Widok

Co dla 2 latka aby się nie odwodnił

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny potrzebuję rady, mój synek wymiotuje ( najprawdopodobniej 3-dniówa) ,do 15 zaraz po wypiciu nawet łyka wody od 17 po około pół godzinie od wypicia,zjedzenia,nie chciał jeśc ( co w pełni rozumiem) nic bo wszystko zwracał,wcisnęłam mu kubek kisielu (na raty) aby miał czym wymiotować,teraz śpi ale budzi się co pół godziny ,podaję mu wodę przeg,i trochę herbatki ,gdzieś czytałam że podawać wodę przegotowaną z solą ,czy tylko z solą czy z czymś jeszcze ,co sądzicie na ten temat ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Moja siostra ze swoją córką dzisiaj pojechała na pogotowie bo mała od rana zwracała,i już z tamtąd nie wyszły zostały w szpitalu bo mała odwodniona :( ,ja też się nie dziwię że dziecko nie chce tego pić jak mi gębę po tym wykręciło jak pranie w wirówce (kurde to pranie nie jest tak wykręcone) a to co się ostatnio dzieje te wirusy rota i inna hołota to niech więcej sztuczności będzie w żarciu ,to będziemy zdrowsi ,jednym słowem W jedzeniu więcej GMO będziemy zdrowsi bardzo!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

biznes - jaki ?? (21 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

do góry