Widok
i kolczyki, np te:

Lub jakies inne stąd, akurat duzo tego:
http://images.google.pl/images?hl=pl&lr=&um=1&q=sapphire+earrings&sa=N&start=0&ndsp=18
Cholipka, mam nadzieje, ze niczego nie poknocilam, naprawde irytujacy jest tu brak podgladu przed wyslaniem wiadomosci :D hehe
No i kurcze poknocilo, nie wiem czemu mi posta ucielo :( Bukiet wyzej, oczywiscie bez pior :P

Lub jakies inne stąd, akurat duzo tego:
http://images.google.pl/images?hl=pl&lr=&um=1&q=sapphire+earrings&sa=N&start=0&ndsp=18
Cholipka, mam nadzieje, ze niczego nie poknocilam, naprawde irytujacy jest tu brak podgladu przed wyslaniem wiadomosci :D hehe
No i kurcze poknocilo, nie wiem czemu mi posta ucielo :( Bukiet wyzej, oczywiscie bez pior :P
A ja bym do tej sukni dodała chabrowy bukiet (niekoniecznie kwiatki, mówie o odcieniu;)) i w podobnym kolorze dlugie kolczyki, mogłyby byc takie jak podała Ostola + jakiś maly chabrowy akcent (kamyk, perla cokolwiek)
Ktos juz napisal ze bukiet bedzie na wysokosci tej koronki i ja bym wlasnie zaszalala z kolorem :P A ostatnio mam mala obsesje w laczeniu tych dwoch ;)
Ale to tylko moja propozycja, moze nie przypasc Wam do gustu :)
PS. Swietna suknia.
PS2. Co do fryzury nie mam pomyslu, mogą być te lekko upiete w "niby kok" wlosy ;)
Ktos juz napisal ze bukiet bedzie na wysokosci tej koronki i ja bym wlasnie zaszalala z kolorem :P A ostatnio mam mala obsesje w laczeniu tych dwoch ;)
Ale to tylko moja propozycja, moze nie przypasc Wam do gustu :)
PS. Swietna suknia.
PS2. Co do fryzury nie mam pomyslu, mogą być te lekko upiete w "niby kok" wlosy ;)
Ja bym wystąpiła z fioletowym bukietem:-)i odwrotnie-delikatny łańcuszeczek i niewiszące kolczyki coby w tańcowaniu nie przeszkadzały-ja akurat nie nawidzę jak mi dynda coś przy twarzy:-)fryzurka-hm,z jednej strony suknia trochę z pazurem więc jakiś gładki kok ala hiszpan,a z drugiej strony mimo wszystko suknia z klasą i taka powabna więc aż prosi się o jakąś lekką i subtelną fryzurkę,na przykład luźny koczek,albo włosy opadające na kark:-).Suknia bardzo ciekawa-podoba mi się:-)
a co do bukietu,z piorami wklejalam dla przykladu.nie napisalam ze mi sie podobaja :).
Zgadzam sie totalnie z agata,tez bym wziela bialy zeby na tle koronki sie odznaczal.Mysle ze czerwony to juz za duzo kolorow by bylo bo sukienka jest dwukolorowa.Chyba ze czerwone kwiaty i czerwone usta do tego.Jak dla mnie cos zawsze musi do czegos innego nawiazywac.
Zgadzam sie totalnie z agata,tez bym wziela bialy zeby na tle koronki sie odznaczal.Mysle ze czerwony to juz za duzo kolorow by bylo bo sukienka jest dwukolorowa.Chyba ze czerwone kwiaty i czerwone usta do tego.Jak dla mnie cos zawsze musi do czegos innego nawiazywac.