Widok

City Drivers

Czy ktoś się orientuje jakie są wymagania jakie musi spełnić auto by jeździć dla City Drivers ?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nikt nie mówi że nie ma dobrych kursów. Tylko problem jest gdzie indziej , jest coraz więcej kierowcow co przekłada się na mniejszą ilość kursów
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6

Koledzy kierowcy, to jest proste, oczywiście zdarzają się kursy za 10 zl z dojazdem 8 km i to parę lub paręnaście w miesiącu. Ale też są np. do Pruszcza i z powrotem za 80 zł. Średnia jest przyzwoita.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dorotka to ostra dyspozytorka. Potrafi kierowcy przywalić ... ale tylko wtedy jak ma rację. Jak w konflikcie rację ma kierowca, to poprze kierowcę. Wiem, bo 4 lata jeżdżę w City Drivers.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ile jest już aut w City ? Ze 220 ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja zrezygnowalem w tygodniu nic prawie nie zarabialem rok jezdzilem w city na poczatku spoko było zarabialem wiec postanowiłem więcej jeździć i się skończyło jak zaczęli kierowcow więcej przyjmować teraz jezdze w innej korpo stowarzyszenie z Sopotu i dużo lepiej na tym wychodze w city to tylko mielisz kasę obrót zrobisz zatankujesz i po kasie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Adam jezdze w city drivers 3 lata co ty za tutaj bajki opowiadasz.Jesteś gwiazdą tego forum. A tak pozatym krzysiek pewnie cie wywalił za brak rabatów czy nie? A teraz d****a ściska bo w nowej korporacji mało zleceń.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
Tragedia. Wszystko stoi
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

za 1,80 to ty jesteś cieciem ::):):):):)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Jak bym 3 lata na TAXI w Asie nie jeździł to bym uwierzył w 8k na czysto. (5-8 k obrotu to tak)
U jakiej konkurencji ?:)
No patrz. A u konkurencji robie 6-7tys obrotu latajac tylko w weekendy... czyli jakies 100h miesiecznie...

No ale wybór musi być , niska stawka więcej kursów większa mniej. W ogólnym rozrachunku wychodzi podobnie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Zamówi, nie biedota a porządni ludzie szanujący kierowcę i jego auto.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

a co masz do komfortu.ja jezdze od kilku lat i jest ok.city kierowca jakbu za kare.wielka obraza ze musial jak to powiedzial dojechac 5 km i 10 zl kurs
akto mu kaze pracowac na taxi

7000 na czysto??to obrot ile?ile musisz jezdzuc
ludzie co wy za farmazony opowiadacie

kazda jest taka sama
a kazsy chwali co lubi

najlepiej gadac smiech na sali jak nie jest sie tam.kazdy gada farmazony.wszedzie to samo.raz lepiej raz gorzej.to.nie czasy komuny ze ludzie czekali na taxi

Ty jesteś idiotą. Tylko cie stać by pisać tu bzdury. Pochwal się jak miałeś dolot 8km i kurs za 150zł. Wypad do Ubera bo złotówą napewno nie jesteś. I tam lataj za 1.30 minus 25% rowizji.
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 1

Idz do asa to docenisz city. Jezdziłem w asie 2 lata co nieco wiem. Proponuje zadzwonić do krzysztofa i mu powiedzieć albo zmienić korporacje.
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 3

Bo nasz sz.p. krzysztof przelicza dudki a nie zlecenia dla kierowców i ma to gdzieś czy będziesz stał 2 godz.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 11
do góry