Widok

Co kupić na urodzinki dla 9-latki ?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Pomóżcie. Moja Chrześniaczka ma za pare dni urodzinki ( 9 lat ) i nie mam żadnego pomysłu :(
image
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
moze jakąś fajna torbę na ramię - taką niedużą na bliskie wycieczki szkolne, wyjścia do kina itp , fajną bluzkę/bluze wiosenną , kartę podarunkową do H&M
Z ubraniami bym się wstrzymała bo dziewczynki w tym wieku mają już jakieś swoje preferencje i niekoniecznie bluzka wybrana przez ciocię się spodoba ;) Ja bym proponowała grę Jenga - moja chrześnica w tym samym wieku oszalała na jej punkcie. Albo coś z The Little Pet Shop - ceny zróżnicowane od kilkunastu złotych pojedyncze figurki. A jeśli lubi czytać to może książka: "Pippi Langstrumpf", "Matylda", "Charlie i fabryka czekolady", "Opowieści z Narnii" - przykładowe tytuły dla dziewczyny w jej wieku.
U nas szał na lalki Monster High
a może rolki? w tesco widziałam po 65 zł..kumpela kupiła sobie i corce i sa zadowlone..może młodej 9 latce przypadnie taki prezent do gustu?- lubi sport?
image

rolki juz ma,lalek fuul i w ogole sie nie bawi nimi a ksiazki mnostwo na swieta dostala. zobacze ta gre moze :)

Dzieki dziewczyny za radyyy :)
image
image
The Little Pet Shop i lalki HM to nie ten etap :-) figurki LPS to dla 4-latki a HM dla 6-latki ..dla 9-letki fajny pomysł to rolki , może gra Monopoly, etiu na komórkę , breloczek /zawieszka , bransoletka charms
potwierdzam lalki Monster High,ale ceny ostro poszły w górę:(
moja dostała jedną w prezencie i jest zadowolona
image
image
No nie wiem, czy lalki Monster High są dla 6 latki, moja 8 latka i jej rówieśniczki mają fioła na ich punkcie :-)
Na punkcie Monster High maja i 6 i 11 latki, to absolutny hit. W Smyku (gdy kupowalam na urodziny 7 latce MH wlasnie) obok tych potworkow tloczyly sie dziewczynki w kazdym wieku.
Potwierdzam. U nas i 7 i 10 latka kochają MH :)

Co dla 9- latki? Rolki super pomysł, karta podarunkowa H&M też super.
Moja chrześniaczka kupuje jeszcze Cropp Town czy Reserved. Też maja karty :)
fajny zestaw farb do malowania na szkle
Opinia została zablokowana przez moderatora
może mata do tańczenia (podłączasz do komputera lub tv)
pamiętnik na hasło
zestaw do robienia własnoręcznie biżuterii

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

trymer/maszynka do strzyżenia - zbieram opinie (18 odpowiedzi)

dzieczyny, poszukuję jakiejś maszynki/trymeru (max do 150 PLN), która/-y tnie włosy od 0,5mm....

Irmina Wróblewska-Jankowska dermatolog - zna ktoś? Jakie opinie? (14 odpowiedzi)

Irmina Wróblewska-Jankowska przyjmuje na Jelelniogórskiej. Był ktoß może na wizycie i może...

Nie mam ochoty na seks (21 odpowiedzi)

Czy jest to możliwe w zaledwie kilkuletnim związku? Rozumiem,zę rutyna może przyjść po 20-30...

do góry