Widok

Ciepłe góralskie kapciuszki - gdzie?

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Gdzie (w Gdańsku) kupię ciepłe góralskie kapciuszki z kożuszkiem? Dziecięce :) długość 14-15cm?

na rynku na Przymorzu widziałam 1 parę :P

chodzi mi o coś takiego:

image

lub

image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
stoisko (albo i dwa) z kapciami goralskimi jest na jarmarku swiatecznym, ale czy takie male kapciuszki maja, to niestety nie powiem, bo nie szukalam
image
image
Na jarmarku są napewno ;) Radziłabym Ci te wyższe, bo te krótsze Gabryś bez problemu zdejmie ;) - no chyba ze to nie dla niego ;)
image
[url]image[/url]
[url]image[/url]
ja kojarzę sklepik góralski w Sopocie na Monciaku - koło torów.. ale dawno tam nie byłam i nie wiem czy na 100% jeszcze tam jest..
W REALU JEST STOISKO
dzięki Dziewczyny :)))

tak - to maja być dla Gabrysia ;) On to jest "Wielka stopa" ;) i tradycyjne paputki niemowlęce są już na niego za małe :P a do tego jak Mu zakładam w takie mrozy jak ostatnio - 2 pajace (bawełniany i welurowy) + skarpetki i wkładam do kombinezona-śpiworka - to stópki są jeszcze większe :P ale Mu zimno w stópki :P więc takie kapciuszki muszą być sporo większe :) (czyli potrzebuję jakieś 14-15 cm dł. wew. wkładki)
bardzo ładne są w Gyni na hali sama ostatnio kupowałam
Agusia, nasz Tomaszek jak się urodził - wszyscy się z niego śmiali, że ma stopy nieproporcjonalne do reszty ;) Strasznie się rzucały wielkie stopy w oczy ;) Ja go teraz ubieram, w pajaca plus dresik skarpetki i do kombinezonu. Tyle ze ja mam baaardzo gruby kombinezon ;) A w tym kombinezonie są odczepiane "paputki" bardzo grube, także się nie boję ;)

P.S - wesołych ;)
image
[url]image[/url]
[url]image[/url]
czyli też macie w domu "Wielką stopę" ;P hihihi

nasz kombinezon-śpiworek (z dziurą na pas od fotelika) ma przednią "klapę" nie ocieploną polarkiem :) reszta ma polarową podszewkę :)

ostatnio właśnie Gabryś przeziębił się, bo zmarzł od stópek :/ miał stópki-lodziki :/

image
foto z aukcji Allegro którą wygrałam ;)
dzisiaj na giełdzie w Pruszczu kupiłam takie kapciuszki (jak te z 1 foto)

Pan miał ogromny wybór rozmiarów na niemowlęce stópki :)

Rano zmierzyliśmy Młodemu stopę - 10,5 cm ;) sprzedawca zapytał się mnie - to ile synek ma? ok 8mc?

:P

a ja na to, że nie, ma 4,5 :) hehe

cóż - mam "wielką stopę" w domu ;)

kapciuszki super ciepłe, mięciutkie :D przynajmniej nie będziemy musieli zakładać Mu 2 par skarpetek na spacer ;) (+pajac)
Witam,
Ja kupiłam takie na stoisku góralskim na Szadółkach w Morskim Parku Handlowym. Tam jest duży wybór.
Mają też piękne czapki góralskie.
W Gdyni na hali na bank.. tam małej zawsze kupujemy.. :) w Gdańsku niie wiem..

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

kaszel u dziecka, jak sobie radzicie ? (86 odpowiedzi)

Synek ma 3 latka, zaczał się katar, potem kaszel. Dwukrotnie byłam u lekarza i osłuchowo jest...

Jak radziłyście sobie z bólem głowy w ciąży? (13 odpowiedzi)

Dziewczyny jestem w 18 tygodniu ciąży i od paru dni boli mnie głowa. Lekarka powiedziała, ze mogę...

Nie mam ochoty na seks (20 odpowiedzi)

Czy jest to możliwe w zaledwie kilkuletnim związku? Rozumiem,zę rutyna może przyjść po 20-30...

do góry