Widok

City Drivers

Czy ktoś się orientuje jakie są wymagania jakie musi spełnić auto by jeździć dla City Drivers ?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Szukam zmiennika czy ktoś chetny?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Każdy kto jeździ lub jeździł na Taxi wie że że zarobek 7000 w dzisiejszych czasach nie jest możliwy ... I nie ma to znaczenia jaka firma jakie stawki ... Taki zarobek jest nie realny ... Ale naiwniaki pewnie to łykają i lecą do tego miodu ...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 10

prawda tyle ja wyjeżdżam ostatnnio w 12 godziń 25 kursów zaliczone
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Opinie wstawiane nie przez kierowców city drivers. Jak jest zle w waszych korporacjach to nie znaczy ze jest i tak w city. Narzekaja Ci co mają dużo za kilometr . Panowie trzeba zjechać z stawek za kilometr. City jest najtańsze dlatego jeżdzę . Ja zawsze zarobie na czysto te 7.000 zł.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 5

Rozwiń myśl ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

No to cieszę się ale to bzdury no ta firma pada !
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7

Cięciu nie masz zielonego pojęcia nie znam kogoś co by zrezygnował !! Tam liści jest mało sam jeżdżę to wiem !!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ale walisz człowieku to pada !!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 9

Wciskasz kit chłopie to pada !! Jeżdżę tam to wiem komu się daje zlecenia widać to na mieście a szczególnie 145
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 8

Co ty pitolisz nie sprzedawaj kitu ludziom
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

pitolisz głupoty ja tam jeździłem to ściema nie wciskaj ciemnoty ludziom
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Po odliczeniu kosztów średnio wychodzę 7-8 tysięcy na czysto. Koszty są prawda ale jest z czego zapłacić. W***a mnie jak taxiarze narzekają jak to im źle. Po co ta siema ? Albo jezdzićie w słabych korporacjach albo kłamniecie.Pozaty to dlaczego jezdzicie ? Ja jestem w City Drivers i chwale sobie prace na taxi.
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 4

Bo city drivers jest teraz na fali
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 1

ja w ten weekend razem na czysto 2150zł
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 3

Podobnie ja w City jest dobrze.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja w ten weekend czyli do teraz bo jezdze mam nastukane ok 1800 zł odjąć palIwo przynajmniej 1500zl już mam.Nie mam dobrego dilera tylko jezdze w city drivers taxi i tak tu jest.
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 2

1200 na czysto w 20 godz. HEHEHE. Kolega chyba powinien dealera zmienić. Kolejny milusiński napisał koment
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 14

Ok 20 godziń w city drivers na czysto 1200zł .Tylko ja sie przemieszczam tam gdzie wchodza kursy. Przede wszystkim unikam Sopotu do 3.00 nad ranem . A potem tylko Sopot. Ale teraz licze na wiecej bo zły okres roku mija.
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kolego ja miałem lepszy wynik w City 1600złoty +240 burdelik.
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 1

ostatni weekend w city około 1500zł na czysto ! cieszy mnie mina złotówek z innych korpo
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 2
do góry