Widok

Co Was tutaj sprowadza?

Zastanawiam się, co skłoniło Was do zalogowania się tutaj.

Nuda w domu, nuda w pracy, nuda w związku?
Przeprowadzka do 3miasta i chęć poznania nowych ludzi, bo starzy znajomi za daleko?
Czasami może nadzieja na malutki romans w sieci? ;)
Niemożność poznania kogoś w realu?
Delikatny akt desperacji?
Czy jeszcze coś innego?

Pytam, bo spotykacie się także "na żywo" i widać, że macie fajne relacje, a i zabawić się potraficie :)

Ciekawi mnie to, gdyż poznawanie ludzi w sieci zawsze było troszkę słabe jak dla mnie i miałam (zapewne mylne) przekonanie, że znajomości szukają w ten sposób pryszczaci nastolatkowie lub panowie pod 50 - tkę ;)

A tu proszę - miłe zaskoczenie.
Znalazła się grupka fajnych, uśmiechniętych ludzi, którzy potrafią odejść sprzed komputera i spotkać się na ognisku/grillu/koncercie :)
I do tego wypić piwko, góra osiem ;)

Jak to się zaczęło u Was?

Pozdrawiam i liczę na łagodne potraktowanie :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
romans - ale nikt nie chce
a Ciebie co tu ściągnęło?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Sama nie do końca wiem, ale na pewno nie romans :)
Ja szukałam czegoś w dziale "Opinie i oceny", zaszłam na HP, Cross mnie rozśmieszył, Sadyl przeraził, Vi trysnęła ciepłem, Nudi pobudził mnie swoją wyobraźnią, Zet zirytował i jakoś tak samo się mi ostało.
Lubię ludzi.
Ludzie są sami w sobie ciekawi. Ich zachowanie, sposób myślenia, patrzenia na świat jest dla mnie fascynujący. I nieważne czy są wirtualni bo tak naprawdę są oni bardzo realni.
Wbrew pozorom nie ma znaczenia czy to net.
Człowiek spotkany na ulicy może być tak samo fałszywy jak ten z sieci. Sądzę, że nie ma takiej osoby, która nie zakłada na twarz maski i nie udaje. Jakaż to więc różnica czy udaje w necie czy w realu? I tak zawsze, a może przeważnie, wychodzi szydło z worka.
Człowiek z internetu może być tak samo uczciwy jak ten z reala. I ten człowiek może usiąść obok Ciebie w skm a potem spotkać się z Tobą na piwie.
Ja nie dzielę ludzi na tych wirtualnych i realnych. Ja dzielę na sympatycznych i nie.
Lubię ludzi.
Gadaj z głupim to Cię osr*.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja byłam na forum dotyczącym pewnego serialu, forum jednak zostało zlikwidowane a jako że bardzo polubiłam pisanie postów to teraz jestem tutaj ;)

@ Letni_a

Dziękuję za dobre słowo :)
Do zalogowania się tutaj skłonił mnie Sadyl ...:D
A zaczełęm się udzielać ponieważ nie miałem czasu na nic przeważnie praca , dom i takie tam;p a Bosik powiadał że jak brakuje Ci czasu znajdz sobie nowe zajecie ;p Zaczeła mnie zjadać żywcem monotonia a brak okładu z młodych piersi wyrywał mi serce :p I pewnego łądnego wieczoru :D siedząc przed kompem zabłysła mi zarówka nad głową poczym się przepaliła ale mniejsza... :D pomyślałem że poszukam w necie no znajomej :D...Tylko czego szukać i gdzie?:P I tak czytam i czytam i myśle trzeba jakąs może desperatke wyszukać....I nagle mój szczeniak zresetował mi kompa :D To bez sensu!!!!!! Czas się wyżalić gdzieś :P I tak sobie tutaj trafiłem pisząc to i owo :D a potem mnie rozpili :D
Nudi a już miałam Ci wysłać smsa bo coś długo Cie nie widziałam i się stęskłam!
Vi, nie ma za co :D szczera prawda :*
Ja przez przypadek "zawędrowałam" wraz z przyjaciółką, szukając informacji odnośnie trójmiejskich lekarzy, nawet nie wiedziałam, że trójmiasto ma coś takiego jak forum.
Chyba przeczytałam jakąś wypowiedź i "od słowa do słowa"... zasiedziałam się już kilka miesięcy.
W sumie, to aż dziw, że otwarte forum, gdzie pisać może każdy w niczym nie przypomina onetu, wirtualniej i innych takich, których poziom wypowiedzi to dno i 5 metrów mułu...
Też potwierdzam, że fajni ludzie tu są - a może to Trójmiasto jest takie wyjątkowe?
Hehe dobre :)

Poczytałam sobie troszkę Twoich wypowiedzi, Nudziasz - zdaje się, że jesteś ulubieńcem i maskotką użytkowników tego forum :D
@madazulu:

> panowie pod 50 - tkę ;)

Mieliśmy okazję się poznać? ;)

Dla mnie nie ma znaczenia, czy znam kogoś z Neta, czy z reala. Nie monitor do mnie gada, tylko konkretny człowiek z krwi i kości.
A że moja praca w znacznej mierze składa się ze ślęczenia przed kompem, to i Forum się nawinęło :)
A teraz.. ze znaczną częścią Forumowiczów znamy się osobiście. Nie są to jeno awatary i nicki - tylko grono różnych osobowości w baaardzo szerokim przedziale wiekowym :D

Wpadnij na ognisko, to się sama przekonasz :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
> Sadyl przeraził

Ja???
Rany Buzka.. Czym? ;)
Sadyl :D ale to było z rok temu zanim Cię poczytałam dokładniej.
A teraz:
http://www.youtube.com/watch?v=HeyX1H3HTVQ
;)
Chętnie ;)

wiesz jakich facetów pod 50-tkę miałam na myśli ;)

Takich, którzy nagle poczuli się jak młodzi bogowie, albo chcący poznać młodą boginie ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Cześć!
Przeczytałam parę postów i widzę, że żyję na tym forum grupa otwartych ludzi z Trójmiasta, którzy dobrze się bawią. Czy może jest ktoś, kto lubi spędzać weekendy na rowerze (gł. niedziele)? Jeżdżę sobie sama wzdłuż morza z Gdańska do Sopotu i zaczyna mi się nudzić? Może znacie jakieś ciekawe szlaki rowerowe?
Pozdrawiam, Magda :)
> Takich, którzy nagle poczuli się jak młodzi bogowie,

Zawsze sie tak czułęm ;p

> albo chcący poznać młodą boginie

Młodych bogiń też znam mnóstwo...także z Forum :D
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Taaaak...ale mam nadzieję, że ślinotoku nie doświadczasz? ;)
@Magda:

Całkiem niedawno obił mi się o oko wątek temu poświęcony.
Przejrzyj forum.. może w "poznajmy się"?
Dzięki.. (mięsisty i wilgotny cmok) :D
@madazulu:

Niestety, na ten temat na Forum Ci nie odpowiem, bo to zbyt intymne :D
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
o jezusie słodki :D
do góry