Odpowiadasz na:

Re: Co dzisiaj szykujecia na obiad część 19

a widziałaś filmiki jak trybować udka? :))) wg mnie bardzo pomocne :] tzn. pokazują jak to się robi :] ogólnie trybowanie udek jest łatwe - tylko trzeba wiedzieć jak zacząć :] przecinasz mięso na... rozwiń

a widziałaś filmiki jak trybować udka? :))) wg mnie bardzo pomocne :] tzn. pokazują jak to się robi :] ogólnie trybowanie udek jest łatwe - tylko trzeba wiedzieć jak zacząć :] przecinasz mięso na kości z jednej strony i lecisz z koksem :) małym ostrym nożykiem ścinasz mięso z kości :]
gorzej ze skrzydełkami ;P

ostatnio kupiłam na spróbowanie faszerowane nogi z kurczaka :))) jakoś zdjęli całą skórę, bo mięso było przemielone ;) i tylko obciągnięte skórą :] same końcówki kostki na dole były włożone aby farsz nie wyleciał ;)

zobacz wątek
13 lat temu
AgusiaGda

Odpowiedź

Autor

Polityka prywatności
do góry