Widok

Clarice

Podobno poznałaś bliżej Apocalypse?No i jak tam wrażenia?!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Prosze przyjezdnego

Ten pomnik to pan się pomylił , to są dwa miecze wbite w ziemię a nie krzyż (tak to mówił projektant tego cosia bo bardziej tu pasuje słowo projektant niż artysta

Burka

Burkaburkaburkaburkaburkaburkaburkaburka!!!

Arletto

Niesłuchanie słoneczne skwarne i upalne pozdrowienia
!!!! niech żyje lato i... niech żyją te noce ( też upalne i to jak :)))* !!!!!
P.S. , , Mówili na Nią słońce"

KONIE SRAJACE

straz miejska z gdyni jezdzi na koniach po plazy i m.in wlepia mandaty wlascicielom biednych pieskow ktorych gowienka sa nie wieksze od piesci tymczasem G konia ma wielkosc wielkosci ludzkiej glowy. a G konia na plecach nie jest przyjemne. a w lesie tez tego pelno. a jezdze na rowerze i wiem co moowie. straz miejska z gdyni powinna zaopatrzyc sie w szufelki i worki na G !! :))

SOPOT !!!!!!!!!

SOPOT jest najlepszym miejscem na spedzenie wakacji ! mieszkam tu od 19lat (tyle mam) i nie musze nigdzie jechac! to tyle. No i straz miejska nie jezdzi na koniach ktore nie patrza gdzie robia G :))

"Niejeden kwiat zasiany ku chwale ludzkości
Rosnąć musi samotnie wśród kolczastych krzewów .
Nim ktoś go dostrzeże - uschnie ze starości ,
Będzie pochowany bez żałobnych śpiewów .
Niejeden kwiat wspaniały rośnie w osamotnieniu
Na skałach lub ziemi jałowej zawsze pozostaje .
Niejeden kwiat przepiękny więdnie w zapomnieniu ,
Zbyt szybko umiera lub chwastem się staje...."

Z okazji urodzin...

Tak młodość śpiewaj:

Sił przeobficie
Wezbranych cud!
Pęd na zdobycie
Złud i nie-złud!

Pożar w błękicie!
W krwi stu słońc wschód!
Szał w źrałym życie
Ciał dwoje splótł!

Rozkosz w zachwycie!
Ogień i miód!
Wiosno w rozkwicie!

U lata wrót
Daj w żądz dosycie
Czuć wieczny głód!

panno nikt

dziekuje

Pozdrowienia

Wiatam wszystkich
Jestem tu mnowy, ale wiem co nieco na ten temat
Serdecznie pozdrawiam wszystkich, ale chciałbym dowiedzieć się gdzie się podział kiwdulnneb???
Mój adres shrek2@go2.pl

shrek

nie wymawiaj tego imienia głośno, z nim jest tak jak z sokiem z żuka, raz go wezwiesz i już masz problem z odesłaniem.

Izis

Dzisiaj jestem juz po weselu.Wlasnie spalam 4 godziny i jakos wiecej mi sie nie chce.Zyczenia przekaze dziasiaj bo jade na poprawiny.Pozdrawiam Cie serdecznie.

Stworku

Moje udka sa niezniszczalne.Juz tyle osob próbowalo sie do nich dobrac a one jakos caly czas są na swoim miejscu.Odrastają jak ogon jaszczurki.HA HA HA .

Małą Żabko

To z ciebie niewyczerpalny róg obfitości (w postaci udek)

Mala zabko

Nie doceniasz nas stworkow. Jest nas duzo, a kazdy dysponuje nieskonczonym apetytem. Wiesz skad sie wzial symbol FISHBONE? Taki symbol, ktory mozna zobaczyc gl. na odziezy, rybi szkielet... ten symbol powstal w glowie czlowieka, ktory mial okazje zobaczyc starcie grupy stworkow z dwukrotnie liczniejsza grupa piranii. Chyba nie musze wyjasniac losu piranii, symbol 'fishbone' jest wystarczajaco wymowny...Tak wiec odzywiaj sie dobrze i zdrowo, hoduj udka i czekaj cierpliwie- jestesmy w drodze. (na to wyglada, ze przyjdzie nam dzialac wspinajac sie na drzewo ewolucyjne od dolu: piranie czyli ryby, teraz zabka, czyli plazy, potem gady...pisal tu chyba kiedys jakis zolw?

Meecowhy

Konina smaczna jest. To mowisz ze gdzie mozna ja spotkac?

^_^

WITAM !!!
jak to mawiają - wszędzie dobrze ale (w / na ) Hyde parku najlepiej !!!
Pewnie już nikt mnie nie pamięta i będę musiała drażnić Was na nowo abyście sobie przypomnieli :) Ale to jest to co fejciary lubią najbardziej :)))

MARTUŚ ( z Kwidzyna - ups! to się wydało :)

my też Cię serdecznie pozdrawiamy i mamy nadzieję na nastepną wspólną BAZUNE ! fajnie było , co nie ? ^_^

OLKU P.

AAAA!!!!! Jestes Formoraigiem ????? O.K. teraz powinnam popisać się elokwencja i inteligencją , ale nie stac mnie ( mam nadzieję, ze chwilowo :) na nic takiego wiec wydam z siebie nieartykułowany okrzyk radosci 9(która niewatpliwie we mnie wzbudzasz ^_^ ) : BUAHAAHHAAAAHA !!!!!! :))))))))))) A więc zamęczanie Cię przeze mnie uwazasz za miłe ? O jej! ależ się cieszę :) Pozdrawiam Cię zimowo - śniegowo, chociaz na zewnątrz grzeje to cholerne słońce :)))

Gdzie są wszyscy mili ludzie ?

pytam się ja...

Fate

Są tu jeszcze mili ludzie.
Np.ja
Pozdrawiam

Inne tematy z forum Hydepark

Grajdołki (110 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

Czy mężczyźni mogą chodzić w spódnicy? (29 odpowiedzi)

Tu i ówdzie kreatorzy mody zachęcają mężczyzn do założenia spódnicy. Chodzi o spódnicę szytą dla...

do góry