Re: Co dzisiaj szykujecie na obiad część 21
Czytam te wasze pysze przepisy i pomyślałam ,że dołożę swój nad którym nie trzeba stać.
Małą śmietanę 18% może być z LIDLA 16% wymieszać z opakowaniem zupy cebulowej francuskiej KNORR ( w...
rozwiń
Czytam te wasze pysze przepisy i pomyślałam ,że dołożę swój nad którym nie trzeba stać.
Małą śmietanę 18% może być z LIDLA 16% wymieszać z opakowaniem zupy cebulowej francuskiej KNORR ( w Biedronce 1,60 zł) wylać do żaroodpornej brytfanki. Na to położyć pokrojoną w szerokie pasy pierś z kurczaka lub z indyka ( mogą być lekko rozbite plastry karkówki lub schabowe). Włożyć do piekarnika piec godzinkę. Podawać z zieminaczkami , ryżem lub z kaszą gryczaną . Do tego surówka wg własnego uznania . Pace lizać
zobacz wątek