Widok

City Drivers

Czy ktoś się orientuje jakie są wymagania jakie musi spełnić auto by jeździć dla City Drivers ?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

No nie wiem czy w sezonie to jest dobrze. Chodzi przede wszystkim o to, że wybrańcy jeżdżą non stop. Zlecenia są przetrzymywane na bazie, nie raz klient ma pretensje, że dzwonił po taxi 15 min temu, a ja dopiero oddzwaniam i mówię za ile będę, a dodam, że dzwonie zaraz po otrzymaniu zlecenia!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6

Ja sie z czyms takim nie spotkalem. A tez jezdze od pol roku
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

To za krótko jeździsz !!! Czasem takie wały odchodzą, że szkoda pisać. I to na żywca lecą automaty do konkretnego kierowcy. Mało widziałeś, albo słabo się przyglądasz
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

Moze za malo sie przygladam . Jezdze dodatkowo wiec wiesz .... :) ale spoko poobserwuje. Myslalem ze chociaz w City jest normalnie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Co za kocopoly haha 138 i uklady. Nie wiem kim jestes ale ieprzysz od rzeczy ;) pozdro
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5

Po co takie głupoty wypisujesz, jaki masz w tym cel? Wypisujesz sytucje które może uwierzyć tylko świerzak który nie ma pojecia o taxi. Wałki bywają w korporacjach ale nie w City, pozatym wszyscy mają podglad na rosyłane zlecenia.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 5

Ale nie mają podglądu na nierozesłane. Haha.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5

A city to nie korporacja ? Jak pracowałem przez kilka lat jeszce bez koguta, i kawałek z kogutem to nie takie wały były. Dorotka ciskała cię na drugi koniec gdańska czy do borkowa bo trzeba klienta odebrac na kursik na 3km, a w tym czasie 101 latała na intratne kursy na lotnisko...
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 5

Nie mialem dolotu wiekszego nigdy niz 4 km
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 7

To chyba jeździsz od tygodnia. Bo ja latam od ponad roku i to tylko dorywczo, a już nie raz miałem takie strzały po 8-10 km dolotu a kursy za 10 Zeta. Proszę oszczędź takich komentarzy że ty "nie miałeś dolotu większego niż 4 km" hahaha. Co ty myślisz, że idioci to czytają. Komu ty chcesz bajki wciskać
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 4

Dobra co jak co ale czy mi sie wydaje czy znowu przybylo aut ?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

o jeszcze przybedzie :) zacznie sie czekanie 2h na kurs 10zl ; ) przerabiane to w asie
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 9

Bo nasz sz.p. krzysztof przelicza dudki a nie zlecenia dla kierowców i ma to gdzieś czy będziesz stał 2 godz.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 11

Idz do asa to docenisz city. Jezdziłem w asie 2 lata co nieco wiem. Proponuje zadzwonić do krzysztofa i mu powiedzieć albo zmienić korporacje.
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 3

Ty jesteś idiotą. Tylko cie stać by pisać tu bzdury. Pochwal się jak miałeś dolot 8km i kurs za 150zł. Wypad do Ubera bo złotówą napewno nie jesteś. I tam lataj za 1.30 minus 25% rowizji.
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 1

najlepiej gadac smiech na sali jak nie jest sie tam.kazdy gada farmazony.wszedzie to samo.raz lepiej raz gorzej.to.nie czasy komuny ze ludzie czekali na taxi
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

kazda jest taka sama
a kazsy chwali co lubi

7000 na czysto??to obrot ile?ile musisz jezdzuc
ludzie co wy za farmazony opowiadacie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

a co masz do komfortu.ja jezdze od kilku lat i jest ok.city kierowca jakbu za kare.wielka obraza ze musial jak to powiedzial dojechac 5 km i 10 zl kurs
akto mu kaze pracowac na taxi

Zamówi, nie biedota a porządni ludzie szanujący kierowcę i jego auto.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry