Widok

Chrzest - gdzie?? Gdynia i okolice - co polecacie

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Możecie polecić ciekawe miejsce gdzie można zorganizować chrzciny - kryteria oceny lokalizacja(Gdynia - okolice, ewentualnie Rumia), cena, menu i ogólne wrażenie.

Z góry dziekuję
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
podbijam, bo też mnie interesuje.
ja robiłam w restauracji" W ogrodach" w Gdyni na Władysława IV jedzonko pyszne wystrój fajny wyszło ok 55 zł od osoby, 2 zupy, 3 rodzaje miesa,surówki, tort, kawa herbata
a może jeszcze jakieś fajne miejsca znacie?
my chyba w Roży Wiatrów. mieliśmy tam wesele nie caly rok temu i było super. zreszta każda impreza w tej restauracji jest udana. teraz planujemy tam chrzciny.
nie wiem jak z organizacją tego rodzaju imprez :P

ale pyszne jedzenie,duże porcje, przystępne ceny i fajny "swojski" wystrój są w http://www.swojskismak.pl/gdynia_onas.html :)
a wiesz może jak kształtują się ceny w RW?, też tam mieliśmy wesele:)
Pan Jan napisał nam, ze ok 60 zl/os w zaleznosci oczywiscie od menu, ciasta i napoi takze cena do uzgodnienia.

dla porownania dowiadywalismy się w restauracji kaszubskiej w kosakowie i tam cena za obiad to ok90 zl/os, a wraz z kolacja 130. to za takie pieniadze mozna juz wesele zrobic, wiec nie przesadzajmy:/
Ja polecam Dworek w Ciechocinie w Redzie, przy głównej trasie jadąc na Puck. mają tam bardzo dobre jedzenie, na górze jest bardzo przyjemne miejsce na takie imprezy. Organizowałam tam spotkanie klasy po latach, stól był pięknie udekorowany, panie kelnerki bardzo miłe, a jedzenie bardzo dobre - ja polecam polędwiczki w sosie kurkowym. Cenowo jest przystępnie.
Koleżanka komunię syna wyprawiała w Zamku w Rzucewie i tam była bardzo zadowolona, jedzenia dużo i bardzo smaczne. Cenowo podobnie jak w Falko i Faltomie.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

biznes - jaki ?? (21 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

do góry