Widok

Clarice

Podobno poznałaś bliżej Apocalypse?No i jak tam wrażenia?!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zwierzwr

Znaczy sie mamy prawdziwy nalot dziwnych stworzen na Hyde Park.Az strach sie bac!

...

tęsknię

Nie…

Nie zakazuj mi Kochać, gdy taka jest prawda…
Nie chcę tak odejść, lecz jeśli nie wiesz co robić…
Spadnę cicho, jak liście w parku Oliwskim.
I może już Nigdy Na Zawsze.

Stworki

Stworki to nie tylko Critersy, to również gremliny, zabójcze pomidory, zmutowane szczurystrachy spod łużka szkielety wisielców na drzewie i wiele wiele innych, nikt ich nie policzył, a i do tego ja też jestem stworkiem, choć nie TYM STWORKIEM

MZSP

Ciiiiiiiii o kiwdulu bo mole naślę ci na archimum

Guess who?

I tak wiemy kto! Minister Spraw Wewnętrznych się wygadał.
Nasze Ministerstwo życzy Ci pogody ducha, duchowego rozwoju, rozwijających się perspektyw, perspektywicznego spojrzenia w przyszłość oraz więcej wolnego czasu dla sczególnie bliskich Ci osób.
Jednocześnie przepraszamy za opóźnienie wynikające z opieszałości naszej biurokracji.

guess who

:) ?...

Stworku

Czy wy macie cos wspolnego z niejakimi Critersami?
Nawet jesli tak to sie was nie boje.Sa jeszcze żaby mutanty.To prawie tak jak żółwie mutanty.
Tak wiec strzezcie sie .

Fate

Są tu jeszcze mili ludzie.
Np.ja
Pozdrawiam

Gdzie są wszyscy mili ludzie ?

pytam się ja...

OLKU P.

AAAA!!!!! Jestes Formoraigiem ????? O.K. teraz powinnam popisać się elokwencja i inteligencją , ale nie stac mnie ( mam nadzieję, ze chwilowo :) na nic takiego wiec wydam z siebie nieartykułowany okrzyk radosci 9(która niewatpliwie we mnie wzbudzasz ^_^ ) : BUAHAAHHAAAAHA !!!!!! :))))))))))) A więc zamęczanie Cię przeze mnie uwazasz za miłe ? O jej! ależ się cieszę :) Pozdrawiam Cię zimowo - śniegowo, chociaz na zewnątrz grzeje to cholerne słońce :)))

MARTUŚ ( z Kwidzyna - ups! to się wydało :)

my też Cię serdecznie pozdrawiamy i mamy nadzieję na nastepną wspólną BAZUNE ! fajnie było , co nie ? ^_^

^_^

WITAM !!!
jak to mawiają - wszędzie dobrze ale (w / na ) Hyde parku najlepiej !!!
Pewnie już nikt mnie nie pamięta i będę musiała drażnić Was na nowo abyście sobie przypomnieli :) Ale to jest to co fejciary lubią najbardziej :)))

Meecowhy

Konina smaczna jest. To mowisz ze gdzie mozna ja spotkac?

Mala zabko

Nie doceniasz nas stworkow. Jest nas duzo, a kazdy dysponuje nieskonczonym apetytem. Wiesz skad sie wzial symbol FISHBONE? Taki symbol, ktory mozna zobaczyc gl. na odziezy, rybi szkielet... ten symbol powstal w glowie czlowieka, ktory mial okazje zobaczyc starcie grupy stworkow z dwukrotnie liczniejsza grupa piranii. Chyba nie musze wyjasniac losu piranii, symbol 'fishbone' jest wystarczajaco wymowny...Tak wiec odzywiaj sie dobrze i zdrowo, hoduj udka i czekaj cierpliwie- jestesmy w drodze. (na to wyglada, ze przyjdzie nam dzialac wspinajac sie na drzewo ewolucyjne od dolu: piranie czyli ryby, teraz zabka, czyli plazy, potem gady...pisal tu chyba kiedys jakis zolw?

Małą Żabko

To z ciebie niewyczerpalny róg obfitości (w postaci udek)

Stworku

Moje udka sa niezniszczalne.Juz tyle osob próbowalo sie do nich dobrac a one jakos caly czas są na swoim miejscu.Odrastają jak ogon jaszczurki.HA HA HA .

Izis

Dzisiaj jestem juz po weselu.Wlasnie spalam 4 godziny i jakos wiecej mi sie nie chce.Zyczenia przekaze dziasiaj bo jade na poprawiny.Pozdrawiam Cie serdecznie.

shrek

nie wymawiaj tego imienia głośno, z nim jest tak jak z sokiem z żuka, raz go wezwiesz i już masz problem z odesłaniem.

Pozdrowienia

Wiatam wszystkich
Jestem tu mnowy, ale wiem co nieco na ten temat
Serdecznie pozdrawiam wszystkich, ale chciałbym dowiedzieć się gdzie się podział kiwdulnneb???
Mój adres shrek2@go2.pl

Inne tematy z forum Hydepark

Grajdołki (110 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

Czy mężczyźni mogą chodzić w spódnicy? (29 odpowiedzi)

Tu i ówdzie kreatorzy mody zachęcają mężczyzn do założenia spódnicy. Chodzi o spódnicę szytą dla...

do góry