Re: Co dzisiaj szykujecia na obiad część 19
a widziałaś filmiki jak trybować udka? :))) wg mnie bardzo pomocne :] tzn. pokazują jak to się robi :] ogólnie trybowanie udek jest łatwe - tylko trzeba wiedzieć jak zacząć :] przecinasz mięso na...
rozwiń
a widziałaś filmiki jak trybować udka? :))) wg mnie bardzo pomocne :] tzn. pokazują jak to się robi :] ogólnie trybowanie udek jest łatwe - tylko trzeba wiedzieć jak zacząć :] przecinasz mięso na kości z jednej strony i lecisz z koksem :) małym ostrym nożykiem ścinasz mięso z kości :]
gorzej ze skrzydełkami ;P
ostatnio kupiłam na spróbowanie faszerowane nogi z kurczaka :))) jakoś zdjęli całą skórę, bo mięso było przemielone ;) i tylko obciągnięte skórą :] same końcówki kostki na dole były włożone aby farsz nie wyleciał ;)
zobacz wątek