Widok

Co kupić na urodzinki dla 9-latki ?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Pomóżcie. Moja Chrześniaczka ma za pare dni urodzinki ( 9 lat ) i nie mam żadnego pomysłu :(
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
może mata do tańczenia (podłączasz do komputera lub tv)
pamiętnik na hasło
zestaw do robienia własnoręcznie biżuterii
fajny zestaw farb do malowania na szkle
Potwierdzam. U nas i 7 i 10 latka kochają MH :)

Co dla 9- latki? Rolki super pomysł, karta podarunkowa H&M też super.
Moja chrześniaczka kupuje jeszcze Cropp Town czy Reserved. Też maja karty :)
Na punkcie Monster High maja i 6 i 11 latki, to absolutny hit. W Smyku (gdy kupowalam na urodziny 7 latce MH wlasnie) obok tych potworkow tloczyly sie dziewczynki w kazdym wieku.
No nie wiem, czy lalki Monster High są dla 6 latki, moja 8 latka i jej rówieśniczki mają fioła na ich punkcie :-)
potwierdzam lalki Monster High,ale ceny ostro poszły w górę:(
moja dostała jedną w prezencie i jest zadowolona
The Little Pet Shop i lalki HM to nie ten etap :-) figurki LPS to dla 4-latki a HM dla 6-latki ..dla 9-letki fajny pomysł to rolki , może gra Monopoly, etiu na komórkę , breloczek /zawieszka , bransoletka charms
rolki juz ma,lalek fuul i w ogole sie nie bawi nimi a ksiazki mnostwo na swieta dostala. zobacze ta gre moze :)

Dzieki dziewczyny za radyyy :)
a może rolki? w tesco widziałam po 65 zł..kumpela kupiła sobie i corce i sa zadowlone..może młodej 9 latce przypadnie taki prezent do gustu?- lubi sport?
U nas szał na lalki Monster High
Z ubraniami bym się wstrzymała bo dziewczynki w tym wieku mają już jakieś swoje preferencje i niekoniecznie bluzka wybrana przez ciocię się spodoba ;) Ja bym proponowała grę Jenga - moja chrześnica w tym samym wieku oszalała na jej punkcie. Albo coś z The Little Pet Shop - ceny zróżnicowane od kilkunastu złotych pojedyncze figurki. A jeśli lubi czytać to może książka: "Pippi Langstrumpf", "Matylda", "Charlie i fabryka czekolady", "Opowieści z Narnii" - przykładowe tytuły dla dziewczyny w jej wieku.
moze jakąś fajna torbę na ramię - taką niedużą na bliskie wycieczki szkolne, wyjścia do kina itp , fajną bluzkę/bluze wiosenną , kartę podarunkową do H&M

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Trampolina- jaki rozmiar wybrac? (20 odpowiedzi)

Hej, mamy w planie kupic trampoline,ale zupelnie nie wiemy jaki rozmiar kupic najlepiej,sa rozne...

Trampolina przy bloku (17 odpowiedzi)

Córka napaliła się na trampolinę. Błaga mnie, żeby jej kupić. Mam wątpliwości bo mieszkam w...

Dzieci, które nie chodziły do przedszkola (50 odpowiedzi)

Czy są tu Rodzice dzieci, które jako 3 i 4 latki nie chodziły do przedszkola? Jak z perspektywy...

do góry