Widok

Ciasta i ciasteczka

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny jak u Was z ciastami??? Moja restauracja nie podaje ciast i tzrba je zamowic. Nie wiem ile, jakie itd.? Pomozcie mi prosze.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja chce tak jak Ty pomaranczka. Jak zostanie to rozdamy. Ale nie chce przypalu, ze zabraknie!!! Wole miec nad to! Przeciez do kawy musza byc slodkosci, a tort podawany jest pozno! ;-)
to zależy od ilości osób... u nas jest 100... wesele i poprawiny , na poprawinach rozdamy gościom jak zostanie
W restauracji, w ktorej my robimy wesele w cene z ciast wliczony jest tylko tort.
Generalnie nie chcemy szalec z ciastami, bo i tak pozniej te ciasta zostaja i nie ma kto tego jesc. Dlatego oprocz tortu, zamowimy blache jablecznika i blache sernika i powinno wystarczyć :)

hmm... ja tez bym nie wiedziała ile i gdzie zamówić... naszczeście nie musze sie tym matwić .... ale chyba najlepiej zamówić... w cukierni, która się zajmuje pieczeniem ciesta specjalnie na wesele na pewno będą wiedzieli...
Super masz pomaranczka, a ja place 110 za osobe i nie ma ciast. Co za zdzierstwo! Dlatego dla mnie dodatkowym kosztem beda ciasta!!! Nie wiem za bardzo ile mam ich zamowic i jakie. Wezme chyba z cukierni.
heheh, ale macie przynajmniej wted za co złapać......... hhihih

dobra wróćmy do tematu...... ja płacę 120 zł za 1 osobę (dzieci do lat 10 - 60 zł)
Ciasta i ciasteczka, kilkanaście tortów o różnych smakach oraz Nasz Tort Weselny jest wliczony w cenę. Kawa i herbata (do tych ciast i ciasteczek) jest bez ograniczenia. Można zamówić dowolną ilość w każdej chwili.
do góry