Re: Co dzisiaj szykujecia na obiad część 19
Tak na kanapki,z chrzanem czy musztardą bardzo dobre i dobrze się kroi,nic się nie rozlatuje.
Wiesz co z tym pieczeniem to tak około 1 godziny na 80stopni dałam,ae mój piekarnik jak ustawiam...
rozwiń
Tak na kanapki,z chrzanem czy musztardą bardzo dobre i dobrze się kroi,nic się nie rozlatuje.
Wiesz co z tym pieczeniem to tak około 1 godziny na 80stopni dałam,ae mój piekarnik jak ustawiam na 50-80 to piecze jakby było ze 150 stopni hehe,więc nastaw na 100 stopni i po 45 minutach sprawdz patyczkiem do szaszłyków,proponuję przed końcem pieczenia zdjać folie aluminiową i przypiec górę.
Najlepiej jak mięsko uformujesz i z przyprawami zostawisz na noc w lodówce,ale ile tego jest dużżżżo,jeszcze nie zjedzone.Ja dałam za mało soli,ale jak dodaję jakiś chrzan to jest ok.
zobacz wątek
12 lat temu
~czekolada-chili