyba płacilismy 80/90 zł od osoby. Za rosół chyba 5 czy 7 zł za porcje. Generalnie impreza udana. Świetny kontakt z menedżerka. Dodatkowo wykupilismy dzieciom jazdy na kucykach.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jak Bąkowo to tylko jastny dwór. Nowy już bardzo oblegany lokal z super kuchnia, pięknym wnętrzem i otoczeniem. Przy słabej pogodzie fajny kącik dla dzieci wewnątrz.

80 zł to dużo. Polecam restaurację Manhattan w Gdańsku, w zeszłym miesiącu robiliśmy tam chrzciny, jedzenie bardzo dobre a przede wszystkim tanio.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Tanio, czyli...? opowiedz coś więcej :)

O ja pitole, serio jesteś tak ułomna że ciężko Ci w Google wpisać restauracje Gdańsk i przejrzeć strony, zazwyczaj są ceny podane. Co za niezaradne społeczeństwo.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

Doprawdy? No zobacz, jeszcze się nie spotkałam... Zwykle podane są ceny poszczególnych potraw w menu - to nie jest adekwatne do kosztu zorganizowanej imprezy. No ale może racja, co my - ułomni - wiemy o świecie...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zupa,danie,deser,kawa,herbara,soki,woda płaciłam 65 zł za osobę dzieci do 3 lat za darmo, do 10 lat połowa ceny.

Zobacz na stronie Chrzciny i Kominie tam znajdziesz lokale z całej Polski.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

gdzie pojemniki na odzież używaną w gdańsku (18 odpowiedzi)

czy jeszcze są takie pojemniki? wiem, że to "mafia", ale lepiej tam wrzucić, niż do...

krem nawilżający do twarzy (44 odpowiedzi)

Jaki krem jest dobry bo nie wiem jaki kupić używałam garniera ale mi nie służy i teraz mam taka...

Rodzina zastępcza ??? (16 odpowiedzi)

Witam, Mam sprawę do osób prowadzących rodziny zastępcze. Nagle oszalałam! Znalazłam dla...

do góry