Widok
dzięki Dziewczyny :)))
tak - to maja być dla Gabrysia ;) On to jest "Wielka stopa" ;) i tradycyjne paputki niemowlęce są już na niego za małe :P a do tego jak Mu zakładam w takie mrozy jak ostatnio - 2 pajace (bawełniany i welurowy) + skarpetki i wkładam do kombinezona-śpiworka - to stópki są jeszcze większe :P ale Mu zimno w stópki :P więc takie kapciuszki muszą być sporo większe :) (czyli potrzebuję jakieś 14-15 cm dł. wew. wkładki)
tak - to maja być dla Gabrysia ;) On to jest "Wielka stopa" ;) i tradycyjne paputki niemowlęce są już na niego za małe :P a do tego jak Mu zakładam w takie mrozy jak ostatnio - 2 pajace (bawełniany i welurowy) + skarpetki i wkładam do kombinezona-śpiworka - to stópki są jeszcze większe :P ale Mu zimno w stópki :P więc takie kapciuszki muszą być sporo większe :) (czyli potrzebuję jakieś 14-15 cm dł. wew. wkładki)
Agusia, nasz Tomaszek jak się urodził - wszyscy się z niego śmiali, że ma stopy nieproporcjonalne do reszty ;) Strasznie się rzucały wielkie stopy w oczy ;) Ja go teraz ubieram, w pajaca plus dresik skarpetki i do kombinezonu. Tyle ze ja mam baaardzo gruby kombinezon ;) A w tym kombinezonie są odczepiane "paputki" bardzo grube, także się nie boję ;)
P.S - wesołych ;)
P.S - wesołych ;)
czyli też macie w domu "Wielką stopę" ;P hihihi
nasz kombinezon-śpiworek (z dziurą na pas od fotelika) ma przednią "klapę" nie ocieploną polarkiem :) reszta ma polarową podszewkę :)
ostatnio właśnie Gabryś przeziębił się, bo zmarzł od stópek :/ miał stópki-lodziki :/

foto z aukcji Allegro którą wygrałam ;)
nasz kombinezon-śpiworek (z dziurą na pas od fotelika) ma przednią "klapę" nie ocieploną polarkiem :) reszta ma polarową podszewkę :)
ostatnio właśnie Gabryś przeziębił się, bo zmarzł od stópek :/ miał stópki-lodziki :/
foto z aukcji Allegro którą wygrałam ;)
dzisiaj na giełdzie w Pruszczu kupiłam takie kapciuszki (jak te z 1 foto)
Pan miał ogromny wybór rozmiarów na niemowlęce stópki :)
Rano zmierzyliśmy Młodemu stopę - 10,5 cm ;) sprzedawca zapytał się mnie - to ile synek ma? ok 8mc?
:P
a ja na to, że nie, ma 4,5 :) hehe
cóż - mam "wielką stopę" w domu ;)
kapciuszki super ciepłe, mięciutkie :D przynajmniej nie będziemy musieli zakładać Mu 2 par skarpetek na spacer ;) (+pajac)
Pan miał ogromny wybór rozmiarów na niemowlęce stópki :)
Rano zmierzyliśmy Młodemu stopę - 10,5 cm ;) sprzedawca zapytał się mnie - to ile synek ma? ok 8mc?
:P
a ja na to, że nie, ma 4,5 :) hehe
cóż - mam "wielką stopę" w domu ;)
kapciuszki super ciepłe, mięciutkie :D przynajmniej nie będziemy musieli zakładać Mu 2 par skarpetek na spacer ;) (+pajac)