Widok
Co jeśli facet się oświadczył ale cały czas przekłada datę ślubu
Mój facet oświadczył się we wrześniu. Początkowo było pięknie. Data slubu wyznaczona na sierpień tego roku. Ale szybko zaczął to przekładać. Obecnie juz niewiadomo kiedy ma sie ten ślub odbyć. Podobno w sirpniu roku 2006. Ale zaczynam się obawiac że jak ta data zacznie się zbliżać znowu cos wymysli.
Zastanów się poważnie nad tym osobnikiem!!!Jak dla mnie to trochę dziwna sytuacja a na pewno nie do końca normalna!!! Coś jest nie tak!!Facet jaja sobie raczej robi!!! Mój Luby jak mi się oświadczył to chciał żeby nasz ślub odbył się najszybciej jak to możliwe!!! Czekamy na ten dzień z niecierpliwością!!! zapytaj się swojego wprost!! Chcesz ze mną spędzić swoje życie czy nie??? Jakie są przyczyny tego, że przekładasz datę ślubu?? Być może ma jakiś kłopoy a być może żarty sobie stroi??? Musisz to wyjaśnić z nim!! Czekać do następnego rou żeby przekonać się czy przełoży datę czy nie zupełnie nie ma sensu!!! Pozdro i powodzenia, papatki
Gwisia, a zapytam się czy oświadczył się tak sam z siebie czy były jakieś naciski ze strony rodziców, znajomych, a może sama coś nabąknęłaś o ślubie??? Jeżeli była to tylko i wyłącznie jego inicjatywa, to pomyśl czy nie pogorszyła się ostanio wasza sytuacja finansowa, czy oboje pracujecie i porozmawiaj z nim szczerze o jego obawach!!!
Żeby nie było, że próbuje bronić faceta- absolutnie!!! Ale zanim go osądzisz spróbuj zrozumieć motywy jego postępowania :)
pozdrowionka
Żeby nie było, że próbuje bronić faceta- absolutnie!!! Ale zanim go osądzisz spróbuj zrozumieć motywy jego postępowania :)
pozdrowionka