Widok

Chrzest

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
wiem, że taki wątek był, ale nie mogę go znaleźć :) czy wiecie może gdzie bez problemu udzielą chrztu dziecku, którego rodzice nie mają ślubu??? :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
mój kuzyn był w takiej sutuacji,chrzcili córeczkę w kościele na ul. Swiętokrzyskiej

image
sw.Mikolaj kolo hali targowej

Każdy ksiądz bez łaski powinien udzielić chrztu dziecku. Jeżeli ma choć ciut zrozumienia i człowieczeństwa.

"Piszę do ciebie mały gryps, wiedz że broniłem poczty w Gdańsku, tak, dzisiaj rozstrzelają nas..." Horytnica.

Brawo Ponury,chociaz raz cos sensownego napisales.

Nie świruj :)

"Piszę do ciebie mały gryps, wiedz że broniłem poczty w Gdańsku, tak, dzisiaj rozstrzelają nas..." Horytnica.

Powinni, ale się do tego nie stosują!

image
image
[b]Lista 2009 - http://buninka.dobrynet.pl/sluby2009.php[/b]
Prawo kanoniczne jest niejasne i bzdurne miejscami tak jak nasze przepisy polskie. I tym samym księża sobie to różnie interpretują.

moja koleżanka chrzciła w tym kościele koło hali targowej w Gdańsku nie było problemów

image

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

poszukiwany dobry ortopeda (22 odpowiedzi)

Moja mame czeka operacja, dostała juz skierowanie i po swietach ma isc sie zapisac w kolejkę......

Mrowki Bigbitowki - kto zna? (21 odpowiedzi)

Chodzi mi o tekst tej piosenki, spiewalam jak bylam mala, ale nie pamietam, a chcialabym nauczyc...

Zatrudnij profesjonalnego hakera! (5 odpowiedzi)

Moje doświadczenie to programowanie, uruchamianie exploitów, konfigurowanie ataków DDOS i lubię...

do góry