Widok

Co mi radzicie? Fryzura,makijaz, bukiet...?!

Wesele Zaspa Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Kochane kobietki.
Zamówiłam sobie taką suknie i właśnie się szyje.Proszę Was o rady jaką fryzurkę mogłabym sobie do niej uczesać,makijaż i bukiecik? Dodam,że mam włoski do ramion więc nie są zbyt długie i kolor blond.
Z góry dziękuję za każdą rade;))

image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Oj,rękawiczki?moim zdaniem zupełnie niepotrzebne i zawsze będę twierdzić,że wcale nie są ozdobą do sukienki:-)Zrobisz jak zechcesz:-)
niieeee, tylko nie rekawiczki !
...a potem przyjdą noce
jak psy wierne pod nasz dom...
na pewno zdam relacje;;))
agusia-gdansk Widzę że zamówiłaś sukienkę która bardzo mi się podoba .Jak się uszyje daj znać czy jesteś zadowolona z efektu
No tak myślałam,że rękawiczki to będzie za dużo tak tylko spytałam,żeby się w tym utwierdzić;)))
dla mnie tez bez.. a jesli juz maja byc, to tylko koronkowe, krotkie (za nadgarstek) i czarne :P chociaz i tak nie wiem czy by nie bylo za duzo.. na pewno zadne dlugie, satynowe itd.
hehe :P

jak dla mnie rękawiczki odpadają:)
a jak myślicie czy zakładać rękawiczki? od początku byłam na nie,ale może coś mi doradzicie?:)
Dziękuję;)
i kolczyki, np te:
image

Lub jakies inne stąd, akurat duzo tego:
http://images.google.pl/images?hl=pl&lr=&um=1&q=sapphire+earrings&sa=N&start=0&ndsp=18
Cholipka, mam nadzieje, ze niczego nie poknocilam, naprawde irytujacy jest tu brak podgladu przed wyslaniem wiadomosci :D hehe

No i kurcze poknocilo, nie wiem czemu mi posta ucielo :( Bukiet wyzej, oczywiscie bez pior :P

Bukiety np jakiś z tej stronki:
http://www.pomorskiewesele.pun.pl/viewtopic.php?pid=1099

image
image

A ja bym do tej sukni dodała chabrowy bukiet (niekoniecznie kwiatki, mówie o odcieniu;)) i w podobnym kolorze dlugie kolczyki, mogłyby byc takie jak podała Ostola + jakiś maly chabrowy akcent (kamyk, perla cokolwiek)
Ktos juz napisal ze bukiet bedzie na wysokosci tej koronki i ja bym wlasnie zaszalala z kolorem :P A ostatnio mam mala obsesje w laczeniu tych dwoch ;)
Ale to tylko moja propozycja, moze nie przypasc Wam do gustu :)
PS. Swietna suknia.
PS2. Co do fryzury nie mam pomyslu, mogą być te lekko upiete w "niby kok" wlosy ;)

Jeszcze moim zdaniem pasowałby bukiet w kolorze różu,ale delikatnym,albo jakiś mix-róż+biel+zieleń,opcji jest wiele.Makijaż-nie znam się na tym więc nie doradzę:-)generalnie nie szokowałabym aż tak bardzo makijażem:-)
Ja bym wystąpiła z fioletowym bukietem:-)i odwrotnie-delikatny łańcuszeczek i niewiszące kolczyki coby w tańcowaniu nie przeszkadzały-ja akurat nie nawidzę jak mi dynda coś przy twarzy:-)fryzurka-hm,z jednej strony suknia trochę z pazurem więc jakiś gładki kok ala hiszpan,a z drugiej strony mimo wszystko suknia z klasą i taka powabna więc aż prosi się o jakąś lekką i subtelną fryzurkę,na przykład luźny koczek,albo włosy opadające na kark:-).Suknia bardzo ciekawa-podoba mi się:-)
O to chyba musisz zapytać fryzjerkę... Dobra fryzjerka to podstawa ;]
druga fryzurka jest super,ale czy na moich włosach to się uda?!
moim zdaniem opaska z cyrkonii nie bardzo pasuje :P

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

http://weddinghairstylegallery.com/d/223-2/beach+casual+wedding+hairstyle+with+flowers.jpg

image

image

image
bez welonu

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image
Z białymi bukietami:

image

image

image

A z fryzur to może coś takiego, jeśli chodzi o upięcie z opaską:

image

image

image

image

image

image
image

image

image

I tort do kompletu ;-)
image
a co do bukietu,z piorami wklejalam dla przykladu.nie napisalam ze mi sie podobaja :).
Zgadzam sie totalnie z agata,tez bym wziela bialy zeby na tle koronki sie odznaczal.Mysle ze czerwony to juz za duzo kolorow by bylo bo sukienka jest dwukolorowa.Chyba ze czerwone kwiaty i czerwone usta do tego.Jak dla mnie cos zawsze musi do czegos innego nawiazywac.