Widok

Co grawerujecie na obraczkach?

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czesc Laski! Wlasnie zamawiam obraczki i zastanawiam sie nad grawerem dla mojego E. On wymyslil taki sliczny i romantyczny grawer, a ja zupelnie nie mam pomyslu....
Podpowiedzcie cos...
Tara Marta urodziła sie 06/09/2010 o godz 10:17 ważąc 3,9 kg i mierząc 53 cm
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
nie mam aparatu przy sobie, ale poszukam
papilio1@op.pl
POKAZ OBRACZKI:))
nie wiem ... nam facet tak zrobił by się zmieściło, na mojej przewidywał problem, bo węższa, a obrączka ma długie nacięcia po obu stronach, ale się zmieściło wszystko, no i nie mamy takiej pięknej ozdobnej czcionki, bo na tytanie ciężko się graweruje, wiec mamy drukowane, ale myśle, że pasuje, bo obrączki też nie są jakies delikatne i subtelne, wręcz odwrotnie
papilio1@op.pl
a jak to jest z iloscia liter???
też mi się podoba :)

uznaliśmy, że imiona i datę ślubu będziemy pamiętać :) a to taki miły zawsze aktualny akcent :)
papilio1@op.pl
TOKIO , B FAJNE
my mamy "dziś też wybrał(a)bym Ciebie"
papilio1@op.pl
my imię i datę ;))
My tez sobie zrobilismy niespodzianke, bo wprawdzie ja skladalam zamowienie na obie obraczki, ale oba grawery byly w roznych jezykach - mojego meza po polsku (moj E nie mowi po polsku), a moj po irlandzku (niestety po irlandzku nie mowie wcale). Dopiero po ceremonii powiedzielismy sobie co jest na obraczkach wygrawerowane...
nie wiem jeszcze. Jestem na etapie rozmyslań ;-) zamówiliśmy juz obraczki,ale grawer mogliśmy podac później. Ale raczej po prostu "Bardzo Cię Kocham i data" Generlanie każde z nas chce podac osobno,żeby to co sobie nawzajem napiszemy było niespodzianką.
dobre, a Ty kunegunde co bedziesz miala ?
nam Pan u którego zamawialiśmy obrączki mówił,że ktoś sobie kiedyś u niego grawerował "bo Babcia kazała.." hehe, beka
a nasz pierwotny pomysł, to wpisać współrzednę geograficzne miejsca naszych zareczyn ;) taki nasz kod, nikt by nie wiedział o co chodzi, tylko my...
ale chyba bedziemy mniej orginalni, chociaż dużo osob nie wybrało takiej grawerki
'Ślubuję Ci... 18.09.2010'
my myslimy nad Na zawsze Dziubek 20.08.2010
ale.. nie wiem czy ilosc moze byc taka.. chyba tez zalezy gdzie sie robi.. i jaka jest obraczka?
dzięki dziewczyny za podpowiedzi :) zmieniam tekst na troszkę bardziej standardowy tzn. Kocham Cię i data ślubu :) Ot tak troszkę romantycznie ;)
A to ladne.............
Do nas tez by calkiem pasowalo ;-)
Tak,jak pisałam,nam podobają się śmieszne grawerki:-)ale chyba już wiem,jako że jesteśmy zupełnymi przeciwieństwami to na mojej będzie napis ogień i może data,a na męża obrączce woda i też data:-)
my mamy date ślubu i napis Slubuję Ci...
brawo:) dokładnie tak
pchelapchela to podobnie jak u nas, zresztą już wyżej pisałam :) kcnż na koniec każdego sms-sa ;)

Jestem Mamą Aniołka [*] + 24.05.2011 (9tc) - Oleńka...
do góry